Mistenker du om at din partner er utro? For å hjelpe deg å avsløre eller utelukke mistanke har vi skrevet denne nyttige artikkelen og satt sammen 8 effektive verktøy som kan hjelpe deg videre. Sjekk produktutvalget om du vil få bekrefte om din mann/kone er utro.

På den andre siden er en konfrontasjon heller ikke alltid den beste løsningen i et forhold som du setter pris på. Grunnløse beskyldninger, og ikke minst gale beskyldninger og ubegrunnede mistanker kan lett forgifte et forhold som ellers ville fungert. Da kan det hjelpe å samle inn litt informasjon først. Kanskje er din ektemann eller kone til å stole på, og du tok feil av dem?

Verktøy som kan hjelpe deg for å avsløre utroskap

Det er ikke behagelig å tenke på at du kanskje blir bedratt. Ofte er tvilen og usikkerheten verre, enn det å få vite sannheten. Om du mistenker at din partner ikke forteller deg alt, at din partner skjuler noe for deg, eller om du mistenker at du bedras, er det ikke alltid like lett å snakke åpent om saken. Det er enkelt for mange å lyve om utroskap, når de først har bestemt seg for å bedra. En gnagende mistanke kan i seg selv også bidra til å forsure og ødelegge et felles foretak som ellers kunne gått meget bra.

Dertil er det mange andre faktorer som kompliserer ting, og øker riskene ved bedrag og utroskap. Gjerne om man har inngått i en felles økonomi med partner, samboer eller ektemake, eller om man er i ferd med å inngå et ekteskap eller et ekteskapsliknende forhold.

Du trenger ikke noen privatdetektiv. Du kan gjør selv. For å hjelpe deg, enten med å fjerne all tvil som du bærer på, eller for å bekrefte en mistanke som du har gjæret på, har vi satt sammen en pakkeløsning med nyttige gadgets som kan brukes for å avsløre utroskap. Kanskje trenger du ikke hele pakken for å få sikkerhet, men en kombinasjon av gode redskaper for å innhente informasjon er aldri å forakte.

1: Semen Spy Deluxe lar deg finne spor etter sæd

Med Semen Spy Deluxe kan du avsløre effektiv utro kone om at hun nylig hadde samleie med andre. Sæddetektoren finner spor etter sperma. Den kan brukes på flere steder, alt etter hva du mistenker, men det er effektiv når det kommer til å finne spor etter sæd i truser.

Semen Spy Deluxe er enkel i bruk, og bruken minner om du kanskje har sett i CSI, eller andre gadgets-tunge politi-TV-serier. Settet inneholder et Ultrafiolett lys (UV-lys), to beholdere (PSA patroner) som inneholder en kjemisk agent som reagerer med et antigen som utskilles av prostatakjertelen. Sporene kan finnes lang tid etter at de ble etterlatt. Videre får du hansker og prøveposer, en skalpell, to pipetter, desinfiserende våtservietter, to reagensrør, og to prøvepinner, så vel som en instruerende og utfyllende bruksanvisning.

Se vårt videoklipp om sæddetektoren!

Enkelt forklart brukes UV-lyset for å finne refleksjoner fra biologiske substanser der du mistenker at sædflekker kan ha blitt etterlatt, og hvor du er sikker på at det ikke er dine egne sædflekker. Et vanlig men misvisende sted kan være det egne soverommet, men nylig brukt undertøy, mistenkelige flekker på møbeltrekk eller klesplagg kan være lovende områder for en nærmere undersøkelse.

Deretter kan du ta en prøve ved hjelp av skalpellen, og deretter utsette prøven for den kjemiske reaksjonen i et av reagensrørene. Resultatet som du får kan gi deg en 100 % sikkerhet. Der er nemlig ingen rom for variasjoner. Om prøvens resultat påviser antigenet, så kan du være sikker på at der har vært sæd med i bildet.

2: Overvåking av mobiltelefon kan være avgjørende for å avsløre utroskap

Om du mistenker at mobiltelefonene er nøkkelen for å avsløre utroskapen kan det være lurt å overvåke mobiltelefonen, og å ha muligheten til å avlytte samtaler. Med den moderne teknologien for overvåking kan du både lese tekstmeldinger og avlytte samtaler. Du bruker programmet til å omforme og styre en gitt telefons funksjoner, slik at telefonen selv blir til avlyttingsutstyr, mens du samtidig også har god tilgang til telefonen sine andre funksjoner. Tekstmeldingene som utstyret fanger opp kan selvfølgelig lagres. Det samme gjelder selvfølgelig for audio-samtalene som fanges opp.

Det finnes flere forskjellige måter for å avlytte og overvåke mobiltelefoner som det kan lønne seg å se nærmere på om du mistenker svik og utroskap. Et installert program på trådløse enheter er ofte en nøkkel for å avsløre utroskap. Vi har skrevet en informativ artikkel om avlytting av mobiltelefon.

Programmet kjøres skjult etter at du installerer det, og fungerer godt på de fleste smarttelefoner. Om telefonen som skal overvåkes er en iPhone, må du Jailbreake telefonen. Når programmet er installert, kan du bl.a. spore telefonen via GPS, lese sendte og mottatte tekstmeldinger, ha tilgang på bilde- og videofiler, se anropslogg og kontaktlisten og samtalelisten og mye mer. Du kan avinstallere overvåkingsprogrammet uten tilgang på mobilen. 

3: iRecovery Stick for iPhone og Recovery Stick for Android

Om utroskap finner sted, etterlater den seg digitale spor, også om noen prøver å skjule dem eller slette. iRecovery Stick for iPhone og den liknende Recovery Stick for Android – telefoner, gir deg en annen tilgang på mobiltelefoner. Med disse redskapene er det nemlig mulig å gjenopprette slettede filer og tekstmeldinger fra en rekke telefoner. Du kan også få tilgang på gamle e-poster, sendte bilder og videoer, som er blitt slettet fra telefonens minne.

Recovery-pinnene er utviklet av dataetterforskningsspesialisten Paraben, og den er enkel å bruke. Du kan få tilgang på slettede meldinger og antatt tapt data i en håndvending. Du må bare koble minnepinnen og telefonene til en Windows PC. Programvaren på Recovery Stick kjøres så, og skanner telefonen. Det er ikke garantert at alt som er slettet kan gjenopprettes, men som regel er det en god tommelfingerregel at jo kortere tid som er gått siden slettingen, jo større er sannsynligheten for en vellykket gjenoppretting.

Gjenopprettelsen etterlater seg ikke spor, og vil låse opp mange versjoner av Android operativsystemet, uten at du trenger å kjenne koden. Det samme gjelder også for mange varianter av sikrede bilder og filer. Skanningen av telefonen tar fra 5 til 10 minutter og avdekker det meste som er slettet, men fortsatt er lagret. Resultatet av scann-en vises i en oversiktlig rapport. Du trenger en fungerende Windows PC for å kjøre begge de to gjenopprettelsesprogrammene.

4: En stemmeaktivert lydopptaker kan være til god hjelp for å avsløre utroskap

Lydopptakeren Esonic MQ-U350 er et hjelpsomt redskap for deg som mistenker utroskap eller bedrag. Denne stemmeaktiverte lydopptakeren er enkel å gjemme på et sted hvor du mistenker at utroskapen finner sted, eller hvor du tenker at du kan samle de avgjørende bevisene. Den kan også plasseres hos den mistenkte personen uten at det nødvendigvis fattes mistanke, på grunn av genial kamuflasje.

Om du mistenker at noen skjuler noe for deg, eller om du tenker at noen møtes på et sted når du ikke er til stede, eller om du vil overhøre samtaler som en bestemt person fører, kan Esonic MQ-U300 være et godt redskap.

Opptakeren starter automatisk med å ta opp når noen snakker eller lager lyder i nærheten. Det betyr for det første at du ikke får mange timer med stillhet som må høres igjennom, noe som er tilfelle med mange vanlige opptakere. Maksimal stand-by tid for apparatet er 25 dager. Skulle det trengs, så kan opptakeren også stilles inn til å gjøre kontinuerlige opptak. Noe av det geniale med opptakeren er at den ser ut som en USB-minnepinne. Den kobles også til dataen som en minnepinne når du skal avlese opptakene. Om enheten tar opp så har du til sammen 15 timer med opptakstid. Deretter må batteriet lades opp igjen, noe som du gjør enkelt ved å putte minnepinne-opptakeren inn i en USB-kontakt eller direkte inn i en datamaskin.

