Produkter
Your Cart

Lydopptaker minnepinne

Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Lydopptaker minnepinne
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: LMP707
Kr 680
Eks. MVA: Kr 544

Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult innebygd mikrofon. Dermed kan ingen legge merke til at det blir tatt opp. Minnepinnen spiller samtaler inn i sitt eget minne på 8GB som kan lagre 100 timers lydinnspilling med høyest lydkvalitet (192KBPS). Mikrofonen kan stilles inn for stemmeaktivering slik at det tar opp kun når det er lyd. Volumstyrke til opptak og lydkvalitet kan settes opp. Alle disse innstillingene kan settes opp via en konfigurasjons fil som ligger på minne.

Lydopptakene kan avspilles på Windows og Mac datamaskiner via en multimedia avspiller som Windows Media Player, QuickTime, eller lignende lyd-avspillere. Hvis du har USB OTG kabel til mobil, kan du koble minnepinnen til din mobil og høre lydopptakene på mobil. Den har et innebygd batteri som lades opp ved å stikke opptakeren inn i en USB-port på datamaskin. Batteriet holder opptil 15 timer i vedvarende opptak. Opptakeren er veldig enkel i bruk. Den har bare en knapp for å slå på og av opptak. I tillegg får du en norsk bruksanvisning, som viser hvordan du får best resultat. Nederst kan du høre lydkvaliteten på opptakeren. 

Pakken inneholder:

  • 8GB lydopptaker
  • Norsk og engelsk bruksanvisning

Hør på lydkvaliteten til lydopptakeren i minnepinnen!

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Teknisk
Lyd bitfrekvens128Kbps
LydformatWAV
OpptakinnspillingInternet 8GB minnet
Batteritid15 timer
Minnebruk140 timer lydopptak
Størrelse
L x B x H6,4cm x 2,2cm x 1cm

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha