Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Esonic CAM-U7 USB kamera

USB kamera

Høy kvalitet USB kamera for skjult opptak

Esonic CAM-U7 er et USB kamera med høy kvalitet og veldig bra videooppløsning og lang batterilevetid til tross at kameraet er skjult i en liten USB. CAM-U7 er bygget med høy kvalitet komponenter. Enheten er liten og ser ut som en vanlig USB-minnepenn.

På samme måte som en vanlig minnepinne kobler du enheten til USB-porten på datamaskinen for å kopiere opptakene over. Du kan skjule minnepinnen i klær med hjelp av en klype (følger med), skjule på et sted i rommet, eller legge på bordet. Takket være den kompakte designen og den smarte kamuflasjen vekker dette ikke oppsikt, så passer det like godt på skrivebordet som i brystlommen. Ingen vil mistenke at du tar opp video.

Til tross for sin liten størrelse kan Esonic Cam-U7 spille inn video i full HD med 720 videooppløsning med lyd. Den tar opp stemmer på lange avstander. Du trenger ikke være bekymret for uklare bilder eller lyd. Dette produktet gir deg kvalitet både på video og lyd. Hvis du ønsker å dokumentere møter eller saker som mobbing, overgrep eller lignende, er dette produktet et godt valg.

USB kameraet har en roterbar linse. Du kan sette linsen opp eller ned i forskjellige opptaksvinkler innen 90°. Kameraet spiller inn opptak til et minnekort. Det støtter opptil 128GB som gir deg hele 16 timer videoopptak. Når minnekortet er fult, må du bare koble minnepinnen til USB-inngang på datamaskin for å kopier videofilene over til PC og slette fra minnekortet. Kameraet legger dato og klokkeslett som vannmerke på hver filmsnutt om når opptaket ble gjort.

Kameraet kan ta opp inntil 2 timer på en ladning. Med i pakke følger med en nødlader til ladning av kameraet. Dette er veldig nyttig når du er underveis og ikke har tilgang til strøm. Enheten har også bevegelsesaktivert opptak (Stand-By), noe som betyr at kameraet starter opptak helt automatisk når det oppdager bevegelse.

Justerbar vinkel på kameralinse

Esonic USB kamera inneholder er utstyrt med avansert CMOS bildesensor som lagrer høy kvalitet HD 720P video filer.

Høy kvalitet videoopptak

Esonic USB kamera inneholder er utstyrt med avansert CMOS bildesensor som lagrer høy kvalitet HD 720P video filer.

Bevegelsessensor

Esonic CAM-U7 kan ta opp automatisk ved bevegelse, noe som vil forlenge batteritiden. Ved bevegelsesaktivering trenger du ikke være til stede. Bare sett kameraet på bevegelsesaktivert opptaksmodus, så tar kameraet opp når det er aktivitet. Ved vanlig opptaksmodus lagrer kameraet opptakene kontinuerlig inntil batteriet går tomt. Ved bevegelsesaktivering går kameraet inn i Stand-By (hvilemodus) når det ikke fins lenger aktiviteter.

Opptaks dato og klokkeslett

Kameraet legger vannmerke for dato og klokkeslett på hvert videosnutt. Dette viser i hvilken dato og klokkeslett opptaket ble gjort. Dette er nyttig for mange, fordi du får oversikt hva tid opptakene ble gjort.

Enkel i bruk

Opptak kan startes veldig enkelt ved ett trykk på en knapp. Det er også enkelt å sette opp kameraet om det skal ta opp i kontinuerlig eller ved bevegelse. Esonic CAM-U7 har indikatorlampe for å viser batteristatus.

Batteritid og strømforsyning

Esonic USB kamera har et innebygd ladbar 320 mAh litium batteri. Det lades enkelt via en vanlig USB-lader, eller kobles til USB-port på en datamaskin. På én ladning kan kameraet ta opp inntil 2 timer kontinuerlig eller 4 timer ved bevegelse. Med i pakken følger med en nødlader som kan lade opp kameraet når du ikke har tilgang til strøm.

Lagringsplass

USB kameraet trenger et eksternt minnebrikke (følger ikke med) for å lagrer opptak. Det støtter minnebrikker opptil 128GB. På 128GB kan du få 26 timer videoopptak, på 64GB er 8 timer. Når minnebrikken er full kan opptaksfiler kopieres til PC, og deretter slettes fra minnebrikken.

Utmerket bra lydkvalitet

Mikrofonen til Esonic Cam-U7 er svært følsom. Den kan fange opp samtale innen 10 meter avstand.

Høy kvalitet med kvalitetssertifisering

Dette produktet er produsert av Sørkoreansk selskap «Esonic» som er mest kjent å lage skjulte opptakere med høy kvalitet.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på norsk!

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen på engelsk!

Spesifikasjoner:

 • Bildesensor: 1.3 Mpix CMOS
 • Videooppløsning: 1280 × 720 (HD 720p)
 • Opptaksvinkel (Angle of view): 61°
 • Video format: AVI
 • Lagring: Eksternt minnekort opptil 128GB (følger ikke med)
 • Strømforsyning: Lading via 5V USB-lader (følger ikke med), og Nødlader (følger med)
 • Batteritid ved kontinuerlig opptak: ca. 2 timer
 • Batteritid ved bevegelsesaktivert opptak: Mellom 4 og 10 timer
 • Dimensjon: 8,2 x 2,6 x 1,3 cm
 • Vekt: 22 g

Med i pakken:

 • USB kamera
 • Nødlader
 • Klype
 • Bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

På grunn av ferie sendes bestillinger tidligst den 10.08.2020

 • Varenummer: CAM-U7
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.625,00
 • Eks. Mva: Kr1.300,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...