Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi spionkamera røykvarsler

Røykvarsler med WiFi kamera - Se direkte på mobil hva som skjer i rom!

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lagre videoopptak til minnekort. Kameraet kobler seg trådløst til en tilgjengelig WiFi-router. Så kan du se direkte avspilling, live på alle enheter (PC, iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett) over nettet så lenge din enhet har netttilgang. Du kan koble enheten din til spionkamera ifra hvor som hest i verden, så ser du live alt som foregår i rommet hvor spionrøykvarsleren er plassert. Det har en stor vidvinkel på 120 grader, så kameraet filmer det hele rommet. Alle bevegelser i rommet blir fanget opp av kamera. Det ser ut som en helt vanlig røykvarsler som kan henges opp i taket. Ingen kommer til å legge merke til skjult kamera. 

Du kan også koble din mobiltelefon, iPad, nettbrett direkte til kameraet uten WiFi-router, når din mobil befinner seg i nærheten av røykvarsleren. Over nettet ser du direkte bilder fra hvor som helst i verden. Dette er et solid WiFi spionkamera som du kan bruke for å overvåke  hjemmet, hytta, kontoret, barnerommet, eller hvor som helst direkte gjennom mobiltelefon, nettbrett eller PC. Kameraet har bevegelsesdetektor slik at det filmer og lagrer opptaket til minnekort, når noen kommer inn i rom. I tillegg sender kameraet melding til dine enheter snart det oppdager bevegelse i rommet. Dermed trenger du ikke å være online hele tiden. Sett kameraet på bevegelsesaktiverende opptak, så tar det opp alt hva som skjer i rommet. Du kan laste inn opptakene fra minnekort til din mobil trådløst.

Røykvarsleren har en innebygd mikrofon slik at du kan høre tydelig samtaler fra rommet. Videoopptaket har også lyd med. Det har et oppladbar innebygd batteri som holder kameraet i drift uten strøm opptil 6 timer, hvis det kobler seg fra strøm. Når det koblet til strøm, fungerer kameraet så lenge som du vil. 

Denne røykvarsleren er modifisert versjon uten noen indikatorlampe. Denne har ingen blinkende lys, så den tiltrekker ikke noen oppsikt. Ved bestilling hos oss får du komplett bruksanvisning på norsk med tips og triks hvordan du får best resultatet fra kameraet.

Det nederste bildet illustrerer hvordan du kan koble deg til WiFi spionkamera på 3 måter:

 1. Direkte tilkobling til kameraet
 2. Tilkobling gjennom lokal WiFi-router
 3. Tilkobling over internett

WiFi IP spionkamera skjult i røykvarsler

Pakken inneholder:

 • WiFi spionkamera røykvarsler
 • Lader
 • Installasjon CD
 • USB kabel
 • Norsk og engelsk bruksanvisning
Teknisk
Videooppløsning1280 x 720
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel120 grader
Batterikapasitet2000mAh
OpptakinnspillingEksternt minnekort opptil 32GB
Batteritid6 timer
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei
Størrelse
Vekt120 g
L x B x H 10 x 10 x 5 cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  950 17 275

 • Varenummer: WSR245
 • Tilgjengelighet: 34
 • Kr 1 190,00
 • Eks. Mva: Kr 952,00