WiFi / IP spionkameraer

WiFi / IP spionkameraer
Vis:
Sorter etter:

Skjult IP nattkamera i vekkerklokke

Dette IP nattkameraet vekkerklokke fungerer med  en trådløs WiFi-router, så du kan overvåke trådløst et rom overalt i verden uansett hvor du befinner deg. Trådløst spionkameraet se..

Kr 1 450,00 Eks. Mva: Kr 1 160,00

Skjult trådløst barnevakt kamera  -45%

Skjult trådløst barnevakt kamera

Dette skjult trådløst barnevakt kamera befinner seg skjult til en panda. Det fungerer med en trådløs WiFi-router. Det kobler seg til routeren, og sender direkte "LIVE" video til mobile enheter (i..

Kr 1 780,00 Kr 979,00 Eks. Mva: Kr 783,20

Skjult Wi-Fi nattkamera i bordklokke Utsolgt

Skjult Wi-Fi nattkamera i bordklokke

Dette er effektivt utstyr for direkte fjernovervåkning via mobiltelefon eller nettbrett fra hvor som helst i verden. Klokken fungerer også som en helt vanlig bordklokke med vekkefunksjon. Det ser ut s..

Kr 1 280,00 Eks. Mva: Kr 1 024,00

Tank med trådløst kamera

Fjernstyrt tank med trådløst kamera sender direkte video til alle iOS enheter(iPhone, iPad) og Android (alle typer smarttelefoner med Android system). Kamerafunksjoner og den selve tanken styres gjenn..

Kr 659,00 Eks. Mva: Kr 527,20

Trådløst WiFi spionkamera i USB lader

Dette ser ut som en vanlig USB lader, men i virkeligheten skjuler laderen et trådløst WIFi spionkamera som sender "LIVE" video med lyd til smarttelefon og PC. Der er kompatibel med alle versjoner av i..

Kr 1 470,00 Eks. Mva: Kr 1 176,00

Veggklokke med WiFi kamera -20%

Veggklokke med WiFi kamera

WiFi kamera skjult i veggklokke med høy videooppløsning. Er du bekymret  hva dine unger driver med, når du ikke hjemmet? Har du noen mistanke om at din samboer/ektefelle er utro? Vil du overvåke ..

Kr 1 950,00 Kr 1 560,00 Eks. Mva: Kr 1 248,00

Værstasjon med skjult WiFi-IP kamera

Høy kvalitet trådløst WiFi-IP kamera skjult i en værstasjon gir deg mulighet for LIVE kameraovervåkning trådløst i sanntid. WiFi-IP kameraet sender direkte video fra rom til opptil 4 se-enheter. Enhet..

Kr 1 998,00 Eks. Mva: Kr 1 598,40

WiFi spionkamera røykvarsler

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte avspilling og lagre videoopptak på minnekort. Kameraet er trådløst, og kan koble seg til WiFi, så du kan se direkt..

Kr 1 190,00 Eks. Mva: Kr 952,00

WiFi spionkamera svart boks

WiFi spionkameraet med høy kvalitet er en effektiv løsning til romovervåkning. Kameraet er skjult i en "svart boks" som enkelt kan skjules overalt. For eksempel inne i et skap, eller festes med tape u..

Kr 1 850,00 Eks. Mva: Kr 1 480,00

WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging

Denne versjonen er en høy kvalitet og profesjonell WiFi-IP kameramodul for hemmelig innbygging, som gir deg mulighet til å lage skreddersydde spionkameraer med mange avanserte funksjoner . M..

Kr 1 600,00 Eks. Mva: Kr 1 280,00

WiFi IP spionkameraer er trådløse skjulte kameraer som sender direkte videoer til mobile enheter (iPhone, iPad, alle typer av smart mobiltelefoner, nettbrett) og PC. Kameraer kobler seg til WiFi router. Etter at kameraer er registrert på WiFi routeren, kan man få se direkte video fra skjulte kameraer gjennom mobile enheter eller/og PC. For å se direkte bilder må noen gratis APP installeres på enheter. Programvare for PC følger med på en CD. Du kan se direkte videoer i sanntid sendt fra IP spionkameraer uansett hvor du er i verden. Du kan koble deg til kameraer over nettet (enten via 4G eller via en annen WiFi) som helst i verden. Alle WiFi kameraer har bevegelsessensor, så du kan stille inn kameraet på bevegelsesaktivert modus. Så det sender deg varsler på mobilen din eller sender eposter med bilder, når noen kommer inn i synsfeltet. De kan også spille inn på minnekort. Våre WiFi spionkameraer har høy standard kvalitet. Gratis minnekort følger med alle våre kameraer.


Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer