Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Spionkamera

Vis:
Sorter etter:

Armbåndsur med nattsyn spionkamera

Armbåndsur med nattsyn spionkamera tar opp video i høy videooppløsning. Det er skjult i et stilig armbåndsur. Kameraet er utstyrt med 4 IR (infrarød lampe) lamper som gjør det mulig til..

Kr 985,00 Eks. Mva: Kr 788,00

180° roterende WiFi spionkamera i bluetooth høyttaler

Dette er mest artig spionkamera noensinne. Det er et WiFi-IP kamera med roterende kameralinsen skjult i en trådløs bluetooth høyttaler. Kameraet har motorisert Pan styring i 180°. Rotering av kamerali..

Kr 2 495,00 Eks. Mva: Kr 1 996,00

330° roterende WiFi kameralinse skjult i bordlampe

Dette er det nyeste trådløst WiFi spionkamera fra Pro iCam serien med mange nyttige funksjoner og flott kvalitet. Kameraet er motorisert slik at kameralinsen kan roterer innen 330 grader i vannrett. R..

Kr 2 495,00 Eks. Mva: Kr 1 996,00

Bevegelsesaktivert spionkamera i lysbryter

Dette er en falsk lysbryter som skjuler et bevegesesaktivert spionkamera. Lysbryteren kan enkelt limes eller henges på vegg. Den ser ut som en hvilken som helst lysbryter, men den skjuler et kamera so..

Kr 595,00 Eks. Mva: Kr 476,00

Bilnøkkel med skjult kamera

Bilnøkkel med skjult kamera tar opp video med lyd. Dette artige spy kamera er en klassiker blant spionkameraer. Smart måte og effektiv å ta opp i skjul når du skal dokumentere en sak eller hendel..

Kr 550,00 Kr 440,00 Eks. Mva: Kr 352,00

Esonic CAM-3HD - Penn med skjult HD kamera

Esonic CAM-3HD penn med skjult HD kamera er et effektiv utstyr for skjult videooptikk med veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kameraet har flo..

Kr 1 400,00 Eks. Mva: Kr 1 120,00

Full-HD trådløst nattkamera i bordklokke

Dette er det første spionkameraet med så flott nattsyn funksjon og FULL-HD videokvalitet ifra Pro iCam serien. Spionkameraet er kamuflert som en fullt fungerende digitalklokke til nattbord, skrivebord..

Kr 2 650,00 Eks. Mva: Kr 2 120,00

IP spionkamera i klokke

Med dette skjulte IP spionkameraet med høy videooppløsning opptil 1080 piksler kan du kameraovervåke ditt hus, din hytte eller butikk i skjul. Den ser ut som en hvilken som helst bordklokke som viser ..

Kr 1 300,00 Eks. Mva: Kr 1 040,00

Kikkert med kamera

Dette er en kombinasjon av kikkert og kamera. Du kan kikke og filme samtidig. Med 10x zoom og innebygd 1.3 megapixel kikkertkamera kan du se og filme ifra 1000 meter unna. I tillegg kan kameraet ta st..

Kr 499,00 Kr 349,00 Eks. Mva: Kr 279,20

Klesknagg med skjult kamera

Klesknaggen inneholder et skjult kamera. Den kan henges i baderom, omkledningsrom, soverom, eller hvor som passer til dette. Den ser ut som en hvilken som helst klesknagg. Særlig kult med dette er bev..

Kr 499,00 Kr 425,00 Eks. Mva: Kr 340,00

Kopp med kamera

Denne koppen med kamera kan  filme med lyd ved bevegelse eller manuelt. Bevegelsesaktiverende opptak (Motion Detection) gir mulighet til å ta opp video når du ikke til stede. Bare sett spionkamer..

Kr 699,00 Kr 418,00 Eks. Mva: Kr 334,40

Mini GSM kamera med lydopptaker

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite Mini GSM kamera og lydopptaker. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort for å kommunisere med ..

Kr 1 390,00 Eks. Mva: Kr 1 112,00

Minikamera for skjult innbygging

Dette minikamera er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 64GB. Mini spionkameraet k..

Kr 998,00 Eks. Mva: Kr 798,40

Minnepinne med nattsyn kamera

Minnepinnen med nattsyn kamera kan ligge på bordet, eller puttes inn i en USB-inngang på PCen. Den filmer uten å vise noen lys. Dermed kan ingen legge merke til opptakeren. Den er liten, så du kan skj..

Kr 899,00 Kr 629,00 Eks. Mva: Kr 503,20

Motorisert WiFi spionkamera med roterende kameralinse

Dette er det nyeste trådløste WiFi spionkameraet med den motoriserte kameralinsen som kan roteres 180 grader vannrett trådløst via en app"Pro iCam". App-en kan lasted ned gratis fra App Store eller Go..

Kr 1 995,00 Eks. Mva: Kr 1 596,00

Nattsyn minikamera

Dette er det nyeste minikamera med full HD videoopptak og nattsyn (Night Vision) IR lamper. Minikameraet har nattsyn IR lamper som gjør det mulig med opptak i mørket. Kameraet kan både filme og ta bil..

