Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Bruksområder for skjulte overvåkningsutstyr

12. Nov 2016 0 Kommentar

Dagens byer er utstyrt med avanserte teknologier - kameraer, smarttelefoner, datamaskiner, osv. Gater, veier, boliger og kontorer er utstyrt med digitale innovasjoner. Teknologi forbinder mennesker, bedrifter. Det hjelper oss til å samle informasjon og holde oss oppdatert med hva som skjer i verden. Det er en integrert del av vår livsstil.

 

Men hva er med overvåkningsutstyr i byer? Er det viktig å ha slik utstyr? Er det lurt å bruke teknologi for å beskytte oss selv og våre omgivelser? Er det viktig å dokumentere ting og saker som tyveri, overgrep, mishandlinger? Er det viktig å ivareta sikkerheten for våre kjøretøy og verdisaker? Det er der hvor overvåkningsutstyr spiller en stor rolle i hverdagens liv. I denne artikkelen diskuterer vi de forskjellige måtene hvordan overvåkningsutstyr kan brukes og integreres i hverdagen.

 

Beskyttelse av eiendommer og næringslokaler

Byer er grobunn for kriminalitet - større konsentrasjoner av mennesker, og større velstand betyr at mange av oss er utsatt for ran og tyveri gang på gang. Investering i et overvåkningskamera er et effektivt middel for å videoovervåke områdene rundt bolig og næringslokaler. Du trenger et kamera enten for å holde øye på huset, hytta og garasjen, eller for næringslokaler. Synlighet av et overvåkningskamera ved inngangsdøren kan nok skremme innbruddstyver. Sikkerhet mot innbrudd i form av alarm eller kameraovervåkning gir deg fordel ved forsikringspremie eller lån, når du skal forhandle med forsikringsselskap. Forsikringsselskaper vil vanligvis vite om du har en innbruddsalarm. Hvis du har et slags innbruddssikkert, vil forsikringsselskaper tilby lavere premier. Dette gjelder for alle typer av forsikringer, for eksampel om at bil eller båt er utstyrt med en godkjent GPS sporingsenhet. Hvis du har tatt sikkerhetstiltak på dine eiendeler, kan du spare penger ved å samle forsikringene dine på ett sted.  

 

Vårt HD utendørs Infrarød trådløs IP overvåkningskameraer kan installeres på alle bygninger ute eller inne. Du kan fjern overvåke området fra hvor som helst i verden via datamaskin eller smarttelefon. For ekstra beskyttelse kan du montere ringeklokken med WiFi/IP kamera ved inngangsdør. Du får varsel på mobilen din, når en kommer til døren. Så kan du se og snakke med vedkommende.

trådløst IP overvåkningskameraringeklokke med IP kamera

 

Bruk GPS tracker for å få oversikt over steder og bevegelser

Hvert år stjeles tusenvis av biler i Norge. I 2013 ble det anmeldt 7 448 tyverier av motorkjøretøy totalt, hvorav 3.843 biler. Det er ikke rart at mange av oss er bekymret for sikkerheten til våre dyre biler, motorsykler, sykler. Å Kjøpe en bil er en stor investering. GPS sporing enheter er fantastiske utstyr for å overvåke oppholdssteder av et kjøretøy. Våre GPS Trackere er en effektivt sporingsenhet med liten størrelse. Den gir omfattende historiske informasjoner i sanntid uten å måtte installere noen spesialprogramvare. 

 

GPS sporinggps tracker

 

Lytt av eller ta opp i skjul

Kanskje du er bekymret for at ektefelle eller samboer er utro, så ønsker du å vite sannhet. I slik tilfellet er det lurt å bruke lydopptakere for å ta opp, hvem de snakker på telefon med, når du ikke til stede. Eller du ønske å ta opp viktige samtaler uten man legger merke til det. Vår lydaktivert opptaker er et godt valg, dersom du ønsker å spille inn lyd og samtale på en lang tidsrom. Den kan ta opp lyd i 17 timer på konternulig opptak, og holder 25 dager i hvile modus. Vår penn med skjult opptaker er godt utvalg, dersom du deltar i samtaler. Du kan skrive med den,mens den tar opp samtale.  

 

Har du tenkt på situasjoner og forhold hvorved du er nødt til å avlytte en person, et rom, en bil? Er du bekymret, hvem din datter date med? Har du tenkt å avlytte møterom av konkurrenter når de snakker og drøfter om viktige saker? Lurer du på hva kollega snakker bak deg? Takket være GSM teknologi fins det effektive avlyttingsutstyr. Vi har produkter som lar deg avlytte gjennom din egen mobiltelefon. Vi har to typer av avlytter. En som kan både skjules i et rom, og skjules i vesker, klær, biler når man ønsker å avlytte en person uansett hvor vedkommende går. En av dem er mer avansert (Fjernstyrt lydopptak og avlytting via mobiltelefon) som kan ta opp lyd i tillegg til direkte avlytting. Vi har også produkter som er laget spesielt for romavlytting, for eksempel ladekabel med innebygd mikrofon. Fordelen med denne er bestandig strømtilførsel, det vil si at batteriet aldri går tomt. Så trenger den ikke lenger batteri-opplading som alle andre avlytting-enheter. Du kan sitte hvor som helst i verden, og avlytte hvor lenge du ønsker. Du kan sjekke alle våre produkter innen avlytting her!

Fjernstyrt spionkamera lydopptak og avlytting via mobiltelefon

 

Bærbare skjulte kameraer

Ikke alle som har bærbare skjulte kameraer må være etterforskere. I våre dager kan et bærbar kamera være ganske nødvendig. For eksempel journalister som ønsker skjult opptak ved intervjuer. Selgere møter kunder, så er det lurt å dokumentere avtaler med kunder. Bærbare skjulte kameraer er svært effektiv for å dokumentere ting og saker undervise.

 

Vi har en rekke av forskjellige produkter som er beregnet til dette. For eksempel Spionbrille med HD kamera er en av de beste kamerabrillene med høy tilfredshet hos brukere. Den passer utmerket til skjult filming overalt. Spionpennen med HD kamera er en klassiker som minner om den legendariske kult figuren James Bond 007.

 

pen med spionkameraspionkamera brille

 

Anti avlytting

I byer fins det mange steder som holder ting med høye verdier. Banker har store mengde av pengesedler. Museer stiller verdifulle gjenstander. Store selskaper drøfter om saker som er veldig interessant for konkurrenter. Disse institusjonene er ofte utsatt for avlytting og skjult videoovervåkning. På grunn av dette har anti spionutstyr blitt populært, for at slik produkter kan avdekke ulike avlyttingssystemer, og skjulte kameraer. Denne signal detektoren kan avdekke alle type trådløse spionkameraer og avlyttingsenheter. Med liten investering i et antispion produkter kan store skader forhindres.

 

Detektor spionkamera avlytter

 

Oppsummering

Ved hjelp av skjulte overvåkningsutstyr kan man skaffe stor sikkerhet til mennesker, og institusjoner både private og offentlige næringslokaler. Vi ser viktighet av å skaffe riktig utstyr for deg. Ta kontakt i dag for å finne ut mer om vårt produktutvalg, eller bare spør oss om generell råd.

 

Anmerkning

 

Vær oppmerksom på at metodene som er beskrevet i denne artikkelen informerer om generelle muligheter som teknologien gir til brukeren, og skal ikke oppfattes som oppfordering. De er ikke nødvendigvis i samsvar med lovlige bruksområder i hvert enkelt land. Du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.

 

Følg oss på sosiale medier

Ikke gå glipp av nye artikler og produktpresentasjoner. Vi publiserer våre artikler og produktpresentasjoner på Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn. Følg oss på sosiale medier.

Følg oss på sosiale medier

Ikke gå glipp av nye artikler og produktpresentasjoner. Vi publiserer våre artikler og produktpresentasjoner på Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn. Følg oss på sosiale medier.

Følg oss på Instagaram:

instagram logo

Følg oss på Twitter:

Del denne artikkelen med andre og følg oss på Facebook:

Se på våre produktpresentasjoner på YouTube:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...