Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Cam UltraLife

Cam UltraLife er et varemerke på en serie av trådløse skjulte kameraer med WiFi som er utstyrt med oppladbare litiums batterier med høy kapasiteter. De har ekstra lang batteritid uten strømtilkobling. Spionkameraer fra denne varemerket har mange måneders batterilevetid. Grunnen av så lang batteritid er høy kvalitet på batteriene og smarte funksjoner for PIR opptak ved bevegelse. Disse skjulte kameraene har PIR bevegelsessensor som reagerer kun på varmekilder (mennesker, dyr), og reagerer ikke på bevegelser fra gjenstander som gardiner. Dette vil føre til at kamera ikke blir startet unødvendig, og dermed blir batteriforbruk spart. I tillegg er kameraene forhåndsinnstilt å ta opp korte video klipper og gå i standby (sovemodus) når det ikke fins aktiviteter lenger.Vis:
Sorter etter:

Skjult WiFi nattkamera i PIR-sensor, 1 års batteritid, HD 1080P

Dette er et kamuflert skjult kamera med WiFi funksjon, IR nattsyn (Night Vision) og1 års batteritid uten strømtilkobling. Det er forkledd som en PIR-enhet, og ser ut som en vanlig PIR-sensor. Kameraet..

Kr2.990,00 Eks. Mva: Kr2.392,00

Trådløst skjult nattkamera i røykvarsler med 2 års batteritid

Vi har fått inn en ny modell av skjult kamera i en falsk røykvarsler med mye batterilevetid på 2 år i standby. Skjult kamera i røykvarsleren kan driftes i opptil 30 timer ved permanent videoopptak på ..

Kr3.300,00 Eks. Mva: Kr2.640,00

Skjult WiFi nattkamera i bordklokke - 1 års batteritid, HD 1080P

Denne bordklokken har et innbygde skjult WiFi nattkamera med lang batteritid og høysensitiv varmesøkende PIR-sensor, som kan oppdage bevegelser fra mennesker og dyr. Det vil sende et bilde til din sma..

Kr2.380,00 Eks. Mva: Kr1.904,00

Trådløst WiFi nattkamera skjult i falsk router

Dette er en ny nattsyn-modell blant skjulte kameraer med WiFi fra serien Cam UltraLife med lang batteritid uten strømtilkobling. Kameralinsen er skjult bak den mørke skjermen til dummy (falsk) router...

Kr2.560,00 Eks. Mva: Kr2.048,00

Loading...
Loading...
Loading...