Kr 830,00 Kr 415,00 Eks. Mva: Kr 332,00

Nattsyn spionkamera i bilnøkkel

Denne ser ut som hvilken som helst bilnøkkel, men i virkeligheten er den utstyrt med et skjult nattsyn spionkamera som tar opp video med lyd. I tillegg kan kameraet også ta stillbilder. Den mest ..

Kr 698,00 Eks. Mva: Kr 558,40

Perm med spionkamera bevegelsessensor

Dette spionkamera med bevegelsessensor er skjult i en perm. Dette er mest kosteffektiv utstyr blant skjulte overvåkningskameraer. Det har kjempelang batteritid på 2 år i hvilemodus. Kameraet er utstyr..

Kr 2 250,00 Eks. Mva: Kr 1 800,00

Spionkamera / skjult kamera

Skjult kamera eller såkalt spionkamera er forkledd som et annet ting, så er det ikke et synlig videokamera. Spy kamera er bygget inne i vanlige hverdagslige gjenstander som røykvarsler, penn, bok og i mange andre ting. De fleste spionkameraer tar opp video med lyd, da de fleste har innebygd mikrofoner.  


Skjult overvåkningkamera med opptak er enten bærbart eller fastmontert. Bærbare spionkameraer kan tas med overalt for eksempel en penn som kan bæres i skjortelomme, og den passer utmerket til skjult filming i møter. Den andre typen av skjulte kameraer må stå på i et rom, hvor skal filmes i skjul. For eksempel en klokke som kan stå på nattbord i soverom, på kjøkkenbenk i kjøkken, eller andre steder hvor det er vanlig å ha klokke. Et spionkamera med bevegelsessensor er en genial løsning for skjult filming, når du ikke til stede, og ønsker å dokumentere hva som skjer i rom. Slike utstyr for skjult videoovervåkning passer til både i næringsliv og private. Et slikt spy kamera er svært nyttig til å dokumentere ting og saker, for eksempel overgrep av forskjellige karakter, tyveri, utroskap og andre ting og saker. Den teknologiske utviklingen i siste årene har ført til utbredelse av effektivitet. Økning av kriminalitet og behov på overvåkning har ført til hyppig anvendelse av kameraovervåkning.


Det fins tre forskjellige typer av spy kamera:

  1. Enkel type er skjult kamera med opptak. Det som lagrer opptak til minnekort, slik at man kan se opptakene i ettertid. De fleste støtter minnekort opptil 32GB.

  2. Noen små kameraer fungerer trådløst slik at de overfører bilder direkte til en mottaker (se-enhet) for eksempel TV innenfor en omkrets.

  3. Den tredje typen er IP kamera også kalt WiFi spionkamera . Denne typen er mer avansert og fungerer med trådløs WiFi-router. Den har blitt veldig populært i de siste årene. Den overfører bilde "LIVE" til mottaker (se-enhet). Mottakeren kan være mobiltelefon, nettbrett eller PC. Faktisk kan du se direkte video LIVE på mobil hvor som helst i verden så lenge din mobil er koblet til Internett. De fleste WiFi spionkameraer har opptaksfunksjon slik at man kan se opptaket i ettertid. Fleste WiFi/IP kameraer har bevegelsessensor som reagerer på bevegelse slik at de ta opp, når en kommer inn i opptakfelt til kamera. Opptak lagres til et eksternt minnekort. Noen IP-kameraer kan også ta stillbilder og sende på epost.

skjult overvåkningskamera må bygges inn i et lite hverdagslig ting, så selve kameraet samt batteri og andre elektroniske komponenter må være lite, derfor det er begrensning på opptakstid pga små batterier. Tidligere var dette et stort problem, men etter hvert har man utviklet små kameraer med høye batteri kapasiteter. Nye typer av litium-batterier kan klare flere timer opptak, for eksempel denne permen med bevegelsesaktivert kamera har en kjempelang bateritid i hvilemodus på 2 år. Behov på lang opptakstid har innebåret for utvikling av enkle små spionkameraer uten batteri, for eksempel dette skjulte kameraet i USB lader som kan filme uten å bli tomt på batteri, fordi den er koblet til stikkontakt hele tid, på denne måten får kameraet vedvarende strømtilførsel. All disse hemmelige kameraer har et fellesskap, de er skjult i andre vanlige gjenstander som tilhører normalt til våre hverdagslige omgivelser. Hvilket spy kamera som passer til deg, er avhengig av mange omstendigheter. Vi har forskjellige typer av små kameraer med ulike design. Ta kontakt med oss på epost eller ring oss på 950 17 275, så kan vi hjelpe deg til å velge rett skjult overvåkningskamera akkurat til ditt behov. 


Noen eksempler av våre spionkameraer:

Blog om spionutstyr
Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

TheDoors 02. Oct 2018 0
Hvordan kan jeg finne ut om min mobil er hacket?  Spygadgets.no hjelper deg gjerne med å finne ut om mobilen din er overvåket, men om du ikke er sikke...
Les mer
8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

TheDoors 06. Jun 2018 0
Mistenker du om at din partner er utro?  For å hjelpe deg å avsløre eller utelukke mistanke har vi skrevet denne nyttige artikkelen og satt sammen 8 e...
Les mer
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Mistanke om utroskap fra din partner? For å hjelpe deg, enten med å fjerne all tvil som du bærer på, eller for å bekrefte en mistanke som du har gjære...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer