Produkter
Your Cart

RFID sikker reisetaske

RFID sikker reisetaske
RFID sikker reisetaske
RFID sikker reisetaske
RFID sikker reisetaske
RFID sikker reisetaske
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: RSR37
Kr 345
Eks. MVA: Kr 276

Denne reistasken med RFID beskyttelse har tre RFID-sikre lommer. Du kan putte pass, ID-kort og mobiltelefon i lommene. Reisetasken kan beskytte deg mot ID-tyveri fra din pass og hacking på din mobiltelefon. Passer og ID-kort inneholder elektroniske dataer såkalt RFID som kan bli avlest av spesiale skannere som bevegelse seg i umiddelbar nærheten. Tasken er laget av RFID-beskyttende stoff som blokkerer skimming/avlesing. Din pass eller ID-kort inneholder de elektroniske dataene om deg. Personlige dataer kan bli utsatt for ID-tyveri og brukes av kriminelle. 

Vesken blokkerer også alle typer av signaler (WiFi, Bluetooth, 5G, 4G, 2G) inn og ut. Dette forhindrer hacking på din mobiltelefon. Det finnes apper som kan installere farlige spyware i en annen telefon trådløst på avstand i få sekunder. Kriminelle misbruker RFID teknologien ved å prøve å stjeler personlige dataer eller hacke inn på andre telefoner. Oppbevar alltid din pass, ID-kort og mobiltelefon i denne RFID-sikker tasken når du er på reise. I tillegg kan du oppbevare dine bankkort i RFID sikker lommebok.

Vesken kan henges rundt halsen, bæres på skulderen eller festes på boksebelt. RFID-reisevesken er 20cm i lengde, 14cm i bredde og har plass til 2 passer, flere ID-kort og bankkort og en mobiltelefon.  

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha