Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Signalblokkeringstaske i ekte skinn for mobiltelefon

Signalblokkeringstaske for mobiltelefon

Beskytt din mobiltelefon mot sporing og hacking med signalblokkeringstasken

Signalblokkeringstasken for mobiltelefon blokkerer alle signaler ut og inn. Mobiltasken vil beskytte deg mot sporing, avlytting og helseskadelig mobiltelefonstråling. Tasken kommer i ekte skinn, og har lengde på 17,5cm og bredde på 12,5cm. Tasken kan brukes for mobiltelefoner som har lengde opp til 14cm. beskytte også bankkort, pass eller bilnøkkel. Mange vet ikke at nesten alle mobiltelefoner kan spores og overvåkes, selv om enheten er slått av og batteriet er fjernet. I dag kan man drive med sporing og avlytting av mobiltelefoner enklere enn man kunne ha trodd før noen år. Denne signalblokkeringstasken beskytter din mobiltelefon mot alle signaler inn og ut, dermed er den en effektiv beskyttelse mot alt slags mobilovervåkning bl.a. sporing og avlytting.

Når mobiltelefonen er plassert inne i tasken, bli signaler for mobilnettverk, WiFi, Bluetooth blokkert. Dette vil stoppe sporing, avlytting og informasjontyveri på din mobiltelefon. I tillegg forhindrer denne signalblokkeringstasken skadelige strålinger fra mobiltelefon, som kan forårsake helseplager på noen personer.

Hvordan kan sånn tynn taske forhindre alle signaler?

Innsiden av mobilvesken for antistråling og signalblokkering er en spesial tekstil som er laget av sølv, kobber og nikkel. Disse materialene har isolasjonegenskaper mot signaler.

Hva er bruksområder for signalblokkering og antistråling for mobiltelefon?

  • Mot hacking og Avlytting: Avlyttingsprogramvarer eller såkalt "Spayware" er avhengig av WiFi eller 4G for å kunne sende ut informasjoner bl.a. sendte og mottatte tekstmeldinger, telefonsamtaler og mye andre sensitive informasjoner. Denne tasken vil blokkere WiFi og 4G, så vil din mobiltelefon bli beskyttet effektivt mot overvåkning.
  • Mot Sporing: Spayware kan spore dine lokasjoner. Din mobiltelefon kan alltid spores, selv om den ikke har noen spyware. Når du skruer din mobiltelefon, vil telefonen koble seg til teleoperatør sin mobilnettverk, så blir dine lokasjoner registrert hele tiden hos teleoperatøren. Dermed er det veldig enkel å spore hvor du befinner deg. Denne signalblokkeringstasken skjermer din mobiltelefon mot mobilnettverk. Når du putter mobiltelefonen inn i tasken, vil den vise seg som om den er avslått, selv om mobilen er på.
  • Mot tyveri av informasjoner: Mobilteknologien ble utviklet mye i det siste, slik at du kunne håne det som fiksjoner før noen år. Alle smarttelefoner er utstyrt med Bluetooth. I dag er det absolutt mulig å hente ut eller spille inn informasjoner i mobiltelefon trådløst ved bruk av Bluetooth på kort avstand. Denne tasken blokkerer Bluetooth signaler inn og ut.
  • Mot helseskadelige signaler: Noen mennesker er sensitive mot trådløse signaler, og vil reagere ofte med helseplager som søvnforstyrrelser osv. Mobiltelefon er blant enheter med sterke strålinger. Denne blokkeringstasken skjermer deg mot strålinger.

Denne mobiltelefontasken for signalblokkering og antistråling vil beskytte ditt privatliv. Mobilvesken anbefales på sterkest, dersom mobilen din kan være interessant for andre for informasjontyveri eller avlytting og sporing. Ellers du er sensitiv og kan få helseplager på grunn av mobilstrålinger.

OBS: Signalblokkeringstaske kan fungere for mobiltelefoner som har lengde opp til 14cm, og mobilen må putes inn i innsiden av tasken.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SEM66
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr498,00
  • Eks. Mva: Kr398,40

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: