Avlytting

Avlytting
Vis:
Sorter etter:

Avlytter i skjøteledning

Avlytting gjennom skjøteledning. Dette er den mest effektive måte å avlytte en kontor. Avlyttingsenheten er innebygd i en vanlig skjøteledning. Avlyttingssystemet baserer på GSM nettverk, og bruker et..

Kr 1 800,00 Eks. Mva: Kr 1 440,00

Avlytting med PIR bevegelsemelder

Dette er en trådløs GSM avlytter som er utstyrt med en bevegelsemelder. Avlytting skjer via mobiltelefon. Den ringer deg, så snart bevegelsemelderen registrerer noen bevegelse innen 2-3 meters avstand..

Kr 1 335,00 Eks. Mva: Kr 1 068,00

Avlytting via mobiltelefon

Du kan avlytte med denne lille avlytteren fra hvor som helst i verden via mobiltelefon. Den fungerer med SIM-kort, og er veldig enkel å bruke. Du trenger bare et SIM-kort som puttes inn..

Kr 890,00 Eks. Mva: Kr 712,00

Datamus med GSM avlytter

Denne datamusen skjuler en GSM avlyttingsenhet som fungerer med vanlige SIM-kort. Den fungerer akkurat som an datamus som kobles til datamaskin. En mikrofon er skjult inne i datamusen. Et vanlig SIM-k..

Kr 995,00 Eks. Mva: Kr 796,00

GSM døralarm med avlytting via mobiatelefon

Denne døralarmen med magnetkontakt fungerer med SIM-kort. Døralarmen varsler via SMS, og ringer deg opp på mobiltelefon, snart en åpner døren. I tillegg har døralarmen en innebygd skjult mikrofon som ..

Kr 890,00 Eks. Mva: Kr 712,00

GSM kamera med avlytter

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite GSM kamera og avlytter. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort og GSM nettverk for å kommunisere m..

Kr 1 390,00 Eks. Mva: Kr 1 112,00

Lydforsterker

Denne lydforsterkeren fanger opp lyd innen 300 meters avstand. Den har en innebygd kikkert slik at du ser målet gjennom den. Setter du på hodetelefonen, kan du høre lyder og samtaler opptil 300 m..

Kr 689,00 Eks. Mva: Kr 551,20

Romavlytting via lader

Romavlytting via mobiltelefon gjennom USB lader. Denne ser ut som en vanlig lader, men den skjuler en avlytter som fungerer med SIM-kort. Laderen puttes inn i en stikkontakt i et rom hvor avlytting sk..

Kr 999,00 Eks. Mva: Kr 799,20

Skjult avlytter i bordlampe

Avlytterenheten er skjult i en LED bordlampe. Avlyttingen skjer over GSM via et vanlig SIM kort som du putter inn i bordlampen. Du hører lyder og samtaler rundt lampen, når du ringer telefonnummeret t..

Kr 1 290,00 Eks. Mva: Kr 1 032,00

Toveiskommunikasjon via trådløs øreplugger

Dette er et utmerket og effektivt utstyr for skjult toveiskommunikasjon. Ved hjelp av en trådløs øreplugger og en GSM-enhet som ligner på et bankkort, kan du kommunisere i skjul med en annen hvor som ..

Kr 2 550,00 Eks. Mva: Kr 2 040,00

Trådløs romavlytting

Med dette trådløse romavlytting utstyr kan du lytte av samtaler og lyd inntil 1500 meter. Avlyttingsutstyret har to deler: en lyd-sender og en mottaker. Den lille trådløse senderen er en diskret enhet..

Kr 1 250,00 Eks. Mva: Kr 1 000,00

Avlytting av rom via GSM avlyttingsutstyr

For noen år siden brukte man ofte radiofrekvenssendere som løsning for avlytting. Men problemet var jo at disse enhetene fungerer på korte avstander opp til maksimum 1000 meter. Man har funnet ut at GSM-nettverkkan kan brukes for lyd-overføring. Så ble GSM avlyttingsutstyr utviklet. Slik utstyr bruke SIM-kort for å sende lyd over GSM-nettverk. Slik avlyttingsutstyr fungerer som mobiltelefon. det svarer på anrop automatisk, og har mikrofon. Avlyttingsenhet svarer på inngående anrop, og åpne mikrofonen sin, når man ringer telefonnummeret til SIM-kortet som er installert i avlyttingsutstyret. Så man kan lytte til lyd og samtale i rom. Avlytting enhet kan bygges inn i forskjellig ting for eksempel denne avlytter i skjøteledning. Man kan registre såkalt master nummer på avlytting enhet. Hensikten med dette er det at avlytting enheten kan ringe master nummeret automatisk, når lyd detektor i avlyttingsutstyr registrer noen lyd eller samtale. Så på denne måten avlytter man når det fins lyd i rom. Meste avlytting enheter har denne funksjonen som ringer og lar deg avlytte samtaler direkte. Det fins noen avlyttingsutstyr med bevegelsessensor som reagerer på bevegelses, og ringer master nummer, for eksempel avlytting med PIR bevegelsemelder. Forutsetning er nok GSM signal i rommet hvor skal avlyttingsutstyret plasseres. Avlytting produkter er utstyrt med innebygd oppladbar batteri. Som vanlig kan de holde 4-5 dager i lydaktivert modus eller 10-12 dager i hvilemodus uten aktivert lyddetektor. Men batteritid kan forlenges vesentlig ved å koble avlyttingsenheten til en Powerbank.

GSM avlyttere er svært effektive utstyrer for romavlytting, og de er enkelt å bruke uten noen teknisk erfaring. man trenger bare SIM-kort, og en liste av SMS koder for at avlyttingsutstyret settes opp enkelt via SMS-koder. Vi har gode bruksanvisninger til våre GSM avlytting produkter som følger med. Bestandig letter vi etter nye innovative avlytting utstyrer for å gi våre kunder et godt bredt utvalg.


Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer