Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi spionkamera røykvarsler

WiFi spionkamera røykvarsler

Dummy røykvarsler med skjult WiFi kamera - Du kan se direkte bilder og ta opp trådløst via din mobil

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lagre videoopptak til minnekort. Kameraet kobler seg trådløst til en tilgjengelig WiFi-router. Så du kan se LIVE video via mobil (iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett) uansett hvor du er i verden. Du ser live alt hva som foregår i rommet hvor spionrøykvarsleren er montert. Det har en stor vidvinkel på 120 grader, så kameraet filmer det hele rommet. Alle bevegelser i rommet blir fanget opp av kamera. Den ser ut som en helt vanlig røykvarsler. Den kan henges opp i taket. Kameralinsen er montert veldig skjult i røykvarsleren. Ingen kommer til å legge merke til kamera. 

Du kan også koble din mobiltelefon, iPad, nettbrett direkte til kameraet uten WiFi-router, når din mobil befinner seg innen 15 meter fra røykvarsleren. Dette er et solid WiFi spionkamera som kan hjelpe deg til å overvåke hjemmet, hytta, kontoret, barnerommet, eller hvor som helst direkte gjennom mobiltelefon eller nettbrett. Kameraet har bevegelsesdeteksjon. Det starter å filme og lagrer opptaket til minnekort, når noen kommer inn i rom. I tillegg sender kamera push-varsel til din mobil når det oppdager bevegelse i rommet. Sett kameraet på bevegelsesaktiverende opptak, så tar det opp alt hva som skjer i rommet. Du kan laste ned opptakene fra minnekortet til din mobil trådløst ifra hvor som helt i verden.

Røykvarsleren har en innebygd mikrofon slik at du kan høre samtaler fra rommet. Røykvarsleren inneholder et oppladbar back-up batteri som holder kameraet i drift uten strømtilkobling  for 3-4 timer. Når det koblet til strøm, fungerer kamera så lenge som du vil. Vi anbefaler permanent strømtilførsel. 

NB! Vi har skrevet en bruksanvisning på norsk for dette produktet. Ved bestilling hos oss vil du få denne norske bruksanvisningen. 

Det nederste bildet illustrerer hvordan du kan koble deg til WiFi spionkamera på 3 måter:

  1. Direkte tilkobling til kameraet
  2. Tilkobling gjennom lokal WiFi-router
  3. Tilkobling over internett

WiFi IP spionkamera skjult i røykvarsler

Pakken inneholder:

  • WiFi spionkamera røykvarsler
  • USB kabel
  • Norsk og engelsk bruksanvisning
Teknisk
Videooppløsning1280 x 720
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel120 grader
Batterikapasitet2000mAh
OpptakinnspillingMinnekort opptil 64GB (nattsyn modellen 128GB)
Batteritid5 timer uten strømtilførsel
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei
Størrelse
Vekt120 g
L x B x H 10 x 10 x 5 cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

  • Varenummer: WSR245
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr990,00
  • Eks. Mva: Kr792,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder