Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi / IP spionkameraer

WiFi / IP spionkameraer
Vis:
Sorter etter:

180° roterende WiFi spionkamera i bluetooth høyttaler

Dette er mest artig spionkamera noensinne. Det er et WiFi-IP kamera med roterende kameralinsen skjult i en trådløs bluetooth høyttaler. Kameraet har motorisert Pan styring i 180°. Rotering av kamerali..

Kr 2 495,00 Eks. Mva: Kr 1 996,00

330° roterende WiFi kameralinse skjult i bordlampe Nyhet

330° roterende WiFi kameralinse skjult i bordlampe

Dette er det nyeste trådløst WiFi spionkamera fra Pro iCam serien med mange nyttige funksjoner og flott kvalitet. Kameraet er motorisert slik at kameralinsen kan roterer innen 330 grader i vannrett. R..

Kr 2 495,00 Eks. Mva: Kr 1 996,00

Full-HD trådløst nattkamera i bordklokke

Dette er det første spionkameraet med så flott nattsyn funksjon og FULL-HD videokvalitet ifra Pro iCam serien. Spionkameraet er kamuflert som en fullt fungerende digitalklokke til nattbord, skrivebord..

Kr 2 650,00 Eks. Mva: Kr 2 120,00

Motorisert WiFi spionkamera med roterende kameralinse

Dette er det nyeste trådløste WiFi spionkameraet med den motoriserte kameralinsen som kan roteres 180 grader vannrett trådløst via en app"Pro iCam". App-en kan lasted ned gratis fra App Store eller Go..

Kr 1 995,00 Eks. Mva: Kr 1 596,00

Pro iCam - Spionbrille med skjult WiFi-IP kamera Nyhet

Pro iCam - Spionbrille med skjult WiFi-IP kamera

Dette er det originale WiFi-IP kameraet fra Pro iCam serien. Kameraet er godt kamuflert som en vanlig brille uten styrke. Spionbrille inneholder et trådløst WiFi-IP kamera som er skjult i en av de to ..

Kr 1 350,00 Eks. Mva: Kr 1 080,00

Skjult trådløst barnevakt kamera

Dette skjult trådløst barnevakt kamera befinner seg skjult til en panda. Det fungerer med en trådløs WiFi-router. Det kobler seg til routeren, og sender direkte "LIVE" video til mobile enheter (i..

Kr 1 350,00 Eks. Mva: Kr 1 080,00

Tank med trådløst kamera

Fjernstyrt tank med trådløst kamera sender direkte video til alle iOS enheter(iPhone, iPad) og Android (alle typer smarttelefoner med Android system). Kamerafunksjoner og den selve tanken styres gjenn..

Kr 659,00 Eks. Mva: Kr 527,20

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og PC. Der er kompatibel med alle versjoner av i..

Kr 1 495,00 Eks. Mva: Kr 1 196,00

Veggklokke med WiFi kamera

WiFi kamera skjult i veggklokke for meget effektiv LIVE videoovervåkning og opptak fra et rom. Er du bekymret  hva dine unger driver med, når du ikke hjemmet? Har du noen mistanke om at din ..

Kr 1 950,00 Eks. Mva: Kr 1 560,00

Værstasjon med skjult WiFi-IP kamera

Høy kvalitet trådløst WiFi-IP kamera skjult i en værstasjon gir deg mulighet for LIVE kameraovervåkning trådløst i sanntid med opptaks mulighet. WiFi-IP kameraet sender direkte video fra rom til oppti..

Kr 1 995,00 Eks. Mva: Kr 1 596,00

WiFi nattsyn minikamera Nyhet Levering 15-20 dager

WiFi nattsyn minikamera

Dette er et lite trådløse minikamera med nattsyn. Kameraet inneholder WiFi funksjon som gjør mulig å sende LIVE video til mobiltelefon og nettbrett. Du kan se LIVE Video fra rommet på din mobiltelefon..

Kr 1 100,00 Eks. Mva: Kr 880,00

WiFi spionkamera røykvarsler

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lagre videoopptak til minnekort. Kameraet kobler seg trådløst til en tilgjengelig WiFi-router. Så kan du..

Kr 1 190,00 Eks. Mva: Kr 952,00

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . M..

Kr 1 600,00 Eks. Mva: Kr 1 280,00

WiFi IP spionkameraer er trådløse skjulte kameraer som sender direkte videoer til mobile enheter (iPhone, iPad, alle typer av smart mobiltelefoner, nettbrett) og PC. Kameraer kobler seg til WiFi router. Etter at kameraer er registrert på WiFi routeren, kan man få se direkte video fra skjulte kameraer gjennom mobile enheter eller/og PC. For å se direkte bilder må noen gratis APP installeres på enheter. Programvare for PC følger med på en CD. Du kan se direkte videoer i sanntid sendt fra IP spionkameraer uansett hvor du er i verden. Du kan koble deg til kameraer over nettet (enten via 4G eller via en annen WiFi) som helst i verden. Alle WiFi kameraer har bevegelsessensor, så du kan stille inn kameraet på bevegelsesaktivert modus. Så det sender deg varsler på mobilen din eller sender eposter med bilder, når noen kommer inn i synsfeltet. De kan også spille inn på minnekort. Våre WiFi spionkameraer har høy standard kvalitet. Gratis minnekort følger med alle våre kameraer.


Blog om spionutstyr
Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

Hvordan sjekke om mobilen er overvåket

TheDoors 02. Oct 2018 0
Hvordan kan jeg finne ut om min mobil er hacket?  Spygadgets.no hjelper deg gjerne med å finne ut om mobilen din er overvåket, men om du ikke er sikke...
Les mer
8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

8 effektive verktøy for å avsløre utroskap

TheDoors 06. Jun 2018 0
Mistenker du om at din partner er utro?  For å hjelpe deg å avsløre eller utelukke mistanke har vi skrevet denne nyttige artikkelen og satt sammen 8 e...
Les mer
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Mistanke om utroskap fra din partner? For å hjelpe deg, enten med å fjerne all tvil som du bærer på, eller for å bekrefte en mistanke som du har gjære...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer