Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

UV-lommelykt med 100 UV-LED

Robust og kraftig UV lommelykt til deteksjon av falske sedler, bankkort og flekker fra kroppsvæsker (urin, sæd, spytt, svette)

Denne UV-lommelykten er robust, kraftig og utstyrt med 100 stk UV-LED dioder. Lommelykten kan brukes på ulike bruksområder for eksempel søking på ulike flekker fra sæd, urin andre typer av smuss på hotellrom. Strømforsyning går på 6 stk AA 1,5V batteri (følger ikke med).

Smuss på hotellrom

Det er viktig å sjekke hotellrom på usynlige smuss før du sjekker inn i hotellrommet. Flekker fra kroppsvæsker som urin, sæd, spytt, svette er ikke synlige med det blotte øye. Med hjelp av UV-lommelykten kan du enkelt se sånne typer av smussflekker på sengetøy, tepper, møbler i hotellrom.

Falske bankkort, sedler

Ekte bankkort og pengesedler har spesielle detaljer, som ikke er synlige med det blotte øye. Falske utgaver mangler sånne detaljer. UV-lyset gir mulighet å se disse detaljer på ekter utgaver.

Falske passer, førerkort

Ekte ID-er som pass eller førerkort inneholder sikkerhetselementer som ikke er synlige med det blotte øye. De viser seg fram når de blir belyst av UV-lommelykten. Hvis en ID er falsk, ser du ikke sikkerhetselementer på den når du belyser ID-en.

hygienekontroll av hotellrom deteksjon av sædflekker med hjelp av UV-lys

Avsløre falske pengesedler og ID kort via UV-lys

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: T919
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr520,00
  • Eks. Mva: Kr416,00
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...