Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

WiFi spionkamera røykvarsler

Utsolgt WiFi spionkamera røykvarsler

Røykvarsler med WiFi kamera - Se direkte på mobil hva som skjer i rom!

WiFi spionkamera er skjult i en falsk røykvarsler. Kamera kan både sende direkte bilder og lagre videoopptak til minnekort. Kameraet kobler seg trådløst til en tilgjengelig WiFi-router. Så kan du se direkte live via mobile enheter (iPhone, iPad, Android telefoner og nettbrett) så lenge mobilen er koblet til den samme WiFi-routeren, hvor kameraet er konfigurert. Du ser live alt som foregår i rommet hvor spionrøykvarsleren er montert. Det har en stor vidvinkel på 120 grader, så kameraet filmer det hele rommet. Alle bevegelser i rommet blir fanget opp av kamera. Det ser ut som en helt vanlig røykvarsler som kan henges opp i taket. Ingen kommer til å legge merke til skjult kamera. 

Du kan også koble din mobiltelefon, iPad, nettbrett direkte til kameraet uten WiFi-router, når din mobil befinner seg innen 15 meter av røykvarsleren. Dette er et solid WiFi spionkamera som du kan bruke for å overvåke  hjemmet, hytta, kontoret, barnerommet, eller hvor som helst direkte gjennom mobiltelefon, nettbrett. Kameraet har bevegelsesdetektor slik at det filmer og lagrer opptaket til minnekort, når noen kommer inn i rom. I tillegg sender kameraet melding til dine enheter snart det oppdager bevegelse i rommet. Sett kameraet på bevegelsesaktiverende opptak, så tar det opp alt hva som skjer i rommet. Du kan laste inn opptakene fra minnekort til din mobil trådløst når mobilen din er på den samme wifi-router.

Røykvarsleren har en innebygd mikrofon slik at du kan høre tydelig samtaler fra rommet. Videoopptaket har også lyd med. Det har et oppladbar back-up batteri som holder kameraet i drift uten strøm for 4-5 timer. Når det koblet til strøm, fungerer kameraet så lenge som du vil. Vi anbefaler permanent strømtilførsel. 

NB! Dette wifi kameraet sender LIVE video, så lenge din mobil er på det samme wifi-nettverket, hvor kameraer er installert på. 

Dag / Natt funksjon

Vi har to modeller: Den første modellen har ikke IR (Infrarøde Lys), så kan du se LIVE video med dagslys eller med nok belysning. Den andre modellen har natt-funksjon såkalt Night Vision (Nattsyn) noe som gjør det at du kan se direkte LIVE video fra ett helt mørkt rom i opptil 3-4 meter fra kameraet. Videoinnspilling blir også lagret i natt-funksjon. Ved bestilling velg hvilken modellen du ønsker å ha!

OBS!: Denne røykvarsleren, som vi selger, har vi modifisert og utbedret. Dette produktet fra andre leverandører har blinkende lamper, så vær oppmerksom på at du vil få en dårlig utgave, dersom du kjøper dette produktet hos en annen leverandør. I tillegg hos oss får du komplett bruksanvisning på norsk hvordan du setter opp kameraet.

Det nederste bildet illustrerer hvordan du kan koble deg til WiFi spionkamera på 3 måter:

 1. Direkte tilkobling til kameraet
 2. Tilkobling gjennom lokal WiFi-router
 3. Tilkobling over internett

WiFi IP spionkamera skjult i røykvarsler

Pakken inneholder:

 • WiFi spionkamera røykvarsler
 • Lader
 • Installasjon CD
 • USB kabel
 • Norsk og engelsk bruksanvisning
Teknisk
Videooppløsning1280 x 720
VideoformatAVI
Kamera vidvinkel120 grader
Batterikapasitet2000mAh
OpptakinnspillingMinnekort opptil 64GB (nattsyn modellen 128GB)
Batteritid5 timer uten strømtilførsel
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei
Størrelse
Vekt120 g
L x B x H 10 x 10 x 5 cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

 • Varenummer: WSR245
 • Tilgjengelighet: Utsolgt
 • Kr799,00
 • Eks. Mva: Kr639,20

Tilbakemeldinger fra våre kunder