Avlytting / Lydopptak

Vis:
Sorter etter:

Avlytter i skjøteledning

Avlytting gjennom skjøteledning. Dette er den mest effektive måte å avlytte en kontor. Avlyttingsenheten er innebygd i en vanlig skjøteledning. Avlyttingssystemet baserer på GSM nettverk, og bruker et..

Kr 1 800,00 Eks. Mva: Kr 1 440,00

Avlytting av mobiltelefon enkel

Dette er en enkel versjon av vår mest avansert programvare for avlytting av mobiltelefon både for iPhone og Android. Den støtter iOS 7.0 - 9.1 og Android 4.0.3 - 7.1.1. Med denne versjonen får du kont..

Kr 3 500,00 Eks. Mva: Kr 2 800,00

Avlytting av mobiltelefon fullversjon

Dette er en fullversjon av avlyttingsprogram av vår mest avansert og profesjonell avlytting av mobiltelefon både for iPhone og Android. Den støtter iOS 7.0 - 9.1 og Android 4.0.3 - 7.1.1. Den er ..

Kr 4 500,00 Eks. Mva: Kr 3 600,00

Avlytting med PIR bevegelsemelder

Dette er en trådløs GSM avlytter som er utstyrt med en bevegelsemelder. Avlytting skjer via mobiltelefon. Den ringer deg, så snart bevegelsemelderen registrerer noen bevegelse innen 2-3 meters avstand..

Kr 1 335,00 Eks. Mva: Kr 1 068,00

Avlytting via mobiltelefon

Du kan avlytte med denne lille avlytteren fra hvor som helst i verden via mobiltelefon. Den fungerer med SIM-kort, og er veldig enkel å bruke. Du trenger bare et SIM-kort som puttes inn..

Kr 890,00 Eks. Mva: Kr 712,00

Datamus med GSM avlytter

Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med vanlige SIM-kort. Den fungerer akkurat som an datamus som kobles til datamaskin. En mikrofon er skjult inne i datamusen. Et vanlig SIM-k..

Kr 995,00 Eks. Mva: Kr 796,00

GSM døralarm med avlytting via mobiatelefon

Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, snart en åpner døren. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som ..

Kr 890,00 Eks. Mva: Kr 712,00

GSM kamera med avlytter

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite GSM kamera og avlytter. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort og GSM nettverk for å kommunisere m..

Kr 1 390,00 Eks. Mva: Kr 1 112,00

Lydforsterker

Denne lydforsterkeren fanger opp lyd innen 300 meters avstand. Den har en innebygd kikkert slik at du ser målet gjennom den. Setter du på hodetelefonen, kan du høre lyder og samtaler opptil 300 m..

Kr 689,00 Eks. Mva: Kr 551,20

Lydopptaker minnepinne

Denne lydopptakeren er skjult i en 8GB minnepinne. Den ser ut akkurat som en vanlig USB minnepinne, og fungerer også som en, men den har en skjult opptaker. Dermed kan ingen legge merke til at det bli..

Kr 690,00 Eks. Mva: Kr 552,00

Romavlytting via lader

Romavlytting via mobiltelefon gjennom USB lader. Denne ser ut som en vanlig lader, men den skjuler en avlytter som fungerer med SIM-kort. Laderen puttes inn i en stikkontakt i et rom hvor avlytting sk..

Kr 999,00 Eks. Mva: Kr 799,20

Skjult avlytter i bordlampe

Avlytterenheten er skjult i en LED bordlampe. Avlyttingen skjer over GSM via et vanlig SIM kort som du putter inn i bordlampen. Du hører lyder og samtaler rundt lampen, når du ringer telefonnummeret t..

Kr 1 290,00 Eks. Mva: Kr 1 032,00

Skjult lydopptaker i armbånd

Et armbånd med skjult lydopptaker som spiller inn lyd. Det er veldig enkelt å ta opp lyd bare med ON/OFF knappen. Opptakeren har 4GB internt minne som har plass til 70 timer innspillingstid. Inns..

Kr 599,00 Eks. Mva: Kr 479,20

Skjult lydopptaker i penn med avspiller

Dette er skjult lydopptaker i penn med et eget internt minne på 8GB. Det er meget enkelt å ta opp samtale gjennom pennen. Det er bare å trykke på knappen på toppen av pennen, så starter opptakeren å t..

Kr 995,00 Eks. Mva: Kr 796,00

Stemmeaktivert skjult lydopptaker

Stemmeaktivert skjult lydopptakeren aktiveres gjennom lyd. Det betyr at lydopptak startes når den oppdager en lyd. Dermed er den perfekt til skjult lydopptak, når du ikke til stede. Den har et ..

Kr 1 200,00 Eks. Mva: Kr 960,00

Taleopptaker for mobiltelefon og fasttelefon

Dette er en multifunksjonal taleopptaker for både mobiltelefon og fasttelefon. Den får med begge sider av telefonsamtale. Opptak for mobilsamtaler skjer trådløst via bluetooth, og opptak for fasttelef..

Kr 1 100,00 Eks. Mva: Kr 880,00

Toveiskommunikasjon via trådløs øreplugger

Dette er et utmerket og effektivt utstyr for skjult toveiskommunikasjon. Ved hjelp av en trådløs øreplugger og en GSM-enhet som ligner på et bankkort, kan du kommunisere i skjul med en annen hvor som ..

Kr 2 550,00 Eks. Mva: Kr 2 040,00

Trådløs romavlytting

Med dette trådløse romavlytting utstyr kan du lytte av samtaler og lyd inntil 1500 meter. Avlyttingsutstyret har to deler: en lyd-sender og en mottaker. Den lille trådløse senderen er en diskret enhet..

Kr 1 250,00 Eks. Mva: Kr 1 000,00

Avlyttingssystemer baserer seg på teknologier som gir mulighet til avlytting eller opptak av samtaler som skjer i et rom eller gjennom mobiltelefon. Når det gjelder telefonavlytting, er snakk om sofistiske programvarer som kjører skjult i mobiltelefoner. Hvis det gjelder fysiske enheter,  inneholder de mikrofoner, og er enten forkledd som hverdagslige gjenstander som minnepinne, datamus, ellers de ser ut som en liten boks slik at de kan skjules i rom et eller annet sted for eksempel i en blomstervase, eller de festes med tape under seng eller usynlige plasser. Fysiske avlyttingsutstyr kan deles opp i de to kategoriene:

  1. Romavlytting: Denne kategorien inneholder typer av avlyttingsutstyr som gir mulighet til å lytte til samtale i rom trådløst og i sanntid. De fleste bruker SIM-kort, som overfører lyd gjennom GSM telefonnettverk til en mobiltelefon. Når man ringer til nummer til enhets SIM-kort, blir enhets mikrofon aktivert, så kan man avlytte samtale i rom ifra hvor som helst i verden. For det meste har slike enheter sensible lyd-detektorer som reagerer på lyd i rom, så ringer de eller sender SMS til mobilen din, når noen snakker i nærheten av avlytteren. GSM-avlytrer er meget effektive for direkte romavlytting uavhengig hvor enhet befinner seg i verden. Den andre typen fungerer via trådløs avsender og mottaker slik at lyd sendes av avsender til mottaker over viss frekvens, så kan man høre samtale gjennom mottakers høyttaler. De fleste har rekkevidde mellom 300m og 2000m. Slike trådløse avlyttingsutstyr er effektive, dersom du skal avlytte et rom innen en viss avstand. For eksempel denne avlyttings enheten kan sende innen 1500 meter.

  2. Skjult lydopptak: Denne gruppen består av enheter som gir mulighet til å ta opp samtale. Opptaker er innebygd i en gjenstand, for eksempel  kulepenn eller armbåndklokke. De har innebygd minne hvor samtale lagres i lyd file. Innspillingfiler kan spilles av multimedia programvarer som Media Player på Windows maskiner, eller QuickTime på Mac. Mest effektiv opptaker er noe som blir aktivert, når man snakker, såkalt stemmeaktivert.  

Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer