Produkter
Your Cart

Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett

Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett
Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett
Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett
Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett
Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varenummer: SSD01
Kr1340,00
Eks. MVA: Kr1072,00

Semen Spy Deluxe sett har alt du trenger for å avdekke usynlige sæd flekker på undertøy, klær, laken eller på andre overflater, noen som tyder på utro kona eller seksuell omgang. Dette blir brukt av etterforskningstjenester for å avdekke seksuelle aktiviteter. Denne Sæddetektoren er en enkel og svært effektiv verktøy å avsløre eller utelukke utroskap, seksuell overgrep på barn, sjekke hygiene i hotellrom og liknende. Semen Spy er et profesjonell sædpåvisning sett som bruker en nøyaktig testmetode. Den påviser PSA (Prostate-Specific Antigen) som finnes i sædvæsken. PSA kan blir påvist med 100% sikkerhet. Den kan også påvises i fravær av sæd når en som etterlot sperma, har gjennomført avasektomi. Sporen av PSA kan påvises selv om sperma ble etterlot for lenge siden. Semen spy settet inneholder utstyr for gjennomføring av 2 tester. Pakken inneholder et UV-lys noe som brukes for å avdekke biologiske spor (alt slags kroppsvæske) som ikke synlig med det blotte øye. UV-lyset er nyttig for å skanne områder og gjenstander før man gjennomfører undersøkelse. UV-lyset viser biologiske flekker, deretter kan du undersøke om at flekkene vises seg som spermaflekker.

SemenSpy kan påvise seksuelle aktiviteter med 100% sikkerhet for å avsløre seksuell utroskap og seksuell overgrep på barn. Den oppdager spermaspor som blir etterlatt på truse, laken, klær, møbeltrekk eller andre overflater. Hele prosessen er enkel å gjennomføre, den tar bare få minutter. SemenSpy bruker den mest avanserte og mest nøyaktige testmetoden som er tilgjengelig på markedet for hjemmebruk. SemenSpy gir profesjonell sædpåvisning for hjemmebruk.   

Last ned bruksanvisningen til SemenSpy Deluxe her! 

Semen Spy deluxe sett inneholder:

 • UV-lys (Batterier er ikke inkludert)
 • 2 stk. PSA partroner
 • Hansker og oppbevaringspose
 • 1 stk. skalpell
 • 2 stk. pipetter
 • Våtserviett fuktet med alkohol
 • 2 stk. Mikrotuber
 • 2 stk. bomullspinner
 • Bruksanvisning

Ofte stilte spørsmål:

Hva er Semen Spy sett?

Pakken inneholder utstyr for å påvise spermaspor på undertøy, klær, laken.

Hvorlenge kan sperma påvises etter en etterlot den?

Den kan påviser spermaspor som ble etterlot for lenge side, spesielt på tøy overflater. Tøy er kjent for å beholde sæd i svært lang tid. Under laboratorieforhold er det mulig å påvise 30 år gamle spermaspor.

Jeg vil vite om min kona er utro. Kan min egen sperma oppdages?

Ja, For å utelukke at din egen sperma oppdages må du avstå samleie på en stund før du gjennomfører undersøkelsen for å minimere risikoen for å oppdage egen sperma.

Er resultat sikker, hvis kondom har blitt brukt?

Bruk av kondom gir ikke 100% garanti at mannen ikke vil forlate sperma på sengetøy eller partneres kropp. Sperma detektoren kan avdekke mikroskopiske mengder. Man kan finne alltid spermaspor selv om mannen har brukt kondom.    Sannsynligheten for å ikke etterlate spor av seksuelle aktiviteter er mindre enn minimal.

Hva er forskjellen mellom destruktiv og ikke-destruktiv undersøkelsemetode?

Ved destruktiv metode må en prøve tas fra vedkommende område. For å ta prøve må et bitte lite stykk kuttes ifra tøyet. Ved ikke-destruktiv metode undersøker man rett på tøyet.

Etterlater den ikke-destruktive metoden noen spor på gjennomførte undersøkelse?

Nei, ikke-destruktiv metoden etterlater ikke noen spor.

Er det mulig å oppdage spermaspor på hvitt tøy?

Ja, I tilfelle av hvitt stoff anbefales å bruke UV-lampen først.


Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha