Produkter
Your Cart

WiFi spionkamera i USB lader

WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
WiFi spionkamera i USB lader
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Varemerke: SpyCam PRO
 • Varenummer: WSA006
Kr 1 990
Eks. MVA: Kr 1 592

Tilvalg

USB-lader med WiFi Spionkamera for diskret overvåkning

Dette tilbyr den ultimate kombinasjonen av skjult kameraovervåkning og praktisk funksjonalitet, med en USB-lader utstyrt med et diskret spionkamera. Designet som en vanlig USB-lader, er dette spionkameraet usynlig for det blotte øye, med linsen integrert bak enhetens diskrete frontpanel. Denne kamuflasjen gjør det umulig å identifisere kameraet, noe som sikrer diskre og effektiv overvåkning av ditt rom.

Kameraet tilbyr Full HD-videooppløsning for både direkte streaming og opptak, slik at du kan fange skarpe og klare bilder. Med WiFi-funksjonalitet kan du enkelt koble enheten til hjemmenettverk og strømme video direkte til din iPhone, iPad, eller Android-enhet via en mobilapp, uansett hvor du befinner deg i verden. Appen gir full kontroll over kameraets funksjoner, inkludert aktivering av opptak, avspilling, nedlasting av videoer, samt justering av innstillinger som videooppløsning. Med denne USB-laderen kan du trygt lade enhetene dine mens du samtidig holder et øye med dine verdier med diskresjon.

Denne USB-laderen fungerer ikke bare som et skjult kamera, men også som en praktisk lader med mulighet for å lade elektroniske enheter. Enkel tilkobling til 220V stikkontakt sikrer pålitelig og kontinuerlig drift uten behov for lading. Kameraet er utstyrt med en mikrofon av høy kvalitet som fanger opp klar og tydelig lyd i videoene både ved direkte live streaming og opptak.

Push-varsel og opptak

Kameraet støtter automatisk opptak ved detektering av bevegelser og lyder i rommet. Når aktivitet oppdages, sendes umiddelbart en varsling til din mobiltelefon. Du har også muligheten til å konfigurere enheten for kontinuerlig opptak.

Minnekort: For videoopptak, må du sette inn et mikro SD-kort opp til 128GB. Velg mellom et forhåndsinstallert 16GB, 32GB eller 64GB minnekort når du bestiller, og motta din USB-lader klar til bruk med minnekortet allerede på plass.

Nattsyn: Dette kameraet har ikke innebygd nattsyn (Night Vision). For å muliggjøre videoopptak og direktevisning i mørke, tilbyr vi et eksternt IR-utstyr som enkelt kan tilkobles USB-porten på laderen. Ønsker du nattopptak, anbefaler vi at du bestiller denne enheten sammen med tilleggsutstyret for nattsyn.

Spesifikasjon:

 • Videooppløsning ved live streaming og opptak: 1080P, 4K (Ultra HD)
 • Opptak: Kan stilles inn for kontinuerlig eller ved deteksjon av bevegelse/lyd
 • Mobilapp: LookCam (kan lastes ned gratis ned fra App Store eller Google Play Store)

Med i pakken:

 • WiFi spionkamera i USB-lader
 • Når for nullstilling
 • Bruksanvisning
 • Minnekort (valgfri)
 • Tilleggsutstyret for nattsyn (valgfri)

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Teknisk
BevegelsesaktivertJa
NattsynNei

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha