Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi spionkamera røykvarsler

WiFi spionkamera røykvarsler

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lagre videoopptak til minnekort (kjøpes separat). Kameraet kobler seg trådløst til en tilgjengelig WiFi-router. Så du kan se LIVE video via mobil (iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett) uansett hvor du er i verden. Du ser live alt hva som foregår i rommet hvor spionrøykvarsleren er montert. Det har en stor vidvinkel på 120 grader, så kameraet filmer det hele rommet. Alle bevegelser i rommet blir fanget opp av kamera. Den ser ut som en helt vanlig røykvarsler. Den kan henges opp i taket. Kameralinsen er montert veldig skjult i røykvarsleren. Ingen kommer til å legge merke til kamera. 

Du kan også koble din mobiltelefon, iPad, nettbrett direkte til kameraet uten WiFi-router, når din mobil befinner seg innen 15 meter fra røykvarsleren. Dette er et solid WiFi spionkamera som kan hjelpe deg til å overvåke hjemmet, hytta, kontoret, barnerommet, eller hvor som helst direkte gjennom mobiltelefon eller nettbrett. Kameraet har bevegelsesdeteksjon. Det starter å filme og lagrer opptaket til minnekort, når noen kommer inn i rom. I tillegg sender kamera push-varsel til din mobil når det oppdager bevegelse i rommet. Sett kameraet på bevegelsesaktiverende opptak, så tar det opp alt hva som skjer i rommet. Du kan laste ned opptakene fra minnekortet til din mobil trådløst ifra hvor som helt i verden.

Røykvarsleren inneholder et oppladbar back-up batteri som holder kameraet i noen få timer. Når det koblet til strøm, fungerer kamera så lenge som du vil. Vi anbefaler permanent strømtilførsel. Vi har en ny modell (Yi-EYE) som trenger ikke permanent strøm, og har nattsyn i tillegg.  

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!Det nederste bildet illustrerer hvordan du kan koble deg til WiFi spionkamera på 3 måter:

  1. Direkte tilkobling til kameraet
  2. Tilkobling gjennom lokal WiFi-router
  3. Tilkobling over internett

WiFi IP spionkamera skjult i røykvarsler

Pakken inneholder:

  • WiFi spionkamera røykvarsler
  • USB kabel
  • Norsk og engelsk bruksanvisning
Teknisk
Videooppløsning1280 x 720
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel120 grader
Batterikapasitet2000mAh
OpptakinnspillingMinnekort opptil 64GB (nattsyn modellen 128GB)
Batteritid5 timer uten strømtilførsel
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei
Størrelse
Vekt120 g
L x B x H 10 x 10 x 5 cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: WSR245
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.250,00
  • Eks. Mva: Kr1.000,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...