Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Mini GPS Tracker for person og kjøretøy

Nyhet GPS tracker for person og kjøretøy

Den minste GPS sporingsbrikken til person og kjøretøy - Mulighet for lyd-deteksjon, avlytting og opptak via innebygd mikrofon

Denne Mini GPS trackeren er en liten sporingsenhet som bruker 2G GSM nettverk. Poenget med å ha en slik sporingsenhet, er at den kan plasseres diskret på personer eller i kjøretøy. Det kan være barn, men også demente man har omsorg for. Takket være den lille størrelsen på trackeren kan du enkelt festes på personer eller legges inn i kjøretøy uten å vekke oppmerksomhet.

Følelsen av trygghet for dine nærmeste er aller viktigst for de fleste. Du kan bruke den også som personlig tracker når du går på fjellet eller mark. En liten investering er alt som skal til for at du skal kunne føle deg trygg. Denne GPS sporingsbrikken er en av mange trackere med ulike funksjoner, som gjør den blant de beste trackerne på markedet. 

Dobbel posisjonering med GPS, WI-FI og LBS

Den dobbelt posisjonering funksjonen gjør at sporing fungerer like godt innendørs (LBS, WiFi) som utendørs (GPS). Det medfører at lokasjoner kan bli funnet nøyaktigere. GPS trackeren bruker posisjonering basert på LBS, når trackeren befinner seg i områder uten GPS dekning for eksempel i kjellerstua med betongvegger eller tunneler. De fleste GPS trackere har bare GPS-posisjonering. Denne trackeren kan kobles automatisk til Wi-Fi nettverk. Kombinasjon av GPS og Wi-Fi posisjonering gjør det mulig å fastslå mer nøyaktig i innendørs områder.

Sporings plattform uten abonnoment

De fleste GPS trackere krever abonnement i tillegg til selve enheter. Vi tilbyr våre kunder gratis bruk av sporing plattform uten noen ekstra kostnad. Våre sporing plattform "Track Solid" inkluderer gratis bruk av sporings nettsiden og app-en både for iPhone, iPad og Android enheter. Last ned TrackSolid fra App Store eller fra Play Store, og ta en titt på.  

2G GSM mobilnettverk

Mini trackeren støtter 2G GSM mobilnettverk, som er i standard både i Norge og i hele Europa . Trackeren trenger et vanlig mikro sim-kort som kan fungere i hvilken som helst mobiltelefon. Dette fås hos en teleoperatør. Du kan velge kontant eller abonnement sim-kort.

Lyd-deteksjon

Denne funksjonen er viktig for mange. Sporingsenheten inneholder en lyd-detektor, som reagerer på lyd og vil sende deg en SMS om at støy og lyder er detektert. Det betyr at man kan plassere trackeren på en person eller i en bil, så får man SMS melding når det er noen samtale i omgivelse rundt trackeren. 

Avlytting og Lydopptak

Trackeren inneholder en innebygd mikrofon. Du kan lytte til samtale og lyd fra omgivelse rundt enheten når du ringer til nummeret til SIM-kortet. Avlyttingen kan aktiveres når du ønsker. Trackeren er også utstyrt med lydopptaker som kan spille inn lyd opptil 300 sekunder. Opptakene kan høres via app-en "Track Solid". Ved hjelp av stemmeovervåkning har du mulighet å dokumentere mobbing på barn, eller høre på lyd fra omgivelse til trackeren, hvis ditt kjøretøy har blitt stjålet.

Lang stand-by batteri

Det oppladbare batteriet med over 1000mAh litium kan gi deg hele 7 dager med sporing. Enheten vil gå inn i hvile-modus (Stand-By) for å spare strøm, selv om tilkoblingen alltid er aktivisert.

Geo-fence varsling

Du kan stille inn et geografisk avgrenset område. Dette gjøres gjennom app-en eller på nettsiden Track Solid. Trackeren vil varsle på SMS, når enheten kommer inn eller ut fra området.

Liten og praktisk

Tracker er liten og har en form som gjør at den glir inn i omgivelsene uoppdaget. Den gir verken fra seg lyder eller lys, og takket være den lille størrelsen kan derfor skjules i veske, i koffert, i klær. Omtrent på størrelse med en leppestift eller lighter.

Tilleggsutstyr

Med i pakken følger med en fester med magnet som gjør enkelt å feste på mentaloverflater i kjøretøy eller på dingser av verdi. Den glir fort inn i omgivelsene med sin anonyme form og kompakte størrelse.

Spesifikasjoner:

 • Dimensjoner: 6,5(L) x 3(B) x 1,8(H) cm
 • Vekt: 42 gram
 • Batteri: 1000mAh ladbar litium batteri
 • Operative temperaturer: -20ºC til 55ºC
 • Internt minne: 32 MB
 • Posisjonsnøyaktighet: Ca. 10 meter
 • Batteritid: 14 timer ved vedvarende bevegelse, 7 dager i hvilemodus (Stand-By)  

Med i pakken:

 • GPS Tracker
 • Magnetfester for kjøretøy 
 • Ladekabel
 • USB lader
 • Bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: AT2
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr 1 550,00
 • Eks. Mva: Kr 1 240,00
Loading...
Loading...