Produkter
Your Cart

Detektor

Detektor spionkamera avlytter
Detektor spionkamera avlytter
Detektor spionkamera avlytter
Detektor spionkamera avlytter
Detektor
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: Utsolgt
 • Varenummer: DSA90
Kr 599
Eks. MVA: Kr 479

Gjennom dette utstyret er det store spørsmålet "hvordan oppdage avlytting" bli veldig enkelt å svare på: Avlytting og spionkamera detektor. Den kan avdekke både trådløse og enkle skjulte kameraer. Takket være signal deteksjon funksjonen kan også trådløse avlyttingssystemer avdekkes. Den kan hjelpe deg for å finne ut om noen har plassert kamera eller avlyttingsutstyr i hjemmet ditt, på kontoret ditt, i bilen din, eller på reise i hotellrommet. Skjult overvåkning er ofte i bruk både i private og offentlige områder. Dersom du får en følelse at du er utsatt for overvåkning, Så kan denne hjelpe deg å sjekke om det er noe skjult kamera eller avlyttingsutstyr.

Signal detektor funksjonen kan avdekke radio signaler mellom 100MHz - 3000MHz. Detektoren har 6 stk. infrarøde lys som kan avdekke enkle kameralinser. Den kan avdekke alle signaler til og med elektromagnetiske strålinger som er helseskadelige for mennesker. Dermed kan du i tillegg sjekke om huset/kontoret ditt har mye av slik stråling. Mange bygninger er bygget nær strøm kraftlinjer eller mobilmaster som har helseskadelige strålinger.

Detektoren kan oppdage alle type kilder som sender radiobølger mellom 100Mhz og 3000MHZ. De fleste trådløse avlyttere og kameraer fungerer i dette frekvenssignal. Detektoren fungerer greit, og har rimelig pris i forhold til andre dyre detektorer.

NB! Denne detektoren er bare som et hjelpeverktøy og ikke beregnet som en profesjonell detektor. Hvis du leter etter en kraftig detektor, da må du se på RF PROTECT.

Populære bruksområder:

 • Inspeksjon på skjulte kameraer eller avlyttingsenheter på kontoret, hjemmet, hotellrommet
 • Inspeksjon på helseskadelige strålinger i et hus eller leilighet

Pakken inneholder:

 • Detektor
 • Mikrofon
 • Lader

Last ned bruksanvisningen her!

Trenger du oversikt over ulike detektorer og hvordan du kan avsløre skjulte kameraer og avlytting, kan du lese våre artikkel her!

  Detektor spionkamera avlytter

  Anmeldelser

  Skriv en omtale!

  Husk: HTML blir ikke oversatt.
  Dårlig God
  Captcha