Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Pro iCam - Spionbrille med skjult WiFi-IP kamera

Spionbrille med skjult WiFi-IP kamera

Spionbrillen lar deg se LIVE video via din mobil - Utmerket til LIVE video og opptak på møter og samtaler

Dette er det originale WiFi-IP kameraet fra Pro iCam serien. Kameraet er godt kamuflert som en vanlig brille uten styrke. Spionbrille inneholder et trådløst WiFi-IP kamera som er skjult i en av de to brillestengene. Spionkameraet overfører direkte video over nettet slik at man kan se LIVE video med lyd gjennom mobiltelefon, nettbrett og PC, uansett hvor man i verden. Alt du trenger å bruke spionbrillen er installert Pro iCam på mobil og en trådløs WiFi-router. Pro iCam kan lastes ned gratis fra App Store for iPhone / iPad og fra Play Store for Android smarttelefoner og nettbrett. Det følger med en CD som inneholder programvaren for PC slik at man kan også se via en nettleser på PC. Når kameraet kobler seg til WiFi-router, streamer det direkte bilder over nettet, så man kan se direkte video gjennom app-en på mobiltelefon, nettbrett eller PC. Kameralinsen har 1.0 mega piksler noe som kan vise høy videooppløsning på 1920x1080. Kamerabrillen inneholder et ladbar batteri som holder kameraet i drift for en time. Denne Spionbrillen med IP kamera passer utmerket til skjulte videooverføring på møter eller samtaler, hvis en annen person eller noen kollega skal se LIVE video uten å være til stedet.

Original Pro iCam produkt

Dette er det originale Pro iCam kamera. Vi er offisiell leverandør for Pro iCam kameraer. Du får originale WiFi Pro iCam kameraer med kvalitetsikkerhet, når du handler hos oss.

Direkte LIVE video

Siden dette kameraet er utstyrt med en innbygdde WiFi-enhet, kan det sende direkte bilder gjennom nettet. Kameraet kobler seg trådløst til en WiFi-router, og videre til Internett, så du kan se direkte LIVE video gjennom App-en (Pro iCam) på mobilen din, uansett hvor du er i verden. En trådløs WiFi-router må være tilgjengelig, hvor spionbrillen skal brukes.

Få varsel når det fins aktiviteter i rommet

Kameraet er utstyr med bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse i rommet. Så det kan ligger i rommet, og du får push varsling på din enhet, når noen kommer i rommet. Så du kan åpne app-en og se hva som skjer i rommet.

Få epost med bilde når det fins aktiviteter i rommet

Kameraet kan også sende e-post med bilde til opptil 5 mottakere. Spionbrillen tar et bilde, snart det registrerer bevegelse i rommet, og sender e-posten med bildet i vedlegg.

Se på opptak i etter tid

Spionkameraet er utstyrt med egen opptaker. Opptakeren støtter eksternt minnekort opptil hele 128GB. Du kan aktivere kontinuerlig opptak, så  opptakene kan lastes inn i smarttelefonen trådløst etterpå. Så du kan se gjennom opptakene etterpå, eller vare på dem som dokumentasjon.

Ingen bekymring om at minnekortet blir fullt opp

Kameraet støtter såkalt Loop Recording, noe som er overskrive funksjone. Med denne funksjonen blid det eldste opptak slettet, slik at det skal alltid være ledig minne til nye opptak. Dersom du bruker opptaksfunksjonen ofte, er denne funksjonen svært nyttig, for at opptak forsetter å fungere om at minnekort blir fult opp.

Fjernstyring gjennom App-en

Kameraet støtter Pro iCam som har vist seg som en stabil app for iPhone, iPad og Android mobiltelefoner og nettbrett. Pro iCam kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Pro iCam tilbyr mange smarte funksjoner som funksjonen for opptak, bevegelse, osv. Funksjonene kan du slå av og på til enhver tid samme hvor du er. Hvis du ønsker å utvide med flere smarte WiFi spionkameraer, kan opptil 50 kameraet fra våre Pro iCam serien legges inn i den samme app-en.

Se LIVE video uten WiFi-router

Kameraet støtter P2P funksjonen, noe som gjør mulig til å koble mobilen til kameraet trådløst uten noen WiFi-router. Hvis det fins ikke noen trådløs WiFi-router, har man mulighet å se på direkte LIVE video, dersom dere er innen 10 meter fra hverandre.

Oppløsningen kan stilles inn fleksibelt

Du kan stille inn oppløsningen både på LIVE avspilling og opptak i opptil 1920x1080P Full HD. Oppløsningen kan justeres også ned på 720P eller 640P, dersom bredbånd til din WiFi-router ikke er bra nok til overføring av høy videooppløsning. Oppløsningen stilles inn gjennom app-en på mobilen din.

Pakken inneholder:

  • spionbrille med wiFi-IP kamera
  • CD til programvaren for PC
  • USB ladekabel
  • Minikortleser

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

  • Varenummer: IP60
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.350,00
  • Eks. Mva: Kr1.080,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...