Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Signalblokkeringsveske for nettbrett eller laptop

Signalbrokkeringsveske for nettbrett - laptop

Signalblokkeringsveske for å beskytte laptop og nettbrett mot datatyveri og overvåkning

Denne signalblokkeringsvesken kan blokkere alle signaler av noen slag. Den har lengde på 39cm og bredde på 36cm, og har plass til en 14-15 tommer laptop, eller en nettbrett. Opptil 6 stk mobiltelefoner kan også få plass inne i vesken. Signalblokkeringsvesken er en effektiv beskyttelse mot datatyveri og mobilovervåkning. I tillegg kan vesken beskyte dine enheter mot elektromagnetiske strålinger, som kan skade harddisker på dine enheter.

  • Beskyter mot sporing, overvåkning og datatyveri: Laptop, nettbrett og smarttelefoner er spesielt disponert for datatyveri, uønskede sporing og overvåkning. De er utstyrt med WiFi og mobildata tilkobling. Så er det enkel å finne ut hvor du befinner deg ved å spore dine enheter. Vesken blokkerer alle signaler inn og ut, så vil den stoppe sporing på dine enheter. Uønskede overvåkningsprogramvarer bruker også WiFi og mobildata for å sende ut sensitive informasjoner.
  • Beskytter mot elektromagnetiske strålinger: Harddiskene på laptop, nettbrett kan blir skadet, og du vil miste data, dersom din enhet blir utsatt for elektromagnetiske strålinger. Sånne strålinger kan misbrukes for å ødelegge harddisker til enheter. Vesken kan redusere påvirkning av elektromagneter.
  • Beskytter mot helseskadelige strålinger: Nettbrett og mobiltelefoner har sterke strålinger. Noen mennesker kan bli påvirket av sånne strålinger for helseplager for eksempel søvnforstyrrelse. Anti-stråling vesken kan skjerme deg mot strålinger som kan forårsake helseplager på deg.

NB! Størrelsen til antisignal-vesken: 39cm x 36cm.

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundes ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SNL55
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr598,00
  • Eks. Mva: Kr478,40
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...