God kamuflasje kombinert med stor brukervennlighet

Noe av det mest geniale med denne opptakeren er at den er godt kamuflert som en minnepinne. Den vil ikke vekke oppsikt om den ligger igjen på et kontor, på skrivebordet eller om du bærer den med deg i hånden. Den kan også gjemmes i andres jakke eller i liknende egnet tøy, uten at dette nødvendigvis legges merke til. Den er nemlig kun 6 cm lang og veier kun 15 gram.

5: Bruk en bitteliten boks som avlyttingsmikrofon

Denne bittelille avlytteren virker som avlyttingsutstyr som blant annet kan avsløre utroskap. Denne teknologien har mange likheter med ESONIC MQ-U350, men avlyttingen skjer via et sim kort, som settes inn i enheten Du ringer til telefonnummeret som hører til sim kortet, så hører lyd og samtale i omgivelsen. Denne GSM avlyttingsenhet lager selvfølgelig ikke lyder når du ringer til den. Du må skaffe deg et ekstra SIM-kort, som kan puttes inn i enheten, men det skjønte du kanskje allerede.

Kan skjules på fremragende vis

Størrelsen er kanskje det beste med denne lille skjulte mikrofonen, som knapt er større enn SIM-kortet som du putter i den, men denne metoden for overvåking og opptak av samtaler med denne lille telefon-mikrofonen fører med seg flere fordeler. Enheten selv er også lite iøynefallende. Om du skjule den på et sted, eller planter den på noen, har en batterilevetid på ca. 5 dager avhengig hvor ofte og hvor mye du avlytter. Den lades via en liten USB-kontakt, og kan dermed også kobles til en Powerbank-batteripakke for telefoner, om du ønsker å forlenge levetiden. Om omstendighetene tillater det, er det også mulig å koble enheten til en USB-lader, slik at den kan våre i drift så lenge du ønsker.

I fri tilstand er enheten likevel mest smidig. Den begrensede størrelsen gjør at den kan skjules under møbler, som senger eller sofaer, mikrofonen kan legges i en vase eller en blomsterpotte, for så å finne ut om din samboer har rent mel i posen, eller om mistankene ovenfor ektefellen kan bekreftes.

6: GPS sporing

Om din ektemann eller din kone har mye overtid, når ting ikke rimer, og fortellingene blir mindre troverdig, kan en mild indikator for utroskap eller andre former for svik, være at de ikke lenger følger sitt vanlige bevegelsesmønster. Står bilen faktisk parkert på jobb, eller er den på et helt annet sted?

Det finnes flere apparater som står til utvalg, og mange av dem har ekstra funksjoner, som ikke direkte egner seg for å overvåke lyd, men som egner seg bra for å kunne spore noens bevegelsesmønster.

En bedre oversikt kan du få om du kombinerer avlytting med muligheten for GPS-sporing, som lar deg se hvor den mistenkte drar og hvor han eller hun oppholder seg. Det finnes flere muligheter for å spore noen ved hjelp av GPS. Noen GPS-sporingssystemer kan festes til en bil, mens andre GPS-sporingssystemer er så små at de kan skjules i bagasje eller i et klesplagg. Denne GPS sporingsenhet kan gi deg den aktuelle posisjonen hvor vedkommende befinner seg. GPS-sporer trenger ett eget SIM-kort, den kan lades opp, og har en batterilevetid på rundt 80 timer.

Med GPS-sporing som sender meldinger til en medfølgende app, eller tekstmeldinger til en vanlig mobil, kan du få sanntidsoppdateringer om GPS-markørens posisjon, slik at du til enhver tid kan spore bevegelsesmønstret. Om du bruker appen kan du dertil se bevegelsesmønster for hele den foregående måneden.

7: Et skjult kamera i en værstasjon eller bordklokke kan være den riktige løsningen for å avsløre utroskap i eget hjem

Om du selv er mye bortreist, kan du gjerne begynne å lure på hva som foregår hjemme, og om alt er som det skal. Et skjult kamera, kamuflert som en vanlig værstasjon eller som bordklokke kan være den riktige løsningen for å bli kvitt usikkerheten din.

