Produkter
Your Cart

StealthTronic

StealthTronic produserer overvåknings utstyr bl.a. lytteutstyr, lydopptakere og skjulte kameraer i høy kvalitet som ligger i kjernen av denne produsenten. StealthTronic har spesialisert seg på utvikling av avlyttingsutstyr med fokus på bra lydkvalitet og lang batteritid. Hvert produkt produsert av StealthTronic går gjennom en streng kvalitetssikring. Produsenten har mange års erfaring i utvikling av avanserte og pålitelige produkter. Deres mål er å endre marketed som er overfylt av billige og ineffektive produkter. Bruk av materialer og komponenter i høy kvalitet har sin pris. Utvikling av kvalitetsprodukter er det som skiller StealthTronic sine produkter fra andre produsenter i denne bransjen.

GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker - Stronic URP GSM K+ GSM Spy Bug og stemmeaktivert lydopptaker - Stronic URP GSM K+
Nyhet
Varemerke: StealthTronic
Dette er en et avansert og profesjonell avlyttingsutstyr som gir muligheter for direkte romavlytting og stemmeaktivert lydopptak. Produktet har GSM funksjon for avlytting og lydsensor for lydaktivert opptak med 8GB internt minne for lagring av lydopptak. Dette produktet er svært effektiv hvis du vil..
Kr 4000
Eks. MVA:Kr 3200
Varemerke: StealthTronic
StealthTronic GSM Bug er mest diskret og effektivt lytteutstyr for direkte romavlytting. Avlyttingsenheten er innebygd i en skjøteledning som er fullt funksjonell og har hvit farge. Den ser ut som andre vanlige skjøteledninger. Avlyttingssystemet fungerer på GSM nettverk, og bruker et vanlig standar..
Kr 7300
Eks. MVA:Kr 5840
Viser 1 til 2 av 2 (1 sider)