Spionkamera

Vis:
Sorter etter:

Armbåndklokke med skjult kamera

Armbåndklokke med skjult kamera for lyd og videoopptak slik at den er både et spionkamera og en skjult lydopptaker. I tillegg kan du ta stillbilder. Det har et innebygd minne på 8GB hvo..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Armbåndsur med nattsyn spionkamera

Armbåndsur med nattsyn spionkamera tar opp video i høy videooppløsning. Det er skjult i et stilig armbåndsur. Kameraet er utstyrt med 4 IR (infrarød lampe) lamper som gjør det mulig til..

Kr 985,00 Eks. Mva: Kr 788,00

Bevegelsesaktivert kamera i bilderamme

Dette ser ut som en hvilken som helst bilderamme, men i virkeligheten skjuler den et bevegelsesaktivert kamera som kan filme med lyd. Kameraet kan startes både manuelt og bevegelsesaktivert. Beve..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Bevegelsesaktivert kamera i powerbank

Bevegelsesaktivert kamera er skjult i en powerbank med 3000mAH ladingskapasitet. Kameraet filmer i 1280x720 piksler videooppløsning, og tar opp lyd samtidig. Filmopptak blir lagret til et eksternt min..

Kr 985,00 Eks. Mva: Kr 788,00

Bevegelsesaktivert spionkamera i lysbryter

Dette er en falsk lysbryter som skjuler et bevegesesaktivert spionkamera. Lysbryteren kan enkelt limes eller henges på vegg. Den ser ut som en hvilken som helst lysbryter, men den skjuler et kamera so..

Kr 520,00 Eks. Mva: Kr 416,00

Brille med kamera

Brille med kamera med elegant design. Kameraet ta opp HD video med lyd i skjul med denne spionbrillen. Lensen til kameraet og knappen er skjult på en effektiv måte, så ingen legger merke til at brille..

Kr 800,00 Eks. Mva: Kr 640,00

Brille med skjult kamera

Denne brillen med skjult kamera kan filme med lyd. Opptakene lagres til minnekort som støttes opptil 32GB. Spionkameraet har et innebygd batteri som kan lades opp enkelt ved å koble til..

Kr 699,00 Eks. Mva: Kr 559,20

GSM kamera med avlytter

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite GSM kamera og avlytter. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort og GSM nettverk for å kommunisere m..

Kr 1 390,00 Eks. Mva: Kr 1 112,00

Kikkert med kamera

Dette er en kombinasjon av kikkert og kamera. Du kan kikke og filme samtidig. Med 10x zoom og innebygd 1.3 megapixel kikkertkamera kan du se og filme ifra 1000 meter unna. I tillegg kan kameraet ta st..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Klesknagg med skjult kamera

Klesknaggen inneholder et skjult kamera. Den kan henges i baderom, omkledningsrom, soverom, eller hvor som passer til dette. Den ser ut som en hvilken som helst klesknagg. Særlig kult med dette er bev..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Kopp med kamera

Denne koppen med kamera kan  filme med lyd ved bevegelse eller manuelt. Bevegelsesaktiverende opptak (Motion Detection) gir mulighet til å ta opp video når du ikke til stede. Bare sett spionkamer..

Kr 699,00 Eks. Mva: Kr 559,20

Lighter med bevegelsesaktivert spionkamera

Spionkamera skjult i lighter kan filme og lagrer til minnekort. Den fungerer også som vanlig lighter. I tillegg kan den ta stillbilder, og lydopptak. Kameraet har en bevegelsesdetektor som aktiverer v..

Kr 769,00 Eks. Mva: Kr 615,20

Lommelykt med kamera

Lommelykt med kamera kan filme og ta stillbilder i mørke. kameraet tar opp i høy videooppløsningen på 1920 x 1080 piksler som gir meget bra filming i mørke. Lommelykten har en innebygd mikrofon som fa..

Kr 1 350,00 Eks. Mva: Kr 1 080,00

Mini lommekamera med lang opptakstid

Mini lommekamera med lang opptakstid på 8 timer. Lommekameraet er utstyrt med et skjerm, dermed kan du avspille opptakene direkte på kameraet. Lommekameraet har en bred vidvinkel på 120 grader slik at..

Kr 1 325,00 Eks. Mva: Kr 1 060,00

Minikamera for skjult innbygging

Dette minikamera er så lite at det kan skjules overalt. Det kan ta opp opptil 17 timer video med lyd. 7 forskjellige knapper med ulike fasonger følger med slik at du kan montere knappene på ..

Kr 950,00 Eks. Mva: Kr 760,00

Minikamera nøkkelring med bevegelsesdetektor

Dette minikamera nøkkelring kan ta opp video og stillbilder. I tillegg har det en bevegelsesdetektor slik at kameraet starter å filme ved bevegelse. Du kan aktivere bevegelssessensoren, legge kameraet..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Minnepinne med nattsyn kamera

Minnepinnen med nattsyn kamera kan ligge på bordet, eller puttes inn i en USB-inngang på PCen. Den filmer uten å vise noen lys. Dermed kan ingen legge merke til opptakeren. Den er liten, så du kan skj..

Kr 899,00 Eks. Mva: Kr 719,20

Nattbrille Goggles Utsolgt

Nattbrille Goggles

Med denne nattbrillen kan du snike deg omkring i mørket, så du kommer nærmere den du spionerer på. Du kan se i mørket opptil 7,5 m. Nattsyn brillen har lett vekt og gir bærekomfort. Strømforsyning går..

Kr 399,00 Eks. Mva: Kr 319,20

Spionkamera / skjult kamera

Skjult kamera eller såkalt spionkamera er forkledd som et annet ting, så er det ikke et synlig videokamera. Spy kamera er bygget inne i vanlige hverdagslige gjenstander som røykvarsler, penn, bok og i mange andre ting. De fleste spionkameraer tar opp video med lyd, da de fleste har innebygd mikrofoner.  


Skjult overvåkningkamera med opptak er enten bærbart eller fastmontert. Bærbare spionkameraer kan tas med overalt for eksempel en penn som kan bæres i skjortelomme, og den passer utmerket til skjult filming i møter. Den andre typen av skjulte kameraer må stå på i et rom, hvor skal filmes i skjul. For eksempel en klokke som kan stå på nattbord i soverom, på kjøkkenbenk i kjøkken, eller andre steder hvor det er vanlig å ha klokke. Et spionkamera med bevegelsessensor er en genial løsning for skjult filming, når du ikke til stede, og ønsker å dokumentere hva som skjer i rom. Slike utstyr for skjult videoovervåkning passer til både i næringsliv og private. Et slikt spy kamera er svært nyttig til å dokumentere ting og saker, for eksempel overgrep av forskjellige karakter, tyveri, utroskap og andre ting og saker. Den teknologiske utviklingen i siste årene har ført til utbredelse av effektivitet. Økning av kriminalitet og behov på overvåkning har ført til hyppig anvendelse av kameraovervåkning.


Det fins tre forskjellige typer av spy kamera:

  1. Enkel type er skjult kamera med opptak. Det som lagrer opptak til minnekort, slik at man kan se opptakene i ettertid. De fleste støtter minnekort opptil 32GB.

  2. Noen små kameraer fungerer trådløst slik at de overfører bilder direkte til en mottaker (se-enhet) for eksempel TV innenfor en omkrets.

  3. Den tredje typen er IP kamera også kalt WiFi spionkamera . Denne typen er mer avansert og fungerer med trådløs WiFi-router. Den har blitt veldig populært i de siste årene. Den overfører bilde "LIVE" til mottaker (se-enhet). Mottakeren kan være mobiltelefon, nettbrett eller PC. Faktisk kan du se direkte video LIVE på mobil hvor som helst i verden så lenge din mobil er koblet til Internett. De fleste WiFi spionkameraer har opptaksfunksjon slik at man kan se opptaket i ettertid. Fleste WiFi/IP kameraer har bevegelsessensor som reagerer på bevegelse slik at de ta opp, når en kommer inn i opptakfelt til kamera. Opptak lagres til et eksternt minnekort. Noen IP-kameraer kan også ta stillbilder og sende på epost.

skjult overvåkningskamera må bygges inn i et lite hverdagslig ting, så selve kameraet samt batteri og andre elektroniske komponenter må være lite, derfor det er begrensning på opptakstid pga små batterier. Tidligere var dette et stort problem, men etter hvert har man utviklet små kameraer med høye batteri kapasiteter. Nye typer av litium-batterier kan klare flere timer opptak, for eksempel denne permen med bevegelsesaktivert kamera har en kjempelang bateritid i hvilemodus på 2 år. Behov på lang opptakstid har innebåret for utvikling av enkle små spionkameraer uten batteri, for eksempel dette skjulte kameraet i USB lader som kan filme uten å bli tomt på batteri, fordi den er koblet til stikkontakt hele tid, på denne måten får kameraet vedvarende strømtilførsel. All disse hemmelige kameraer har et fellesskap, de er skjult i andre vanlige gjenstander som tilhører normalt til våre hverdagslige omgivelser. Hvilket spy kamera som passer til deg, er avhengig av mange omstendigheter. Vi har forskjellige typer av små kameraer med ulike design. Ta kontakt med oss på epost eller ring oss på 950 17 275, så kan vi hjelpe deg til å velge rett skjult overvåkningskamera akkurat til ditt behov. 


Noen eksempler av våre spionkameraer:

Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

admin 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

admin 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

admin 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

admin 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

admin 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer