Produkter
Your Cart

Spionkamera

Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid
Nyhet
Varemerke: Cam UltraLife
Vi har fått inn en ny modell av skjult kamera i en falsk røykvarsler med mye batterilevetid på 2 år i standby. Skjult kamera i røykvarsleren kan driftes i opptil 30 timer ved permanent videoopptak på høy videooppløsning, eller i opptil 2 år i hivemodus (Standby) uten opptak. Med så lang batteritid t..
Kr 3300
Eks. MVA:Kr 2640
180 grader roterende skjult WiFi kamera i høyttaler 180 grader roterende skjult WiFi kamera i høyttaler
Nyhet
Dette er trådløst skjult WiFi kamera i Bluetooth høyttaler med sylinder design. Kameraet kan bevege seg til venstre og høyre i 180 °, dermed kan du se direkte bilder i 240 ° vinkel i rommet. Kameraet er skjult bak den mørke skjermen. Via en app på mobil kan du se LIVE kamera med lyd, og styre r..
Kr 2500
Eks. MVA:Kr 2000
Dette er det nyeste trådløst WiFi spionkamera med nyttige funksjoner og flott kvalitet. Kameraet er motorisert slik at kameralinsen kan rotere til høyre og venstre innen 330 grader. Rotasjonen styres trådløst gjennom en app på smarttelefon eller nettbrett. Kameralinsen beveger seg til høyr..
Kr 2600
Eks. MVA:Kr 2080
4G Mini nattkamera med lang batteritid 4G Mini nattkamera med lang batteritid
Nyhet
Dette er et 4G-minikamera for trådløs videooverføring via sim-kort. Kameraet bruker et tale- eller data-sim for å overføre video gjennom 4G mobilnettverk. Dette 4G mini-overvåkningskameraet gir deg mulighet for kameraovervåking i område hvor WiFi nettverk ikke er tilgengelig. Det er utstyrt med varm..
Kr 1895
Eks. MVA:Kr 1516
Varemerke: Esonic
Spionpenn er et effektivt utstyr for skjult videoopptak. Hvis du leter etter et skjult kamera som skal bæres diskret på kroppen, er en spionpenn et godt valg. Esonic CAM-3HD spionpenn med HD kamera har en veldig bra videokvalitet. Kameraet tar opp krystallklare videoer i HD videooppløsninger. Kamera..
Kr 1350
Eks. MVA:Kr 1080
Varemerke: Esonic
Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. Enheten er liten og ser ut som en vanlig USB-minnepenn. På samme måte som en vanlig minnepinne kobler d..
Kr 1725
Eks. MVA:Kr 1380
IR nattsyn for skjulte kameraer IR nattsyn for skjulte kameraer
Nyhet
Dette er et eksternt IR-utstyr (infrarød) for å gi mulighet for nattbilde til alle typer av innendørs kameraer. Det inneholder 6 stk usynlige IR dioder, er genial løsning for å utstyre et kamera med god Night Vision. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. IR-utstyret kan plasseres ..
Kr 750
Eks. MVA:Kr 600
Kikkert med full HD kamera Kikkert med full HD kamera
Utsolgt
Kikkert med et innebygd HD kamera som tar opp både stillbilde- og videoopptak i full HD 1080P. Kikkerten har en optisk forstørrelse på 12x32mm, og justerbar fokuskontroll. Kikkerten er utstyrt med en LCD-skjerm hvor du kan avspille opptakene, og sette opp kamera bl.a. oppløsninger på video- og bilde..
Kr 1890
Eks. MVA:Kr 1512
Knappekamera med opptaker Knappekamera med opptaker
Nyhet
Denne pakken inneholder alt som du trenger for effektiv skjult videoopptak. Med i pakken følger en opptaker med 2,7" skjerm, spionkamera knapp med en meter ledning, 2 pakker med 4 sett av forskjellige add-ons, 2 pakker med vanlige knapper, ladekabel, lader, øre-plugger, fjernkontroll og AV kabel. Ad..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi LawMate CC10W - Spionkamera i kaffekopp med WiFi
Nyhet
Varemerke: LawMate
Dette er den nye modellen av LawMate sin kaffekopp med skjult kamera. Denne modellen har WiFi som gir deg mulighet å se på opptak via mobil trådløst uten å berøre kaffekoppen. Gjennom appen PV-CAM Viewer kan du styre kameraet helt trådløst bl.a. se på opptakene, endre innstilling på opptaksoppløsnin..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker LawMate PV-500NP Bundle - Profesjonelt skjult knappe/skruekamera med opptaker
Nyhet
Varemerke: LawMate
Denne pakken er en perfekt løsning for skjult videoopptak. Den inneholder knappe/skruekamera "BU-18Neo" med Full HD videooppløsning og opptaker "PV-500NP" med WiFi funksjoner. Med i pakken følger kontrollkabel, diverse skjorteknapper og skruer. Du finner alle nødvendige utstyr i denne pakken for pro..
Kr 6250
Eks. MVA:Kr 5000
LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon LawMate PV-900EVO3 - Skjult kamera i mobiltelefon
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-900EVO3 er et skjult kamera innebygd i en enhet som ser ut som en vanlig mobiltelefon. Den gir perfekt mulighet til å ta opp video i skjul i nesten alle steder og situasjoner. Kameralinsen er plassert inne i et litte hul på toppen av smarttelefonen. Det kamuflerte kameraet i mobiltelefone..
Kr 4850
Eks. MVA:Kr 3880
Varemerke: LawMate
Dette skjulte kameraet er perfekt for deg som ønsker kontroll over hvem som er i bilen, og hva som skjer i bilen. Det egner seg meget godt til både yrkessjåfører, privatdetektiver, spaning, utlån av bil, skadeverk på bil, eller for deg som er bekymret for om tenåringen bruker bilen. Kameraet er skju..
Kr 3200
Eks. MVA:Kr 2560
LawMate PV-CS10i - USB ladestasjon med skjult WiFi kamera LawMate PV-CS10i - USB ladestasjon med skjult WiFi kamera
Nyhet
Varemerke: LawMate
Dette er PV-CS10i produsert av LawMate som er kjent produsent for å lage skjulte kameraer i høy kvalitet. Dette er et veldig effektivt WiFi-spionkamera som er skjult i en USB-ladestasjon. Spionkameraets kameralinsen er montert inne i et hull plassert under USB-portene. Den ser ut som en vanlig USB-l..
Kr 3890
Eks. MVA:Kr 3112
LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus LawMate PV-MU10 - Skjult kamera i datamus
Nyhet
Varemerke: LawMate
PV-MU10 er et veldig diskret skjult kamera med høy kvalitet. Kamera har veldig sikre kamuflasje i en falsk trådløs datamus. Kameraet tar opp video i HD 720P oppløsning med lyd. Det er også mulig å ta stillbilder. Video- og stillbildeopptak utløses ved bevegelse siden kameraet er utstyrt med en beveg..
Kr 2590
Eks. MVA:Kr 2072
Varemerke: LawMate
Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ti..
Kr 2490
Eks. MVA:Kr 1992
LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera LawMate PV-WT20W - Smartklokke med kamera
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PV-WT20W er en velfungerende smartklokke med WiFi kamera som kan filme i Full HD 1080P med lyd. På siden av smartklokken ligger kameralinsen godt skjult i et lite hull slik at du kan ta opp hemmelige videoer i den optimale posisjon og vinkel. Linsen er godt skjult slik at ingen vil legge mer..
Kr 3750
Eks. MVA:Kr 3000
Varemerke: SpyCam PRO
Dette minikameraet er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp video i høy videooppløsning med lyd. Opptakene lagres til minnekort. Det støtter minnekort opptil 32GB. Mini spionkameraet kan brukes både ved kontinuerlig opptak og ved bevegelsesaktivert opptaksmodus. Ved bevegelse tar kamera..
Kr 1620
Eks. MVA:Kr 1296
Dette er et trådløst WiFi spionkamera med den motoriserte kameralinsen som kan roteres 180 grader vannrett. Kameraet styres via en app på mobil (smarttelefon og nettbrett). Kameraet blir satt opp mot et tilgjengelig WiFi-nettverk, og dermed kan du se LIVE video på din mobil uansett hvor du..
Kr 2290
Eks. MVA:Kr 1832
Skjult kamera i håndveske Skjult kamera i håndveske
Nyhet
Dette er godt skjult kamera i håndveske. Med håndvesken kan du ta opp videoer uten at noen kan oppdage det. Kameralinsen er godt skjult ved siden av glidelåsen. Spionkameraet kan ta opp video i ca. 6 timer på en lading. Spionkameraet er veldig diskret, og kan startes og stoppes via fjernkontrollen i..
Kr 1790
Eks. MVA:Kr 1432
Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P
Nyhet
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet har 2 mega-piksler, som sikrer klar video i den høye oppløsningen både på LIVE video og opptak. God..
Kr 2990
Eks. MVA:Kr 2392
Varemerke: SpyCam PRO
Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert i et bittelite hull på fronten av laderen. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å gjøre er å putte inn et minnekort og stikke inn laderen i en stikkontakt. Ka..
Kr 1699
Eks. MVA:Kr 1359
Spionklokke med høy videooppløsning Spionklokke med høy videooppløsning
Nyhet
Denne spionklokken med skjult kamera har en høy videoppløsning på 2330x1296 piksler, noe som er den høyeste oppløsningen som er tilgjengelig på markedet i dag for skjulte kroppskameraer. Kameraet tar opp video i ultra full HD (2K) med klar og fyldig lyd. Klokken med kamera er veldig enkel i bruk sli..
Kr 2850
Eks. MVA:Kr 2280
Varemerke: SpyCam PRO
Denne sportslige solbrillen inneholder et vanntett full-HD kamera med høy kvalitet. Den selve innfatningen er meget robust og slitesterk. Kameralinsen er sprutsikker, og tåle det meste. Brillen har meget elegant design. Kameraet tar opp video- og lyd i høy kvalitet. Videooppløsningen kan stilles inn..
Kr 1500
Eks. MVA:Kr 1200
Værstasjon med skjult kamera med trådløs utedel
Utsolgt
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera, med bevegelsesaktivert videoopptak og med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer til et eksternt minnekort som skal puttes inn i kameraet. kameraet støtter minnekort opptil 32GB. ..
Kr 1995
Eks. MVA:Kr 1596
Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid Zetta Z15 – Mini kamera med 120 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Zetta
Zetta Z15 er et minikamera med nyttige funksjoner bl.a. bevegelse deteksjon, lyddeteksjon og vibrasjonsdeteksjon. Minikamera inneholder et kraftig ladbart batteri. Med fulladet batteri vil kameraet fungere i 120 dager i stand-by (hvilemodus), eller 10 timer i kontinuerlig opptaksmodus. Med denne kje..
Kr 1800
Eks. MVA:Kr 1440
Zetta Z86 - Minikamera Full HD Zetta Z86 - Minikamera Full HD
Nyhet
Varemerke: Zetta
Diskret Mini Overvåkningskamera til bil Zetta Z86 er et avansert og lite minikamera som kan ta opp video i Full HD i et kompakt og diskret design. Kameraet er utstyrt med en spesial sensor som kan oppdage bevegelse gjennom glass og  gjør at den starter videoopptak automatisk når noen skjer på ..
Kr 2690
Eks. MVA:Kr 2152
Zetta ZIR32 - Mini nattkamera med 180 dager batterilevetid Zetta ZIR32 - Mini nattkamera med 180 dager batterilevetid
Nyhet
Varemerke: Zetta
Zetta ZIR32 er en av våre mest allsidige enheter med mange nyttige funksjoner for skjult videoopptak. Zetta-ZIR32 er et intelligent minikamera med meget bra nattsyn og varmesøkende sensor som trigger automatisk opptak når den detekterer varmekilder som for eksempel mennesker eller dyr. ZIR32 er den ..
Kr 2790
Eks. MVA:Kr 2232
Varemerke: Cam UltraLife
Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din smarttelefon og spille inn et videoklipp med lyd, når spionkameraet oppdager bevegelse. Kameraet støtte..
Kr 2400
Eks. MVA:Kr 1920
Varemerke: SpyCam PRO
Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . Med kameramodulen kan du selv bygge ditt eget spionkamera. For eksempel, du kan skjule kameraet bak e..
Kr 1850
Eks. MVA:Kr 1480
LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med komponenter med høy kvalitet. Dette WiFi spionkameraet er robust, driftssikker og har utmerket bra kvalit..
Kr 3850
Eks. MVA:Kr 3080
LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel LawMate RC200HDW - WiFi spionkamera i bilnøkkel
Nyhet
Varemerke: LawMate
LawMate RC200HDW er et WiFi spionkamera skjult i en falsk bilnøkkel. Det har et robust design, og er utviklet av LawMate som er verdens mest kjent produsent av skjulte kameraer med høy kvalitet. Innebygde WiFi-funksjonen gjør det mulig å se LIVE video, og styre alle kamerafunksjoner trådløst via app..
Kr 3690
Eks. MVA:Kr 2952
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien Cam UltraLife med lang batteritid uten strømtilkobling. Kameralinsen er skjult bak den mørke skjermen til dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app på mobil uansett hvor i verden. Kameraet er utstyrt med nattsyn..
Kr 2560
Eks. MVA:Kr 2048
Varemerke: SpyCam PRO
Dette er et WiFi kamera som er skjult i en velfungerende værstasjon. Kameraet kan sende video til smarttelefon og nettbrett, og du kan se LIVE video via en gratis app både på iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett uansett hvor du er. Spy Kameraet kan også tar opp video med lyd. Opptakene kan a..
Kr 2650
Eks. MVA:Kr 2120
Varemerke: SpyCam PRO
Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og nettbrett. Der er kompatibel med alle versjoner av iOS enheter (iPhone, iPad), Android mobiltelefoner og tablets. Kameralinsen er skjult og umul..
Kr 1999
Eks. MVA:Kr 1599
Dette er en spionbrille med innebygd trådløst kamera som er skjult i et lite hull på en av brillestengene. Kamerabrillen betjenes enkelt trådløst via en app på mobiltelefon. Kameraet inneholder en WiFi-sender, som sender direkte LIVE video til mobil innen 10 meter, slik at direkte bilder kan ses på ..
Kr 1260
Eks. MVA:Kr 1008
Dette er et lite trådløse minikamera med nattsyn med 14 dagers batteritid i standby eller 3 timer i permanent opptak uten strømtilførsel. Hvis det er koblet til stikkontakt via en mobillader, fungerer det hele tid. Kameraet inneholder WiFi funksjon som gjør mulig for å sende LIVE video til mobiltele..
Kr 1395
Eks. MVA:Kr 1116
Viser 1 til 37 av 37 (1 sider)

Spionkamera / skjult kamera

Skjult kamera eller såkalt spionkamera er forkledd som et annet ting, så er det ikke et synlig videokamera. Spy kamera er bygget inne i vanlige hverdagslige gjenstander som røykvarsler, penn, bok og i mange andre ting. De fleste skjulte kameraer tar opp video med lyd, da de fleste har innebygd mikrofoner.

Skjult overvåkningskamera med opptak er enten bærbart eller fastmontert. Bærbare spionkameraer kan tas med overalt for eksempel en penn som kan puttes inn i skjortelomme, og den passer utmerket til skjult filming i møter. Den andre typen av skjulte kameraer må plasseres på i et rom. For eksempel en klokke som kan stå på nattbord i soverom, på kjøkkenbenk i kjøkken, eller andre steder hvor det er vanlig å ha klokke. Spy cam med bevegelsessensor er en genial løsning for skjult filming, når du ikke til stede, og ønsker å dokumentere hva som skjer i rom. Spy cam for skjult videoovervåkning passer til både i næringsliv og private. Et slikt spy kamera er svært nyttig til å dokumentere ting og saker, for eksempel overgrep av forskjellige karakter, tyveri, utroskap og andre ting og saker. Den teknologiske utviklingen i siste årene har ført til utbredelse av effektivitet. Økning av kriminalitet og behov på overvåkning har ført til hyppig anvendelse av kameraovervåkning.

Det fins tre forskjellige typer av spy kamera:

  1. Enkel DVR spy cam er skjult kamera med video-innspilling. Det lagrer opptak til minnekort, slik at man kan se opptakene i ettertid. DVR er forkortelse for Digital Video Recorder som har enten innebygd lagringsmulighet eller trenger minnekort.

  2. Noen små kameraer fungerer trådløst slik at de sender bilder direkte til en mottaker (se-enhet) for eksempel TV innenfor en omkrets.

  3. Den tredje typen er IP kamera også kalt spionkamera WiFi eller man kan kalle wifi spy cam. Denne typen er mer avansert og må kobles opp mot WiFi-nettverk. Den har blitt veldig populært i de siste årene. Den sender direkte bilde "LIVE" til mobil smarttelefon eller nettbrett- Direkte bilder kan ses via app på mobil og det selve wifi spy cam kan styres via en app. Faktisk kan du se direkte video LIVE på mobil hvor som helst i verden så lenge din mobil har Internett. De fleste spionkameraer med WiFi har opptaksfunksjon slik at man kan se opptaket i ettertid. Fleste wifi spy cam har bevegelsessensor som reagerer på bevegelse slik at de ta opp, når en kommer inn i kameras vidvinkel. Opptak lagres til et eksternt minnekort. Noen kameraer fungerer med avanserte app-er som gir mulighet til å motta bilder via epost når spionkamera bevegelsessensor oppdager aktivitet i rommet.

Skjulte overvåkningskameraer må bygges inn i et hverdagslig gjenstand, derfor må batteriet være lite. Dette fører til at batterilevetid blir begrenset. Tidligere var dette et stort problem, men etter hvert har man utviklet små kameraer med høye batterikapasiteter, og smarte bevegelse detektor i tillegg slik at spy cam går i hvilemodus (stand-by), når det fins ingen bevegelse. Dette vil spare på batteribruk. Behov på lang opptakstid har innebåret for utvikling av enkle små mini kameraer uten batteri. For eksempel dette skjulte kameraet i USB lader som kan filme uten å bli tomt på batteri, fordi den er koblet til permanente strøm via stikkontakt. På denne måten får kamera vedvarende strømtilførsel. All disse hemmelige kameraer har et fellesskap, de er skjult i vanlige gjenstander som hører til våre hverdagslige omgivelser. Hvilket spy camera som passer til deg, er avhengig av behovet og andre omstendigheter. Man skal være bevist på kvalitet, dersom man ønsker bra resultat. Vi i SpyGadgets.no bestreber oss på bedret produktsortiment med god kvalitet. Vi har ekspertise, og tester hvert spy kamera, før vi tar det inn i vårt sortiment. Det fins få spyshop som kan tilby dette produktsortimentet innen skjult kameraovervåkning som vi har. Det hjelper ikke å lete etter spionkamera i teknikmagasinet  for eksempel. Vi har forskjellige typer av små skjulte kameraer med ulike design. Ta kontakt med oss på epost, så kan vi hjelpe deg til å velge rett produkt akkurat til ditt behov.

Noen eksempler av våre kameraer:

Anmerkning: Vær oppmerksom på at du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.