Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Trådløst skjult kamera i bordklokke

UTGÅTT Trådløst skjult kamera i bordklokke

WiFi spionkamera i bordklokke-Direkte videoovervåkning til mobil

Dette produktet har gått ut fra vårt sortiment. Sjekk andre Klokker med WiFi kamera!

Denne bordklokken skjuler et trådløst kamera bak skjermen sin. Med denne bordklokken kan du overvåke trådløst et rom overalt i verden uansett hvor du befinner deg. Gjennom en gratis app på mobil (iPhone, smarttelefoner eller nettbrett) kan du se LIVE kamera. Dette er et utmerket produkt til effektiv video-fjernovervåkning. Det er mulig for opptak både via app-en og innspilling på minnekort. Kameraet kan spille inn opptak til mikro sd-kort (kjøpes separat) ved bevegelse. Kameraet støtter opp til 32GB mikro sd-kort. Du kan laste inn opptakene gjennom app-en i mobilen din i etter tid, og avspille direkte på mobilen.

Kameraet er utstyrt med en bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse, og starter opptak og sender varsler til mobil. Med vekkerklokken følger et 2400mAh backup batteri som varer i ca. 6 timer ved strømbrudd. 

Kameraet er skjult bak den mørke skjermen. Det fins ikke noen blinkende lamper på skjermen, så kommer motparten ikke til å legge merke til noen ting . Direkte avspillinger og innspillinger på minnekort har veldig bra oppløsning på 1920x1080 piksler. kameraet har en vidvinkel på 90 grader som er stor nok for å dekke hele rom. Disse funksjonene gjør dette produktet velegnet til skjult video-fjernovervåke på en effektiv måte. Vær oppmerksom på at bordklokken skal plasseres i et rom med god WiFi dekning. Selvsagt fungerer den akkurat som en vanlig nattbordklokke som viser klokkeslett på skjermen sin.

Nattsyn ved bruk av eksternt IR

Kvalitet på direkte video og opptak kan økes i opptil 8 meter i mørke ved bruk av en eksternt IR-enhet (infrarød) som kan bestilles som tilleggsutstyr. Den kan stå i nærheten av klokken. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret i tillegg ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Klikk her for å laste ned brukermanualen!

Funksjoner:

 • Fjernovervåking: sender direkte avspilling til mobil. 
 • Bevegelsesdetektor: sender PUSH-varsel til mobil, og spille inn opptak når bevegelsesensor detekterer aktivitet i rom.
 • Trådløs Innlasting av bilder: Du kan laste videoinnspillinger fra minnekortet trådløst inn i mobilen din. 
 • Nattsyn: Kameraet er utstyrt med IR-lamper for nattsyn avspilling og innspilling, når rommet blir mørkt. Videoopptak og LIVE video vises i mørket innen 1-2 meter fra kameraet.

Pakken inneholder:

 • Vekkerklokke med skjult WiFi kamera
 • USB-lader
 • USB-kabel
 • Norsk og engelsk bruksanvisning
 • Gratis support for oppsett
Teknisk
BevegelsesaktivertJa
NattsynJa

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: SWK067
 • Tilgjengelighet: UTGÅTT
 • Kr1.450,00
 • Eks. Mva: Kr1.160,00

Tilgjengelige valg

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...