Værstasjon eller bordklokke passer i de fleste rom i et hjem, både ved kjøkkenbordet, i en krok i stua, eller på soverommet. Kameraet i seg selv er skjult bak en speilplate i enheten. Billedkvaliteten er ganske god, med en oppløsning på 1920x1080, og har vidvinkel som tillater at du ser hele rommet.

Live-stream av video til hvilken som helst enhet med internettilkobling

Værstasjonen og bordklokke med skjult WiFi kamera gir deg muligheten for live trådløs kameraovervåking via en app på mobil. Du kan koble flere kameraer opp mot det samme WiFi nettet, og se alle enhetene via den samme appen for å følge med på live-videostrømmen. Dette fungerer uavhengig av hvilket mobil du har, så du kan strømme både til iPhone, iPad, Android smarttelefoner og nettbrett. Den tilhørende appen laster du ned gratis, både fra Google Play og App Store, og kameraene krever at du har en trådløs-router som det kan kobles opp mot. Appen kan brukes for å lagre opptakene direkte fra videostrømmen, eller du kan putte inn et minnekort for å ta opp video ved bevegelse.

Opptaket kan aktiveres av en bevegelsessensor, og lagres til minnekort og hentes inn i appen trådløst uten å ha fysisk tilgang til enheten. Det er også mulig å stille inn faste opptakstider. Installert kamera i WiFi nettverket er ikke synlig. Videostrømmen fra kameraet er passord-beskyttet.

Dersom WiFi-nettverket ikke er tilgjengelig, vil opptakene automatisk bli lagret på et minnekort, som støtter opptil 128GB. Dette kapasitetsnivået tillater lagring av cirka 80 timer med videoopptak. Når opptakene er lagret, kan minnekortet fjernes for å gjennomgå og overføre filene til en PC, noe som gir enkel tilgang til innholdet og mulighet for sikkerhetskopiering. Det er viktig å være oppmerksom på at når minnekortet er fullt, vil de tidligste opptakene automatisk bli overskrevet. Derfor anbefales det å regelmessig kontrollere og sikkerhetskopiere opptakene for å unngå utilsiktet tap av viktig materiale.

8: En annen god variant av spionkamera for hjemmet er kamuflert i en fungerende USB-lader

Fordelen med et skjult WiFi kamera i en USB-lader, er at en lader gjerne kan anbringes i soverommet, eller i andre aktuelle områder av huset, og at den kan flyttes lett, uten at dette skaper forundring. Det er jo vanlig å ta med en USB-lader dit man trenger den.

Om du mistenker utroskap kan dette være en god løsning for å få svar på dine spørsmål. Fordelen med USB-laderen, sammenliknet med værstasjonen, er at den muligens er enda mindre i øyenfallende, siden det er vanlig å ha flere slike ladere i huset, uten at det festes noen spesiell verdi ved dem.

Dette kamuflerte kameraet har i grunnen de samme egenskapene som værstasjonen og bordklokken som omtales like over. Produktet kommer fra serien SpyCam Pro, og bruker en app for å ta imot live-video-strømmen i en smarttelefon. Du kan også lagre opptakene på et SD-kort, og opptak kan tidsinnstilles, eller igangsettes av bevegelsessensoren i enheten.

Hvilken teknologi trenger du for å avsløre utroskap?

Det fins flere ting som man skal tenke på før man skaffer seg skjulte overvåkningsutstyr fra Spy Shop butikk. Du kan tenke litt over hvilke redskaper du kan trenge for å forvisse deg om utroskap, eller for å avkrefte etsende mistanker. Teknologien som presenteres i denne artikkelen gir deg en god oversikt over hvilken teknologi som er topp moderne, og som kan egne seg bra for å dekke dine behov for sannhet og informasjon. Vi kan også hjelpe deg med råd og anbefaling tilpasset til forholdet, send oss en melding ved å bruke kontaktskjema.

Anmerkning

Vær oppmerksom på at metodene som er beskrevet i denne artikkelen informerer om generelle muligheter som teknologien gir til brukeren, skal ikke oppfattes som oppfordring. De er ikke nødvendigvis i samsvar med lovlige bruksområder i hvert enkelt land. Du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.