Produkter
Your Cart

RFID sikker lommebok

RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
RFID sikker lommebok
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: RSL36
Kr 375
Eks. MVA: Kr 300

Denne lommeboken med RFID beskyttelse vil beskytte kort mot trådløs skimming. RFID sikker lommebok blokkerer RFID-scanner som prøver å kopiere ditt ID-kort eller tappe ditt bankkort for penger. Oppbevar alltid kredittkort, debetkort og ID-kort i denne RFID-stikkere lommeboken.

Dagens kontantløse betalinger via RFID-bankkort er raske og enkle, men denne teknologien har bidratt faren for at kriminelle kan trekke penger fra bankkort som befinner seg i nærheten. Fremskritt innen RFID-teknologi har blitt misbrukt av tyver og kriminelle for å tappe bankkort for penger eller stjeler sensitive informasjoner fra hvilket som helst kort som inneholder elektroniske data som ID-kort eller pass. I de siste ble en app utviklet som kan avlese og kopiere bankkort via mobiltelefon. Når mobilen er i umiddelbar nærheten av bankkort, blir korts informasjoner kopieres over til mobilen. Deretter kan tyver bruke korts informasjoner for å stjele penger fra bankkonto. I tillegg finnes kraftige RFID-skannere som kan avlese bankkort fra store avstander.

RFID-lommeboken er i stilig sort kunstig skinn og har plass til 11 kort og en seddelklips. Dimensjon: 11x8 cm

RFID lommebok

En RFID lommebok er designet for å beskytte bankkort, ID-kort og andre RFID-aktiverte kort mot uautorisert skanning og trådløs identitetstyveri, også kjent som skimming. Disse lommebøkene inneholder et lag av beskyttelsesmateriale, som vanligvis er metallisk, som forstyrrer radiobølgene som brukes av skimming-enheter. Dette hindrer tyver i å stjele sensitiv informasjon fra kortene dine. Ved å bruke en RFID-blokkerende lommebok kan du beskytte deg mot elektronisk lommetyveri og sikre at dine personlige og finansielle data forblir trygge.

Hvordan velge den beste RFID-lommeboken?

For å velge den beste RFID-lommeboken som passer dine behov, bør du vurdere følgende faktorer:

  1. Beskyttelse: Sørg for at lommeboken har et pålitelig RFID-blokkeringsmateriale som hindrer uautorisert skanning av kortene dine. Kvaliteten på beskyttelsesmaterialet er avgjørende for å sikre at lommeboken gir den nødvendige sikkerheten.
  2. Størrelse og design: Velg en lommebok som passer til dine personlige preferanser og behov når det gjelder størrelse og design. Det finnes RFID-lommebøker i forskjellige stiler, som to- eller tre-delt, samt minimalistiske og romslige alternativer. Vurder hvor mange kort og kontanter du trenger å bære med deg, samt om du foretrekker en myntlomme eller ikke.
  3. Materialer og holdbarhet: Velg en lommebok som er laget av holdbare og slitesterke materialer, for eksempel lær, syntetisk lær eller tekstil. En lommebok av god kvalitet vil vare lenge og gi deg god verdi for pengene.

RFID-lommebok vs vanlig lommebok: Hvilken er bedre?

RFID-lommebøker gir ekstra beskyttelse mot trådløs skimming og identitetstyveri, som kan være en økende bekymring i dagens digitale verden. Hvis du har mange RFID-aktiverte kort og er bekymret for sikkerheten til dine personlige og finansielle data, kan en RFID-lommebok være et bedre valg.

Sammenfattet kan en RFID-lommebok være et bedre valg hvis du prioriterer sikkerhet og beskyttelse av dine personlige og finansielle data. Uansett hvilket alternativ du velger, bør du vurdere dine personlige preferanser og behov når det gjelder design, materialer og funksjonalitet.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha