Produkter
Your Cart

GSM Spy Bug - Avlytting med Sporing

GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting
GSM Spy Bug - Avlytting med Sporing
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: AM480
Kr 1 400
Eks. MVA: Kr 1 120

Lite utstyr til avlytting og sporing

Dette er en GSM Spy Bug med GPS sporing designet for diskret avlytting og sporing. Du kan enkelt styre avlytting og sporing via din egen mobiltelefon. Når du ringer til enheten, kan du lytte til lyder og samtaler i rom. Enheten bruker et vanlig sim-kort, og opererer på GSM mobilnett, noe som betyr at du kan bruke enheten i områder med 2G mobildekning i Norge og resten av Europa.

Romavlytting

Enheten inneholder en mikrofon. Når du ringer til nummeret som hører til sim-kort, blir mikrofonen blir aktivert, så kan du høre lyd innen 10 meter avstand. Avlytteren kan skjules i veske, bagasje, skuff, i bil eller hvor du ønsker å overvåke lyd.

Sporing

Enheten har også GPS funksjon, som gjør mulig å finne ut hvor enheten befinner seg, og hente ut rutehistorikk. Man bruker appen "Zero GPS" som er tilgjengelig i App Store eller Google Play Store. Du kan også benytte deg av sporings funksjonen via nettsiden https://www.xtgps.top/.

Batteritid

Batteritid er avhengig av faktisk bruk. I standby kan du forvente en batteritid i omtrent 4-5 dager. For å spare strømbruk på batteriet kan du planlegge når enheten skal brukes slik at du setter opp tider i appen når enheten skal slås av og på automatisk i forhold til de innstilte klokkeslettene for av og på. For å utvide batteritid kan du koble enheten til en Powerbank.

Med i pakken:

  • GSM Spy Bug - Sporing
  • Ladekabel
  • Bruksanvisning

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha