Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Esonic CAM-3HD Spionpenn med skjult HD kamera

Spionpenn med skjult HD kamera

Spionpenn er en klassiker blant spionkameraer - Enkel i bruk og ganske diskret

Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kameraet har flotte videoopptak også i dårlig lysforhold. Den ser ut som en hvilken som helst kulepenn, og fungerer også som en vanlig penn. Du kan skrive med pennen mens kameraet filmer. Det er veldig enkelt å bruke. Det er bare et knappetrykk som starter opptaket. Takket være den gode kamuflasjen kombinert med stor brukervennlighet gjør dette til et utmerket effektiv spionkamera for skjult videoopptak. I tillegg har kameraet bevegelsesaktivert opptak, det vil si at spionpennen starter opptaket automatisk når detektoren oppdager bevegelse i rommet. Spionpennen inneholder et ladbart batteri som lades enkelt gjennom en vanlig mobil-lader eller USB-inngang på en datamaskin. Batterilevetid i kontinuerlig opptak er opptil 1 time. Hvis pennen er konstant koblet til en strømkilde, vil batteritid være ubegrenset.

Spionpenn er et meget effektivt verktøy for å dokumentere møter eller saker som trakassering, mobbing, osv. Det var en sak om avsløring av rektoren gjennom spionpenn som ble omtalt av dagbladet

Ferdig oppsetting til bruk

Vi leverer Esonic CAM-3HD Spionpennen ferdig konfigurert og optimalisert for beste opptaksinnstilling. Med i pakken får du et 16GB mikro sd-kort. Vi lader og installere minnekortet i spionpennen. Når du får produktet, er det klar for bruk.

Den bittelite kameralinsen

Pennen inneholder en bitteliten kameralinse som er plassert over pennholderen. Kameralinsen er skjult og diskret.

Høy kvalitet - Dette er ikke fra Kina

IKKE forveksle dette med billige etterligninger med dårlig kvalitet fra Kina, som koster et par hundrelapper hos noen norske butikker eller noen få dollar på eBay. Dette er det originale Esonic CAM-3HD, som er utviklet av det koreanske selskapet Esonic med høy kvalitet.

Kontinuerlig eller Bevegelsesaktivert opptak

Pennkameraet har to opptaksmoduser å velge mellom, avhengig av behov. Bevegelsesaktivering gjør at opptaket startes automatisk når bevegelse oppdages, mens standardfunksjonen tar opp hele tiden etter at enheten er slått på. Med bevegelsesdeteksjon forlenges batterilevetiden med noen timer. Dette gjør det til en perfekt løsning for deg som ønsker å ha hemmelig videoopptak uten at du må være til stedet.

Enkel og intuitiv bruk

Det er veldig enkel å bruke pennkameraet. Du trenger bare et knappetrykk får å starte filmopptak. Opptaksknappen ligger på toppen, og den lille opptaksmodus-bryteren på siden av pennen. Når du skal se på opptakene, så kobler du bare pennen til datamaskin gjennom ledningen som følger med i pakken.

HD kvalitet

Kameraet tar opp video i HD-kvalitet med en oppløsning på 1280 × 720.

Minnetkort

Opptakeren er utstyrt med eksternt minnekort. Vi installerer et 16GB minnekort noe som gir deg plass til 2 timers opptak. Kameraet støtter opptil 128GB. Så det er full mulig å bytte 16GB kortet til et annet kort med høyere kapasitet.

Batteri opplading

HD pennkameraet kan bli ladet enkelt via en USB-inngang på en datamaskin eller via en vanlig mobil-lader. Ladetid er ca. 2 timer.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på norsk!

Last ned brukermanualen på engelsk her!

Se vår produktpresentasjon


Spesifikasjoner:

 • Videooppløsning: 1280 x 720
 • Lyd: Ja
 • Lagring: Mikro SD-kort opptil 128GB
 • Batteritid: 1 timer ved kontinuerlig opptak
 • Lading: 2-3 timer ladetid med USB kabel
 • Bevegelsesaktivering (Motion detection): Ja
 • Video format: AVI (kan avspilles med alle videoavspillings programvarer som Windows Media Player på PC eller QuickTime På Mac)
 • Temperatur: 0°C - 40°C
 • Kompatibilitet: Windows og Mac
 • Dimensjoner: 13,4 × 140 mm
 • Vekt: 36 gram

Med i pakken:

 • Esonic CAM-3HD Spionpenn
 • 16GB Mikro SD-kort
 • Norsk og engelsk bruksanvisning

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

  Teknisk
  Videooppløsning1920x1080, 1280x720
  Bildefrekvens30PFS - 60PFS
  VideoformatAVI
  Kamera vidvinkel65 grader
  Batterikapasitet380mAH
  Opptakinnspilling16GB internt minne
  Batteritid1,5 timer videoopptak
  BevegelsesaktivertNei
  NattsynNei
  Størrelse
  Vekt50g
  L x B x HL (155mm) x D(15mm)

  Skriv en vurdering

  OBS: HTML er ikke oversatt!
      Ikke bra           Bra

  Captcha

  Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

  Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: CAM-3HD
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.550,00
  • Eks. Mva: Kr1.240,00

  Tilbakemeldinger fra våre kunder

  Loading...
  Loading...
  Loading...
  Loading...