Produkter
Your Cart

GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing

GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
GSM Spy Bug - Romavlytting og Sporing
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: AM480
Kr1680,00
Eks. MVA: Kr1344,00

Dette er en GSM Spy Bug for direkte romavlytting og GPS sporing. Med dette utstyret har du mulighet til å avlytte et rom og se lokasjon. Romavlytting og sporing styres trådløst via din egen mobiltelefon. Dette er en GSM Bugg enhet som benytter seg av et sim-kort for å overføre lyd via mobilnettverk. Du vil høre når du ringer til enheten. Med denne typen enhet vil du også bli varslet om enheten fjernes slik at du kan ta nødvendige grep for å sikre at du til en hver tid kan lytte til området enheten befinner seg der du forventer at den er. Avlyttingssystemet benytter standard 2G GSM mobilnett, og du kan kommunisere med den uansett hvor du befinner deg i verden. Det passer utmerket til direkte avlytting av bil og rom. Oppsett er enkelt, og du får en bruksanvisning på norsk som forklarer steg for steg hvordan enheten settes opp.

Lyd-sensor

Dette lytteutstyret har lyd-sensor og kan bli utløst av lyd slik at den ringer deg opp når enheten oppdager lyd. Du vil selv kunne bestemme hvordan du ønsker å benytte denne enheten. Du registrerer ditt eget telefonnummer som administrasjons nummer på enheten, og avhengig hvordan du stiller inn, kan lytteutstyret ringe deg opp når det er lyd. Utenom dette kan du ringe til enheten til enhver tid når du ønsker å avlytte. Du kan slå av og på lyd-sensoren etter behov.

Bevegelse-sensor

Lytteutstyret er utstyrt med bevegelse-sensor som kan oppdage om at noen har flyttet på lytteutstyret. På denne måten vil du vite til enhver tid om enheten leverer avlytting fra det stedet du ønsker, eller om enheten er fjernet. Avlytteren vil ringe deg opp og sende deg en varsel på SMS snart den blir flyttet. Du kan slå av og på bevegelse-sensoren etter behov.

Sporing

Enheten inneholder funksjoner for lokasjonssporing. Du kan se aktuell lokasjon via en app på mobil. Når enheten befinner seg ute, benytter den seg av GPS nettverk. Hvis enheten befinner seg innendørs og det finnes lokalt WiFi-nettverk, vil enheten bruke WiFi-nettverket for å lokalisere posisjon. Sim-kort må ha datatrafikk på minst 1GB per måned for å kunne fungere for sporing.

Batteritid

Batteritid er avhengig av hvordan du bruker utstyret. I Standby (hvilemodus) er batteritid på ca. 4 dager, eller ca. 2-3 dager når du avlytter noen ganger på dagen. Batteristatus viser seg når du logger deg inn i app-en. Hvis du trenger lytteutstyr med lengre batteritid, se på avlyttingsutstyr fra LONGLIFE serien

Sikkerhet

Den største fordelen på dette avlyttingsutstyret er det at ingen utenom deg kan høre lyd. Når du legger inn ditt eget telefonnummer som administrasjons nummer, vil enheten kommunisere bare med deg. På denne måten kan andre personer ikke kontakte enheten. Billige modeller har ikke denne sikkerheten.

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

Bruksområder

Dette kan være en nyttig enhet i mange tilfeller:

  • Direkte romavlytting og opptak hvis det skjer noe uventet i din sommerbolig eller hytta når du ikke er der.
  • Avslør bedrag i forhold til partner eller ektefelle
  • Avlytting, opptak og sporing i bil
  • Avlytting og opptak i kontoret og møterommet

Med i pakken:

  • GSM Spy Bug
  • Ladekabel
  • Bruksanvisning på norsk og engelsk
  • Gratis support for oppsett

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder for avlytting eller opptak av samtaler i landet hvor utstyret brukes. I Norge er det lov å avlytte eller ta opp samtaler, når man selv deltar i, og det skal også være et formål med opptak av samtaler eller avlytting.

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha