Produkter
Your Cart

Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn

Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varenummer: W01F
Kr 1 950
Eks. MVA: Kr 1 560

Dette produktet er dessverre utsolgt for tiden. Vi har et annet IP overvåkningskamera med solcellepanel her.  

Dette er et utendørs IP-kamera med nattsyn og solcellepanel med høy kvalitet. Kameraet er utstyrt med solcellepanel, så slipper du bryderiet med strømkabel. Du kan se direkte bilder og sjekke opptakene gjennom en app på iPhone, iPad og Android mobiler helt trådløst. App-en kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Dette gjør mulig for direkte kameraovervåkning ifra hvor som i verden så lenge mobilen din har tilgang til Internett. Kameraet sender direkte bilder til mobilen din, og er utstyrt med en bevegelsesdetektor som kan registrere alle bevegelser, så sender det push-varsel til mobilen din. Kameraet lagrer opptak til et eksternt minnekort, kan også laste opptak opp inn i en ekstern server.

IP-kameraet inneholder nattsyn IR lampe, som gir mulighet for å se i mørket innen 10 meter fra kameraet. Nattsyn funksjonen er helt automatisk, så vil du se nattsyn-bilder når det blir mørkt. Kameraet er vanntett og robust, så kan det monteres ute ved inngangsdør, i hage rundt hus/hytte. For å installere kameraet trenger du en trådløs WiFi-router som gir WiFi dekning på området, hvor overvåkingskameraet skal monteres.

Solcelledrevet kamera

Den største fordelen med dette IP-kameraet er solcellepanelet som lader 4stk batteriene gjennom solenergi. De fleste IP kameraene trenger strøm gjennom stikkontakt, og noen har også nettverkkabel. Dette WiFi overvåkningskameraet fungerer helt uten noen kabel.

Toveis tale

Kameraet er utstyrt med både mikrofon og høyttaler, så kan du snakke og høre via app-en. Du kan rope og be uvedkommende å forlate ditt privat området. Du kan ta video og bilde for å dokumentere innbydd.

Trådløs LIVE streaming

Kameraet inneholder WiFi noe som sender video-signal gjennom nettet, så kan du få se LIVE via mobil uansett hvor du er i verden. Dette er veldig nyttig, når du får push-varsel ved bevegelses deteksjon. Så du kan åpne app-en, og se direkte hva som skjer der.

Bevegelsesaktivering med opptak

Kameraet har PIR sensor som starter opptak ved bevegelse, og sender push-varsel til din mobil. Opptakene lagres til et eksternt minnekort (Mikro SD kort) i opp til 128 GB. Du kan også benytte deg av en fjern-server såkalt skylagring (Cloud Storage), og aktivere den i app-en, så lastes opp videoopptakene i en ekstern server. Gjennom app-en kan du avspille opptakene både fra minnekort og fra den eksterne serveren. Alltid har du gratis tilgang på siste 7 dagers opptak som er lagret i serveren.

Loop Recording

Kameraet vil spille inn nye opptak på de gamle opptakene, når minnekortet blir fullt. Denne funksjonen er svært viktig, for at bevegelses opptak ikke stoppes når minnet er fullt.

IR nattvisjon

Takket være høy kvalitet på IR vil du få se klare bilder innen 10 meter på et mørkt område på natta. Bevegelsesaktivering vil også fungere på natt. Nattsyn funksjonen er helt automatisk. Kameraet går i nattsyn modus, når det blir mørkt. Opptakene blir også gjort på natt-modus.

Populære bruksområder:

 • Rundt hus og i hage, ved inngangsport og inngangsdør, ved inngang til garasje hvor som helst ute på private områder og næringslokaler.

Egenskaper:

 • Automatisk nattsyn: IR nattsyn lamper for nattsyn overvåkning i mørket inntil 10 meter
 • WiFi tilkobling: Støtter trådløs 2.4G WiFi router
 • Devegelsesdeteksjon: Rask push-varsling på mobil. Tar opp og lagrer til minnekort. Hvis skylagring er aktivert, vil det laste opp i skyen.
 • Videooppløsning: 1080P Full-HD (1920x1080)
 • Opptakmulighet: Opptak kan lagres både til minnekort og lastes opp i skyen (ekstern server). Kan avspilles og lastes inn i mobil
 • Online brukere: Støtter live video streaming til opptil 6 enheter samtidig. Det betyr at 6 personer via 6 forskjellige mobiltelefoner kan aksessere på kameraet samtidig   
 • Minnekort: Støtter mikro SD kort opptil 128 GB
 • Ekstern server: Gratis tilgang på 7 dagers skylagring
 • Loop Recording: Spiller inn på gamle opptak når minnekort blir fullt
 • App: SAP HD kan lastes ned fra App Store og Google Play
 • Sikkerhet: Passordbeskyttet 
 • Toveis tale: Inneholder både mikrofon og høyttaler.
 • Batteritid: Solcelledrevet med 4 stk ladbare batterier.
 • kameralens: 3.6mm, 4x digital zoom

Pakken inneholder:

 • Solcelledrevet IP kamera med innebygd solcellepanel
 • Veggfester
 • Skruer for montering
 • Bruksanvisning
 • Gratis support via telefon/epost

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundes ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

Solcelledrevet utendørs IP-kamera med nattsyn

Solcelledrevet utendørs IP-kamera med loop recording

ute overvååkningskamera med nattsyn

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha