Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt

Robust og værbestandig GPS tracker til kjøretøy uten fastmontering med lang batterilevetid

Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsle deg på SMS i god tid, før batteriet går tomt. Trackeren inneholder avansert sensor som kan registrere om at kjøretøy står i ro, så går trackeren i sovemoduse slik at batteribruk reduseres kraftig, dermed forlenges batterilevetid med den intelligente strømsparingen. Trackeren er utstyrt med et kraftig magnet, som lar trakeren feste på mentaloverflater, som gjør den godt egnet til å bruke på kjøretøy. Trackeren er bygget ekstrem robust som tåler støtt, vann og lave temperaturer opp til -20°C. Du kan spore både via SMS, app til mobiltelefon og nettleser på datamaskin. Ved bestilling får du med i pakke sporingsplattform (bruk av app-en og nettsiden) uten noen abonnement, gratis bruk i livstid. Det er ikke noen ekstra kostnader i forbindelese med bruk av app-en og nettsiden for sporing. Du kan styre GPS trackeren enkelt med både SMS kommando eller app-en/nettsiden, for eksempel skru av og på enheten,sette inn fartsgrense eller geo-fence, og få varsler på SMS når kjøretøy går over fartgrensen.  Du kan skru på varsling ved ulike andre hendelser som rystelse, sabotasje på kjøretøy, osv.

Ingen abonnement ved bruk av vår sporingsplattform

Det fins ingen abonnoment for alle våre trackere ved bruk av vår sporingsplattform med App og nettside. Last ned app-en "TrackSolid" fra APP Store for iPhone og iPad, eller fra Play Butikk for Android mobiltelefon eller nettbrett, og ta en titt på "Demo". Du kan også se på sporing-nettsiden www.tracksolid.com.

GPS + LBS

Bruker GPS nettverk for å vise posisjonering i sanntid. LBS står for Location Based Service eller på norsk "lokalisering på GSM Master". Trackeren kombinerer LBS og GPS for sikre sporing til enhver tid. LBS funksjonen gir mulighet  for sporing, når trackeren befinner seg i området med dårlig GPS dekning for eksempel i tunneler, kjelleretasjer med betongverk eller underjordiske garasjer.

Lang batterilevetid

Takket være stort kapasitet i hele 10000mAh i ladbar lithium batteriet kan trackeren fungere i 30 dager ved 2 timer kjøring i gjennomsnitt hver dag. Hvis kjøretøy derimot kjører bare 1 timer i gjennomsnitt hver dag, fungerer den 60 dager. Hvis kjøretøy står i ro hele tid, varer batteriet hele 120 dager. Enheten starter å sende ut posisjoner snart kjøretøy beveger seg. Det er enkelt å lade batteriet etter behov ved å koble trackeren til stikkontakt med laderen. Kabel og lader til opplading følger med i pakken. Du får varsel på SMS fra trackeren i god tid, når batteriet er i fred å bli tomt.

Intillegent strømsparing

Batteribruk blir redusert, når kjøretøy står i ro, så blir batteritid lenger.

Værbestandig IPX5

Trackeren er bygget robust og tåler vann og kulde. Så kan den monteres utside av kjøretøy.

Avkoblings varsel

På baksiden av trackern er en knapp plassert. Når enheten festes på kjøretøy, blir sensoren aktivert. Trackeren vil varsle deg, når trackeren blir fjernet. På denne måten har du kontroll om at trackeren er festet, og den sporer kjøretøyet.

Innebygd mikrofon for avlytting

Enheten inneholder en skjult mikrofon, som lar deg avlytte på kjøretøyet når du ringer til trackeren. På denne måten har du enda mer kontroll på kjøretøyet ditt.

Støtter G2 GSM mobilnettverk

GPS trackeren støtter G2 GSM mobilnettverk som er standard i Norge og i hele Europa. Den trenger et vanlig abonnement eller kontant sim-kort.

Spesifikasjoner:

 • GSM frekvens:850/900/1800/1900MHz
 • Posisjons nøyaktighet: ca. 10 meter
 • Temperatur: -20℃ ~ 70℃
 • Lading: USB-lader 5VDC / 2A (følger med)
 • Ladetid: 8 timer
 • Batteritid: 30 dager ved 2 timer kjøring hver dag
 • Dimensjon: 10,8 x 6,1 x 3 (CM)
 • Vekt: 285 gram

Pakken inneholder:

 • GPS enhet
 • USB-lader
 • Lade kabel
 • Bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: AT44
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr 1 975,00
 • Eks. Mva: Kr 1 580,00
Loading...
Loading...