Produkter
Your Cart

Cam UltraLife

Cam UltraLife er et varemerke på en serie av trådløse skjulte kameraer med WiFi som er utstyrt med oppladbare litiums batterier med høy kapasiteter. De har ekstra lang batteritid uten strømtilkobling. Spionkameraer fra denne varemerket har mange måneders batterilevetid. Grunnen av så lang batteritid er høy kvalitet på batteriene og smarte funksjoner for PIR opptak ved bevegelse. Disse skjulte kameraene har PIR bevegelsessensor som reagerer kun på varmekilder (mennesker, dyr), og reagerer ikke på bevegelser fra gjenstander som gardiner. Dette vil føre til at kamera ikke blir startet unødvendig, og dermed blir batteriforbruk spart. I tillegg er kameraene forhåndsinnstilt å ta opp korte video klipper og gå i standby (sovemodus) når det ikke fins aktiviteter lenger. Disse skjulte kameraer av denne serien bruker CamSC Pro appen som kan lastes ned fra App Store eller Google Play. 

Vi har skrevet en komplett veiledning hvordan disse kameraene settes opp. Les brukerveiledningen for å installere og sette opp kameraene korrekt!

Varemerke: Cam UltraLife
Toppmoderne Skjult KameraVårt skjult nattkamera, perfekt kamuflert i en røykvarsler, tilbyr diskret kameraovervåkning med avansert teknologi for din trygghet. Dette kameraet er utrustet med en usynlig IR (infrarød) LED-lampe, spesielt designet for nattsyn. Denne avanserte teknologien sikrer at kamer..
Kr 3 430
Eks. MVA:Kr 2 744
Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P
Salg -30 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet har 2 mega-piksler, som sikrer klar video i den høye oppløsningen både på LIVE video og opptak. God..
Kr 2 099 Kr 2 999
Eks. MVA:Kr 1 679
Varemerke: Cam UltraLife
Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din smarttelefon og spille inn et videoklipp med lyd, når spionkameraet oppdager bevegelse. Kameraet støtte..
Kr 2 380
Eks. MVA:Kr 1 904
Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router  Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router
Salg -25 %
Varemerke: Cam UltraLife
Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien Cam UltraLife med lang batteritid uten strømtilkobling. Kameralinsen er skjult bak den mørke skjermen til dummy (falsk) router. Du kan se LIVE streaming via en app på mobil uansett hvor i verden. Kameraet er utstyrt med nattsyn..
Kr 1 999 Kr 2 680
Eks. MVA:Kr 1 599
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)