Produkter
Your Cart

WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging

Avlytting & Skjult Lydopptak med WiFi
Avlytting & Skjult Lydopptak med WiFi
Nyhet
Avlytting & Skjult Lydopptak med WiFi
Avlytting & Skjult Lydopptak med WiFi
WiFi Romavlytter-Lydopptaker for Skjult Innbygging
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varenummer: DIY07
Kr 4 400
Eks. MVA: Kr 3 520

Tilvalg

Dette WiFi-aktiverte avlyttings- og lydopptaksutstyret er skreddersydd for de som ønsker toppkvalitet innen skjult romavlytting og opptak. Den eksterne mikrofonen gir enheten en unik fleksibilitet, slik at du kan tilpasse hvor og hvordan du overvåker og fanger opp lyd. Det er det ultimate verktøyet for alle dine behov, enten det er for opptak av samtaler eller for direkte avlytting.

Skjult Avlytting

Dette avlyttingsutstyret lar deg umiddelbart lytte til samtaler i et rom. Ved hjelp av sin WiFi-funksjonalitet kobler enheten seg til lokale WiFi-nettverk og strømmer lyden direkte. Gjennom mobilappen "CamSC Pro" kan du lytte inn på samtaler fra hvor som helst i verden.

Skjult Lydopptak

Dette avlyttingsutstyret er skapt ikke bare for umiddelbar avlytting, men også for lydopptak. Du kan enten sette det til å lagre lyd kontinuerlig eller kun når det registreres lyd i rommet. Alle opptakene blir lagret på et micro SD-kort. Med en bitrate på 128kbps garanteres enestående lydkvalitet. Et 32GB minnekort gir plass til opptil 512 timers lydinnspilling. Uansett hvor du befinner deg, kan du enkelt og trådløst laste ned opptakene til mobilen din via appen og lytte til dem.

Spesial mikrofon

Utstyret kommer med en kompakt, høykvalitets ekstern mikrofon, tilkoblet hovedenheten via en halv meter tynn ledning. Dette avlyttings- og lydopptaksutstyret er nøye designet for å fange opp lyd over lange avstander. Den eksterne mikrofonen, kombinert med dens høye følsomhet, garanterer en fyldig og krystallklar lyd. 

Skjult plassering

Mikrofonen gir en unik fordel: mens hovedenheten kan legges inn i en gjenstand, kan den lille mikrofonen plasseres i små hull eller sprekker, slik at den forblir usynlig. Mikrofons ledningen gjør det mulig å plassere mikrofonen i optimale posisjoner, mens selve enheten forblir skjult og beskyttet. Uansett om du vil plassere den i en bokhylle, bak et bilde eller i en annen gjenstand, er dette utstyret perfekt tilpasset for skjult innbygging i gjenstander eller plassering i skjule steder i rom for optimal lydopptak eller direkte avlytting.

Optimal plassering

Plasseringen av avlyttingsutstyret er avgjørende for å sikre både diskresjon og optimal lydkvalitet.

 • Fri Plassering: Enheten kan plasseres fritt i et rom, for eksempel på et bord eller i et hjørne. Selv om dette er enkel plassering og gir enkel tilgang på strømforsyning, kan det være mindre diskret enn andre metoder.
 • Skjulte Steder: For en mer skjult tilnærming kan enheten plasseres i skuffer, bak bøker, under møbler eller til og med bak gardiner. Dette gir en balanse mellom diskresjon og bra lydkvalitet.
 • Inne i gjenstander: For maksimal diskresjon kan enheten bygges inn i hverdagslige gjenstander.
 • Tilpasning: Dette utstyret, med sin eksterne mikrofon, tilbyr større fleksibilitet sammenlignet med utstyr som kun har intern mikrofon. Mikrofonens ledning lar deg plassere den i den mest optimale posisjonen for best mulig mottak av lyd. Dette er spesielt nyttig hvis enheten er skjult i en tett gjenstand, men mikrofonen trenger eksponering for klar lyd.

Mobilappens Funksjoner

Med "CamSC Pro" mobilappen kan du:

 • Lytte live til hva som skjer i rommet med super HQ lydkvalitet.
 • Motta varsler på mobilen din så snart lyd registreres i det overvåkede området.
 • Laste ned og lytte til opptak.
 • Endre alle innstillinger på enheten.
 • Slå varslinger av og på.
 • Endre driftsmodus for kontinuerlig eller lydaktivert opptak.

Spesifikasjon:

 • Dimensjoner: 50x25x6mm
 • Strømforsyning: Powerbank med 5V/2A eller 5V USB-adapter (NB! powerbank/adapter følger ikke med)
 • Batteritid med 10000 mAh powerbank: 170 timer live avlytting (WiFi PÅ, Opptak PÅ), 510 timer i standby (WiFi standby, Opptak standby), 170 dager i dvale (WiFi dvale, Opptak standby)  
 • WiFi: 2,4Ghz WiFi-nettverk
 • SD-kort: Støtter micro SD-kort 16-64 GB
 • Opptak: WaV-format, 128kbps, minneforbruk 1Mb/ minutt, 512 timer/32Gb

Last ned bruksanvisningen!

For å oppnå en dypere forståelse av avlyttingsteknologi, anbefales det å lese vår grundige veiledning om emnet.

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produkter innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha