Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Trådløs 4G bordtelefon med opptak av telefonsamtale

Utsolgt 4G bordtelefon med simkort

Dette er en praktisk trådløs 4G bordtelefon som fungerer med sim-kort, og er veldig enkel i bruk og passer perfekt for kontor, hjemme og hytte. Bordtelefon med simkort er egentlig en stasjonær mobiltelefon som bruker mobilnettet for å overføre telefonsamtale over 4G mobilnettet liksom vanlige mobiltelefoner. 4G-GSM bordtelefonen ser ut og fungerer som en tradisjonell fasttelefon med store knapper, skjerm, telefonbok etc, og har i tillegg nyttige funksjoner som 4G-tale, opptak av telefonsamtale, call blocking (blokkering av anrop), WiFi-hotspot, Bluetooth, speed dial, FM-radio. Telefonen har eget oppladbart batteri med 120 timers batteritid i standby eller 5 timers taletid. Bordtelefonen kan bli koblet til permanent strøm for å få ubegrenset batteritid.

Mobil fasttelefon

Med en bordtelefon med simkort får du en mobil fasttelefon for kontor eller hjemme. 4G bordtelefonen bruker et vanlig sim-kort. Du kan ringe og motta anrop over 4G mobilnettverk uten kobbernett (fast telefonlinje). Mobil fasttelefon trenger kun et sim-kort for å koble seg til mobilnettet, og du kan bruke tvillingkort eller ditt eget sim-kort slik at GSM-telefonen blir koblet til telefonnummeret ditt. Kobbernett er ferd med å bli avviklet, men du trenger ikke å bekymre deg, hvis du foretrekker en fasttelefon. Med denne 4G bordtelefonen kan du få en mobil fasttelefon, og slipper eget abonnement på bredbåndstelefoni. Siden kobbernett blir nedstengt snart, er bordtelefon med simkort en perfekt løsning for bedrifter og private som fortsatt foretrekker fasttelefon uten å inngå abonnementsavtale for bredbåndstelefoni, og de kan i tillegg benytte seg av muligheter for opptak av telefonsamtale, WiFi-hotspot, blacklist og alle andre funksjoner som en tradisjonell bordtelefon har.

Opptak av telefonsamtale

En stor fordel på 4G telefonapparatet er opptak av telefonsamtale av begge sider. Android har avviklet funksjonen for samtaleopptak i den nyeste versjonen, og iPhone stengte opptak av telefonsamtale for lenge siden. Det er ikke mulig å få telefonsamtale-opptak via selve mobiltelefoner. GSM bordtelefonen gir mulighet for å ta opp telefonsamtale med bra lyd kvalitet. Opptakene kan avspilles direkte på telefonen, og sendes til mobiltelefon eller PC/Mac gjennom innebygde Bluetooth. Bordtelefonen støtter minnekort også slik at du kan kopiere lydklippene fra minnekort over til datamaskin uten å måtte bruke Bluetooth, så lydopptak på telefonsamtaler er tilgjengelig til enhver tid. Telefonsamtaleopptak for bedrifter og private er nyttig ting, når de ønsker å ha dokumentasjon på telefonsamtaler.

4G-tale (VoLTE)

Bordtelefonen har funksjonen for 4G VoLTE, og bruker sim-kort for å sende og motta telefonsamtale over 4G-nettet. VoLTE står for voice over Long-Term Evolution og det betyr gjerne 4G tale. Kanskje du assosierer 4G med nettsurfing, og det er stemmer. Men 4G-nettet kan også brukes til å sende og motta samtalelyden som datapakker. Lyden som overføres over 4G-nettet har mye bedre lydkvalitet, bedre dekning ute og inne. 4G telefonen bruker VoLTE teknologien for å muliggjøre telefonsamtaler via fasttelefon uten å koble til kobbernett, og du kan ringe og mottar anrop til/fra fast- og mobiltelefoner via ditt eget sim-kort eller skaffe deg et nytt sim-kort til den stasjonære telefonen som bruker mobilnettet, og du slipper eget IP-telefonabonnement.

WiFi-hotspot og Bluetooth

4G bordtelefonen har WiFi og kan fungere som en 4G-router slik at du kan få internett på steder hvor du har ingen internett for eksempel på hytte eller i bobil. Bredbåndstelefonen lager et WiFi nettverk hvorved du kan koble dine enheter til internett. Med Bluetooth funksjonen kan du koble bordtelefonen til trådløs headset. Bluetooth gir også mulighet til å overføre opptaksfiler av telefonsamtaler til din mobiltelefon eller PC/Mac.

Telefonkatalog, blacklist, hurtigvalg, store taster, opplesing av taste-siffer

Bordtelefonen er utstyrt med telefonbok og hurtigvalg funksjoner slik at man kan lagre telefonnumre, og kan ringe uten å taste inn nummer. Telefonen har også blokkeringsliste eller såkalt blacklist slik at man kan blokkere uønskede nummere om man er utsatt for telefonsjikane eller får mye telefonsalg. Bordtelefonen har store knapper som passer for svaksynte, eldre eller funksjonshemmede som har problemer med å bruke smarttelefoner eller telefoner med små knapper. Hvis man har problemer med å lese taste-sifre, kan telefonen innstilles til å lese opp taste-sifre. Dette er nyttig for å vite hvilket taste-siffer man trykker.

Mobil bordtelefon for bedrifter

Bedrifter har stor nytte av mobil bordtelefon. Mange bedrifter har brukt faste telefonlinjer i mange år. Siden telefonoperatører holder på med å stenge ned kobbernett, er bedriftene nødt til å omstille sine fasttelefoner. Med bordtelefon med simkort slipper de faste abonnementer på IP-Bredbåndstelefoni, og slipper kabelrot, og i tillegg kan man benytter seg av opptak av telefonsamtale og andre funksjoner som denne 4G-bordtelefonen tilbyr.

Mobil hjemmetelefon for private

Mobil hjemmetelefon er også nyttig for private. De kan brukes som fastkoblet hjemmetelefon som felles bordtelefon i hus, eller for eldre eller svaksynte som har problemer med å bruke mobiltelefoner. Du kan ta med mobil hjemmetelefon slik at du kan flytte telefonapparatet til hvor som helst uten å bli avkoblet, siden GSM-telefonen bruker 4G-nettet som er tilgjengelig overalt.

Egenskaper til trådløs 4G bordtelefon

 • Telefonsamtale og SMS over 4G-nettet
 • Fungerer som mobil fasttelefon
 • WiFi-hotspot for internett, Bluetooth tilkobling til eksterne enheter som datamaskin eller headset
 • Opptak av telefonsamtale
 • LCD-skjerm viser 4G signal-styrke, batteristatus, anropslogg ned dato/klokkeslett, SMS, kontakter, nummer til innkommende anrop, aktuell dato og klokkeslett
 • Hurtigvalg, handsfree via Bluetooth hodetelefon, viderekobling
 • 2 ulike ringetoner for innkommende anrop og SMS

Med i pakken:

 • 4G bordtelefon
 • Antenne
 • Telefonrør
 • Li-ion Batteri (3.7v 1000mAH)
 • 5V strømadapter
 • Bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: 4G-VOLTE
 • Tilgjengelighet: Utsolgt
 • Kr1.380,00
 • Eks. Mva: Kr1.104,00
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...