Produkter
Your Cart

LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank

WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
Salg -30 %
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
WiFi spionkamera i powerbank
LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: KUN 1 stk. igjen på lager
 • Varemerke: LawMate
 • Varenummer: PB20
Kr 2 793
Kr 3 990
Eks. MVA: Kr 2 234

Tilvalg

LawMate PB20i er et trådløst spy kamera med WiFi. Spycam er skjult i en fullt fungerende powerbank. Produktet er utviklet for diskret videoopptak og LIVE video. WiFi spy kameraet er utviklet med komponenter med høy kvalitet. Dette WiFi spionkameraet er robust, driftssikker og har utmerket bra kvalitet på video og lyd. Dette Spy kamera er best blant våre trådløse skjulte kameraer. Produktet er produsert av LawMate som er verdens mest kjent produsent av spionkameraer med høy kvalitet. Den tar opp og sender LIVE video med supert HD videokvalitet. Med den kompakte størrelsen og nøytrale overflaten uten noen lys blir denne powerbanken den beste kamuflasjen for SpyCam. Takket være den smarte kamuflasjen vekker den ikke noen som helst mistanke heller

Trådløst med innebygd WiFi modul

LawMate PB20i er utstyrt med en WiFi-modul som gjør mulig å se LIVE video på mobiltelefon eller nettbrett via en app «PV Cam Viewer». Kameraet blir konfigurert mot et tilgjengelig WiFi-nettverk, så sender det LIVE video over nettet til din mobil uansett hvor du er i verden.

Bevegelsesaktivert opptak

En stor fordel med dette WiFi-kameraet er funksjonen for bevegelsesdeteksjon. Bevegelsessensoren kan registrere de minste bevegelser i rommet, og vil dermed starte opptaket. Opptakene lagres til et Micro SD-kort (følger med). Det sender også et push-varsel som gjør deg oppmerksom på at det er aktiviteter i et rom. Opptakene kan åpnes og avspilles direkte i app-en, eller lastes ned.

Utmerket bra videokvalitet

LawMate PB20i inneholder hidden cam med justerbare innstilling for videooppløsning i 1080P (Full HD), 720P og WVGA. Du kan justere opp eller ned bildekvalitet for å oppnå best bildekvalitet i forhold til ditt internnettbredbånd. Live video på høy oppløsning krever høyt bredbånd.

Loop Recording

Spy Cam har "Loop Recording" funksjonen noe som overskriver de nye opptakene på de gamle når kort blir fullt. Denne funksjonen er svært nyttig, fordi opptak vil ikke stoppes ved fullt minnekort. Du vil ha alltid aktuelle opptak på minnekort.

Batteritid / Opptakstid

Powerbanken inneholder 6800mAh kapasitet noe som gir ca. 4 timer batteritid uten strømtilkobling. Du kan senke videooppløsningen, dersom du ønsker å øke batteritid. Hvis powerbanken er koblet til strøm permanent, er det ikke noen begrensning på batteritid. WiFi hidden camera kommer med et 16GB Mikro SD-kort, som gir lagringsplass på ca. 4 timer opptak med oppløsningen i 1080P Full-HD og nesten 15 timer i WGVA oppløsning. Hvis du putte inn 32GB kort, vil opptakstid fordobles.

Bruk av app på mobil

LawMate PB20i betjenes via en app «PV Cam Viewer». App-en kan lastes ned fra App Store eller Google Play helt gratis. Den er kompatibel både på iPhone/iPad og Android smarttelefoner/nettbrett. Med app-en kan du ta opp manuelt, se LIVE video med lyd, legge inn passord, endre video-oppløsning, laste ned opptakene fra minnekort, slå av og på Motion Detection (bevegelsesdeteksjon), og blir varslet når det er aktivitet i rommet.

Diskret spionkamera

På overflater ser du en hvilken som helt powerbank. Kameralinsen er skjult diskret. Du kan sette din mobil på ladning i powerbanken mens kameraet tar opp i skjul. LawMate PB20i er et perfekt verktøy for hemmelig kameraovervåking på møterommet, kontor eller i hjemmet.

Eksternt IR for best kvalitet i mørke

Du kan bruke en ekstern IR-enhet i tillegg til kameraet for å se live kamera og ta opp i mørke i opptil 8 meter i mørke. Den kan stå i nærheten av kameraet. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".

Klikk her for å laste ned den norske bruksanvisningen!

Klikk her for å laste ned den engelske bruksanvisningen!

Klikk her for å laste ned produkts spesifikasjonen!

Klikk her for å laste ned WiFi veiledningen!Spesifikasjoner:

 • Bildesensor: 1/2.9" progressive
 • Sensorsensitivitet: 0.1 Lux @ F 2.0
 • Vidvinkel: 78°
 • Videooppløsning: 1920x1080, 1280x720, 848x480
 • Ladetid: 10 timer
 • Batteritid: ca. 4 timer
 • Opptakstid på 16GB: 4 timer i 1920x1080, 15 timer i 848x480
 • Dimensjon: 10 x 8 x 2,5 (cm)
 • Vekt: 187 gram

Pakken inneholder:

 • LawMate PB20i – WiFi spionkamera i powerbank
 • 16GB minnekort
 • Ladekabel
 • Bruksanvisning
 • WiFi veiledning

App-en "PV Cam Viewer" kan lastes ned både fra App Store og Google Play  

QR kode for å laste ned appen PV Cam Viewer fra Google Play Store eller App Store


NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha