Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Esonic CAM-3HD Spionpenn med skjult HD kamera

Spionpenn med skjult HD kamera

Spionpenn er en klassiker blant spionkameraer - Enkel i bruk og ganske diskrett

Spionpenn er et effektiv utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres på kropp diskrett, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kameraet har flott videoopptak også i dårlig lysforhold. Den ser ut som en hvilken som helst kulepenn, og fungerer også som en vanlig penn. Du kan skrive med pennen mens kameraet filmer. Det er veldig enkelt å bruke. Det er bare et knapptrykk som starter opptak. Takket være den gode kamuflasjen kombinert med stor brukervennlighet gjør dette til et utmerket effektiv spionkamera for skjult videoopptak. I tillegg har kameraet bevegelsesaktivert opptak, det vil si at spionpennen starter opptak automatisk, når detektoren oppdager bevegelse i rommet. Spionpennen inneholder et ladbar batteri, som lades enkelt gjennom en vanlig mobil-lader eller USB-inngang på en datamaskin. Batterilevetid i kontinuerlig opptak er opptil 1 time. Hvis pennen er koblet til strømkilde konstant, vil batteritid være ubegrenset.

Spionpenn er et meget effektiv verktøy for å dokumentere møter, eller saker som trakassering, mobbing, osv. Det var en sak om avsløring av rektoren gjennom spionpenn som ble omtalt av dagbladet   

Den bittelite kameralinsen

Pennen inneholder en bitteliten kameralinsen plassert over pennholderen. Kameralinsen er skjult og diskret.

Høy kvalitet - Dette er ikke fra Kina

IKKE forveksle dette med billige etterligninger med dårlig kvalitet fra Kina, som koster et par hundrelapper hos noen norske butikker eller noen få dollar på ebay. Dette er det originale Esonic CAM-3HD, som er utviklet av det koreanske selskapet Esonic med høy kvalitet. 

Kontinuerlig eller Bevegelsesaktivert opptak

Pennkameraet har to opptaks metoder å velge mellom, avhengig av behov. Bevegelsesaktivering gjør det at opptak startes automatisk når bevegelse oppdages, mens standardfunksjonen tar opp hele tiden etter at enheten er slått på. Med bevegelsesdeteksjon forlenges batterilevetid om noen timer mer. Dette gjør det til en perfekt løsning for deg som ønsker å ha hemmelig videoopptak uten at du må være til stedet.

Enkel og intuitiv bruk

Det er veldig enkel å bruke pennkameraet. Du trenger bare et knapptrykk får å starte filmopptak. Opptaks knappen ligger på toppen, og den lille opptakmodus bryteren på siden av pennen. Når du skal se på opptakene, bare koble pennen til datamaskin gjennom ledningen som følger med i pakken.

HD kvalitet

Kameraet tar opp video i HD-kvalitet med en oppløsning på 1280 × 720.

Minnetkort

Opptakeren er ikke utstyrt med internminnet. Du må sette inn et minnekort, hvor opptaks filer lagres til. Kameraet støtter opptil 128GB minnekort. Du kan også bruke 16GB minnekort, så har du plass til to timer opptak. På 64GB får du plass for 8 timer opptak og på 128GB har du 16 timer.

Batteri opplading

HD pennkameraet kan bli ladet enkelt via en USB-inngang på en datamaskin eller via en vanlig mobil-lader. Ladetid er ca 2 timer.

Se vår produkpresentasjon

Spesifikasjoner:

 • Videooppløsning: 1280 x 720
 • Lyd: Ja
 • Lagring: Minnekort opptil 128GB
 • Batteritid: 1 timer ved kontinuerlig opptak
 • Lading: 2-3 timer ladetid med USB kabel
 • Bevegelsesaktivering (Motion detection): Ja
 • Video format: AVI (kan avspilles med alle videoavspillings programvarer som Windows Media Player på PC eller QuickTime På Mac)
 • Temperatur: 0°C - 40°C
 • Kompatibilitet: Windows og Mac
 • Dimensjoner: 13,4 × 140 mm
 • Vekt: 36 gram

Last ned brukermanualen her.

Teknisk
Videooppløsning1920x1080, 1280x720
Bildefrekvens30PFS - 60PFS
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel65 grader
Batterikapasitet380mAH
Opptakinnspilling16GB internt minne
Batteritid1,5 timer videoopptak
BevegelsesaktivertNei
NattsynNei
Størrelse
Vekt50g
L x B x HL (155mm) x D(15mm)

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: CAM-3HD
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.400,00
 • Eks. Mva: Kr1.120,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...