Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Skjult GPS sporer og avlytter i ladekabel

Spy GPS Tracker - Avlytter

Spy GPS Tracker er det nyeste innen skjult sporing og avlytting. Det ser ut og fungerer også som en hvilken som helst ladekabel, men kabelen skjuler en GPS sporer og avlytter. Komponentene for sporing og avlytting er innebygd i USB-pluggen på en smart måte slik at de ikke kan oppdages. USB-pluggen har et avtakbart deksel som skjuler GPS brikken og mikrofonen. Når ladekabelen er koblet til strøm, kan du se den aktuelle lokasjonen og avlytte rommet. Ladekabelen trenger et vanlig sim-kort som puttes inn i hemmelig kort-sporet på pluggen.

Lokasjons sporing

Informasjon om aktuell lokasjon sendes fra ladekabelen hver 10 minutter. Du bruker en app på mobil for å se posisjon hvor kabelen befinner seg. App-en kan lastes ned fra App Store eller Google Play Store gratis. App-en heter GPS365, og gir mulighet for å legge inn Geofence. Hvis ladekabelen har vært i bruk i bil, kan du se rutehistorikk noe som gir opplysning om lokasjoner hvor bil har vært i viss tidsrom. Du kan se alle lokasjoner hvor ladekabelen har vært i siste 90 dager. Den bruker mobildata fra den nærmeste stående mobilmasten av en lokal mobiloperatør, og ikke GPS data, så kan den vise posisjoner med nøyaktighet på ca. 500 meter avhengig hvor den nærmeste mobilmasten står. 

Avlytting

Under dekselet til USB-pluggen er en liten mikrofon montert. Mikrofonen styres via GSM komponenten, og vil sende lyd gjennom mobilnettverk via sim-kort. Mikrofonen blir aktivert, når du ringer til telefonnummeret som hører til sim-kort. Du kan sette opp ditt eget telefonnummer som administrators nummer slik at det blir bare du som kan få kontakt med avlytteren. Dette vil beskytte personvern, fordi det vil forhindre at andre personer får kontakt med enheten. Du kan også sette opp lyddeteksjonen, så vil ladekabelen ringer deg opp når lyd-sensoren detekterer lyd eller samtale.

Passer både til iPhone/iPad og Android enheter

Kabelen har to lade-plugger både standard Micro USB for tilkobling på Android enheter og lightning for tilkobling på iPhone/iPad. På den andre enden er USB-pluggen som inneholder skjulte sporing og avlytting. USB-Pluggen kobles til en vanlig lader. Med ladekabelen har du mulighet for sporing og avlytting av personer som bruker ladekabelen. Avlytting og sporing fungerer selv om kabelen ikke er koblet til mobil så lenge kabelen er på strøm via en lader. 

Enkel i bruk

De fleste GPS trackere har behøv på noen konfigurasjoner som kan være vanskelig for å få trackeren til å fungere, men denne Spy GPS Trackeren trenger ingen konfigurasjon. Det er bare å sette inn et nano sim-kort i USB-pluggen, og registrere trackeren i app-en. Avlytting er enda enklere, det er bare å ringe til enheten.

SIM-kort

Avlytteren fungerer med et vanlig abonnement eller kontant sim-kort. Merk at du ikke kan bruke datasim, tvillingsim eller M2M sim.

Pakken inneholder:

 • Ladekabel med sporing/avlytting
 • Bruksanvisning

Hurtig oppsett:

 1. Skaff deg et abonnement eller kontant sim-kort med datapakke (1GB er nok). 
 2. Sett inn sim-kortet i en mobiltelefon, og deaktiver pin koden.
 3. Sjekk om du kan sende og motta SMS, og ringe ut og ta imot oppringning med sim-kortet. (Ikke slå på skjult nummer når det ringer ut)
 4. Ta av dekselet på USB-pluggen, og skyv sim-kortet inn i sim-kortsporet med forsiden ned.
 5. Koble USB-pluggen til en vanlig lader, og koble laderen til strømuttak.
 6. Last ned app-en "GPS365" fra App Store eller Play Store.
 7. Start app-en "GPS365", og registrer enheten ved å taste inn IMEI og passord. IMEI nummeret finner du på klistermerket limet på kabelen. Det forehåndsstilte passordet finner du på bruksanvisning.
 8. Aktuell lokasjon kan ses under "Track". 
 9. Legg inn ditt eget mobilnummer som admin-nummer. Opprett en tekstmelding med teksten slikt: Hvis ditt eget mobilnummer er for eksempel 12345678, så blir tekstmeldingen sånn: 000#123456#. Send denne teksten via SMS til telefonnummeret som hører til sim-kortet. Enheten skal svare med "Admin is saved...". Hvis du skal slette admin-nummeret, må du sende 555 som tekstmelding til enheten.
 10. Nå kan du ringe til enheten med ditt eget mobilnummer.

NB! Det er kundens ansvar å sjekke lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: SGS33
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr950,00
 • Eks. Mva: Kr760,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: