Produkter
Your Cart

USB kamera - Esonic CAM-U7

USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
USB kamera - Esonic CAM-U7
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: Esonic
 • Varenummer: CAM-U7
Kr 1 850
Eks. MVA: Kr 1 480

Tilvalg

Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. USB kamera er det perfekte valget for alle som trenger et pålitelig og brukervennlig kamera for rask videoopptak. 

Med en enkel plug-and-play-tilkobling kan du koble kameraet til datamaskinen eller den bærbare PC din på få sekunder uten behov for ekstra drivere eller programvare. På samme måte som en vanlig minnepinne kobler du enheten til USB-porten på datamaskinen for å kopiere opptakene over. Du kan skjule minnepinnen i klær med hjelp av en klype (følger med), skjule på et sted i rommet, eller legge på bordet. Takket være den kompakte designen og den smarte kamuflasjen vekker dette ikke oppsikt, så passer det like godt på skrivebordet som i brystlommen. Ingen vil mistenke at du tar opp video.

Til tross for sin liten størrelse kan Esonic Cam-U7 spille inn video i full HD med 720 videooppløsning med lyd. Den tar opp stemmer på lange avstander. Du trenger ikke være bekymret for uklare bilder eller lyd. Dette produktet gir deg kvalitet både på video og lyd. Hvis du ønsker å dokumentere møter eller saker som mobbing, overgrep eller lignende, er dette produktet et godt valg.

USB kameraet har en roterbar linse. Du kan sette linsen opp eller ned i forskjellige opptaksvinkler innen 90°. Kameraet spiller inn opptak til et minnekort. Det støtter opptil 128GB som gir deg hele 16 timer videoopptak. Når minnekortet er fult, må du bare koble minnepinnen til USB-inngang på datamaskin for å kopier videofilene over til PC og slette fra minnekortet. Kameraet legger dato og klokkeslett som vannmerke på hver filmsnutt om når opptaket ble gjort.

Batteritid er på 2 timer på en ladning ved kontinuerlig opptak . Med i pakke følger med en nødlader til ladning av kameraet. Dette er veldig nyttig når du er underveis og ikke har tilgang til strøm. Enheten har også bevegelsesaktivert opptak (Stand-By), noe som betyr at kameraet starter opptak helt automatisk når det oppdager bevegelse.

Høy kvalitet videoopptak

Esonic USB kamera inneholder er utstyrt med avansert CMOS bildesensor som lagrer høy kvalitet HD 720P video filer.

Bevegelsessensor

Esonic CAM-U7 kan ta opp automatisk ved bevegelse, noe som vil forlenge batteritiden. Ved bevegelsesaktivering trenger du ikke være til stede. Ved vanlig opptaksmodus lagrer kameraet opptakene kontinuerlig inntil batteriet går tomt. Ved bevegelsesaktivering går kameraet inn i Stand-By (hvilemodus). 

Opptaks dato og klokkeslett

Kameraet legger vannmerke for dato og klokkeslett på hvert videostunt. Dette viser dato og klokkeslett når opptak ble gjort.

Enkel i bruk

Opptak kan startes veldig enkelt ved ett trykk på en knapp. Det er enkelt å sette opp kameraet om det skal ta opp i kontinuerlig eller ved bevegelse. Esonic CAM-U7 har indikatorlampe for å viser batteristatus.

Batteritid og strømforsyning

Esonic USB kamera har et innebygd ladbar 320 mAh litium batteri. Det lades enkelt via en vanlig USB-lader, eller kobles til USB-port på en datamaskin. På én ladning kan kameraet ta opp inntil 2 timer kontinuerlig eller 4 timer ved bevegelse. Med i pakken følger med en nødlader som kan lade opp kameraet når du ikke har tilgang til strøm.

Minnekort for opptak

USB-kameraet trenger et minnekort (mikro sd-kort) for å kunne ta opp. Du kan bestille 32GB eller 64GB sd-kort her ved kjøpet. Vi vil installere kortet og klargjøre enheten, hvis du bestiller minnekort her hos oss.

Utmerket bra lydkvalitet

Mikrofonen til Esonic Cam-U7 er svært følsom. Den kan fange opp samtale innen 10 meter avstand.

Høy kvalitet med kvalitetssertifisering

Dette produktet er produsert av Sørkoreansk selskap «Esonic» som er mest kjent å lage skjulte opptakere med høy kvalitet.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på norsk!

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på engelsk!

Spesifikasjoner:

 • Bildesensor: 1.3 Mpix CMOS
 • Videooppløsning: 1280 × 720 (HD 720p)
 • Opptaksvinkel (Angle of view): 61°
 • Video format: AVI
 • Lagring: Eksternt minnekort opptil 128GB
 • Strømforsyning: Lading via 5V USB-lader (følger ikke med), og Nødlader (følger med)
 • Batteritid ved kontinuerlig opptak: ca. 2 timer
 • Batteritid ved bevegelsesaktivert opptak: Mellom 4 og 10 timer
 • Dimensjon: 8,2 x 2,6 x 1,3 cm
 • Vekt: 22 g

Med i pakken:

 • USB kamera
 • Nødlader
 • Klype
 • Bruksanvisning

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha