Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt

vanntett GPS tracker til bil-MC-båt

Robust og værbestandig GPS tracker til kjøretøy uten fastmontering med lang batterilevetid - Uten abonnement

Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsle deg på SMS i god tid, før batteriet går tomt. Trackeren inneholder avansert sensor som kan registrere om at kjøretøy står i ro, så går trackeren i sovemoduse slik at batteribruk reduseres kraftig, dermed forlenges batterilevetid med den intelligente strømsparingen. Trackeren er utstyrt med et kraftig magnet, som lar trakeren feste på mentaloverflater, som gjør den godt egnet til å bruke på kjøretøy. Trackeren er bygget ekstrem robust som tåler støt, vann og lave temperaturer opp til -20°C. Du kan spore både via SMS, app til mobiltelefon og nettleser på datamaskin. Ved bestilling får du med i pakke sporingsplattform (bruk av app-en og nettsiden) uten noen abonnement, gratis bruk i livstid. Det er ikke noen ekstra kostnader i forbindelese med bruk av app-en og nettsiden for sporing. Du kan styre GPS trackeren enkelt med både SMS kommando eller app-en/nettsiden, for eksempel skru av og på enheten,sette inn fartsgrense eller geo-fence, og få varsler på SMS når kjøretøy går over fartgrensen.  Du kan skru på varsling ved ulike andre hendelser som rystelse, sabotasje på kjøretøy, osv. Trackeren kommer med både norsk og engelsk manual.

Gratis bruk av sporingssystem uten abonnement

Sporingsfunksjonen via app på mobil og nettleser på datamaskin følger med gratis med i pakken. Du trenger ikke å betale faste avgifter som fleste GPS leverandører krever for sporingsfunksjon. Vi tilbyr våre kunde brukervennlig app-en TrackSolid på mobil, og nettsiden www.tracksolid.com på datamaskin.   

Enkelt i bruk med lett forståelig bruksanvisning på norsk

Trackeren må installeres og konfigureres med et vanlig mini sim-kort. Du vil få en lett forståelig bruksanvisning på norsk med i pakken. Brukermanualen beskriver hvordan du klargjør enheten på en enkel måte. Du kan gjerne ta kontakt med oss, dersom du trenger support.

GPS + LBS

Bruker GPS nettverk for å vise posisjonering i sanntid. LBS står for Location Based Service eller på norsk "lokalisering på GSM Master". Trackeren kombinerer LBS og GPS for sikre sporing til enhver tid. LBS funksjonen gir mulighet  for sporing, når trackeren befinner seg i området med dårlig GPS dekning for eksempel i tunneler, kjelleretasjer med betongverk eller underjordiske garasjer.

Lang batterilevetid

Takket være stort kapasitet i hele 10000mAh i ladbar lithium batteriet kan trackeren fungere i 30 dager ved 2 timer kjøring i gjennomsnitt hver dag. Hvis kjøretøy derimot kjører bare 1 timer i gjennomsnitt hver dag, fungerer den 60 dager. Hvis kjøretøy står i ro hele tid, varer batteriet hele 120 dager. Enheten starter å sende ut posisjoner snart kjøretøy beveger seg. Det er enkelt å lade batteriet etter behov ved å koble trackeren til stikkontakt med laderen. Kabel og lader til opplading følger med i pakken. Du får varsel på SMS fra trackeren i god tid, når batteriet er i fred å bli tomt.

Intillegent strømsparing

Batteribruk blir redusert, når kjøretøy står i ro, så blir batteritid lenger.

Værbestandig IPX5

Trackeren er bygget robust og tåler vann og kulde. Så kan den monteres utside av kjøretøy.

Avkoblings varsel

På baksiden av trackern er en knapp plassert. Når enheten festes på kjøretøy, blir sensoren aktivert. Trackeren vil varsle deg, når trackeren blir fjernet. På denne måten har du kontroll om at trackeren er festet, og den sporer kjøretøyet.

Innebygd mikrofon for avlytting

Enheten inneholder en skjult mikrofon, som lar deg avlytte på kjøretøyet når du ringer til trackeren. På denne måten har du enda mer kontroll på kjøretøyet ditt.

Støtter G2 GSM mobilnettverk

GPS trackeren støtter G2 GSM mobilnettverk som er standard i Norge og i hele Europa. Den trenger et vanlig abonnement eller kontant sim-kort. Merk at du ikke kan bruke tvillingsim eller M2M sim. Forbruk av datatrafikk er ca. 30MB per måned alt etter hvordan trackeren er satt opp.

Spesifikasjoner:

 • Sim-kort: Mini Sim
 • Forbruk av datatrafikk: Ca. 30MB per måned alt etter hvordan trackeren er satt opp. 
 • Posisjons nøyaktighet: ca. 10 meter
 • Temperatur: -20℃ ~ 70℃
 • Lading: USB-lader 5VDC / 2A (følger med)
 • Ladetid: 8 timer
 • Batteritid: 30 dager ved 2 timer kjøring hver dag
 • Dimensjon: 10,8 x 6,1 x 3 (CM)
 • Vekt: 285 gram

Pakken inneholder:

 • GPS enhet
 • Gratis abonnement på sporingsplattform 
 • USB-lader
 • Lade kabel
 • Norsk og engelsk bruksanvisning
OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for GPS sporingsutstyr.


NB! Vi sender trackeren med norsk bruksanvisning. Ta kontakt med oss, dersom du har mistet, eller ikke har fått den norske bruksanvisningen!

  Kikk her for hurtigoppsett av denne trackeren!

  Skriv en vurdering

  OBS: HTML er ikke oversatt!
      Ikke bra           Bra

  Captcha

  Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

  Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: AT44
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr1.975,00
  • Eks. Mva: Kr1.580,00

  Tilbakemeldinger fra våre kunder

  Loading...
  Loading...
  Loading...
  Loading...