Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

StealthTronic

StealthTronic produserer overvåknings utstyr bl.a. lytteutstyr, lydopptakere og skjulte kameraer i høy kvalitet som ligger i kjernen av denne produsenten. StealthTronic har spesialisert seg på utvikling av avlyttingsutstyr med fokus på bra lydkvalitet og lang batteritid. Hvert produkt produsert av StealthTronic går gjennom en streng kvalitetssikring. Produsenten har mange års erfaring i utvikling av avanserte og pålitelige produkter. Deres mål er å endre marketed som er overfylt av billige og ineffektive produkter. Bruk av materialer og komponenter i høy kvalitet har sin pris. Utvikling av kvalitetsprodukter er det som skiller StealthTronic sine produkter fra andre produsenter i denne bransjen.

     

Vis:
Sorter etter:
GSM Spy Bug Romavlytting -Stronic LONGLIFE 10 -40%

GSM Spy Bug Romavlytting -Stronic LONGLIFE 10

Stronic LONGLIFE 10 er enkelt avlyttingsutstyr samtidig har veldig bra lydkvalitet. Lytteutstyret inneholder 2 sensitive mikrofoner, og fungerer med SIM-kort. Avlytteren sender klar lyd, og gir l..

Kr2.600,00 Kr1.560,00 Eks. Mva: Kr1.248,00

StealthTronic GSM Bug Romavlytter i skjøteledning

StealthTronic GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som and..

Kr7.300,00 Eks. Mva: Kr5.840,00

Stronic URP GSM K+ GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker -20%

Stronic URP GSM K+ GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker

Dette er en et avansert og profesjonell avlyttingsutstyr som gir muligheter både for direkte romavlytting og stemmeaktivert lydopptak. Produktet har GSM funksjon for direkte avlytting, lydaktivert opp..

Kr4.999,00 Kr3.999,00 Eks. Mva: Kr3.199,20

Loading...
Loading...
Loading...