Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

GSM Spy Bug - Romavlytting/Lydopptak/Sporing

GSM Spy Bug - Romavlytting Lydopptak Sporing

Verdens minste trådløs avlytter/lydopptaker/sporer med globalt rekkevidde

Dette er en trådløs GSM Spy Bug for direkte romavlytting, lydopptak og GPS sporing. Med dette utstyret har du mulighet til å avlytte, ta opp lyd og se lokasjon . Direkte avlytting, opptak og sporing styres trådløst via mobiltelefonen din gjennom en app. Dette er en praktisk enhet som benytter et sim-kort for å overføre lyd via mobilnettverk og et mikro SD-kort for opptak. Opptak kan også overføres til app på mobil fjernstyrt. Du vil høre når du ringer til enheten, og du kan velge om at lydopptak lagres til minnekort eller overføres til app-en. Med denne typen enhet vil du også bli varslet om enheten fjernes slik at du kan ta nødvendige grep for å sikre at du til en hver tid kan lytte til området og ta opp lyd rundt enheten og at den befinner seg der du forventer at den er. Avlyttingssystemet benytter standard 2G GSM mobilnett, og du kan kommunisere med den uansett hvor du befinner deg i verden. Det passer utmerket til direkte avlytting i bil og rom. Oppsett er enkelt, og du får en bruksanvisning på norsk som forklarer steg for steg hvordan enheten settes opp.

Lyd-sensor

Du vil selv kunne bestemme hvordan du ønsker å benytte denne enheten. Du registrerer ditt eget telefonnummer som administrasjons nummer på enheten, og avhengig av hvilken kommando du sender til enheten, så kan den starte lydopptak når den fanger opp lyd. Du kan også velge å aktivere den slik at du bestemmer når den skal ta opp og når du vil stoppe. Lyd-opptak kan styres både via SMS-kommando og app. Denne modellen har sensorer og aktiveres av lyd, og kan ringe deg opp når enheten oppdager lyd. Utenom dette kan du ringe til nummeret til sim-kortet, og avlytte til enhver tid når du ønsker det.

Bevegelse-sensor

Denne modellen er utstyrt med bevegelse-sensor som kan registrere om at enheten blir flyttet på. På denne måten vil du vite til enhver tid om enheten leverer avlytting/opptak fra det stedet du ønsker, eller om enheten er fjernet. Avlytteren vil ringe deg opp og sende deg en varsel på SMS snart den blir flyttet. Du kan slå av og på denne sensoren etter behov.

Sporing

Enheten inneholder funksjoner for lokasjons sporing. Ved utendørs sporing sender enheten aktuelle GPS lokasjoner. Hvis enheten befinner seg innendørs og noen WiFi-nettverk er tilgjengelig, vil enheten bruke WiFi-nettverket for å lokalisere posisjon. Sim-kort må ha datatrafikk på minst 1GB per måned for å kunne fungere for sporing.

Styring via SMS-kommando og app

Du kan enkel styre lydopptak via enkle SMS-kommandoer som du sender til telefonnummeret til SIM-kortet, eller du bruker en gratis app på mobil for å styre opptak.  

Batteritid

Batteritid er avhengig av hvordan du bruker GSM avlytteren. I Standby (hvilemodus) er batteritid på ca. 6-7 dager, eller 2-4 dager når du avlytter noen ganger på dagen. Batteristatus viser seg når du logger deg inn i app-en. Batteriet lades enkelt gjennom ladekabelen og USB-inngang på en datamaskin eller en vanlig 5V/1A mobillader (ikke bruk hurtiglader).

Sikkerhet

Den største fordelen på dette avlyttingsutstyret er det at ingen utenom deg kan høre lyd. Når du legger inn ditt eget telefonnummer som administrasjons nummer i enheten, vil enheten kommunisere bare med deg. På denne måten kan andre personer ikke kontakte enheten. Billige modeller har ikke denne sikkerheten.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

Bruksområder

Dette kan være en nyttig enhet i mange tilfeller:

 • Direkte romavlytting og opptak hvis det skjer noe uventet i din sommerbolig eller hytta når du ikke er der.
 • Avslør bedrag i forhold til partner eller ektefelle
 • Avlytting, opptak og sporing i bil
 • Avlytting og opptak i kontoret og møterommet

Med i pakken:

 • GSM Spy Bug
 • Ladekabel
 • Bruksanvisning på norsk og engelsk
 • Gratis support for oppsett

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: AM480
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.680,00
 • Eks. Mva: Kr1.344,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...