Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Skjult IP nattkamera i vekkerklokke

Utsolgt Skjult IP nattkamera i vekkerklokke

WiFi spionkamera i vekkerklokke -Direkte videoovervåkning til mobil

Dette IP nattkameraet vekkerklokke fungerer med  en trådløs WiFi-router, så du kan overvåke trådløst et rom overalt i verden uansett hvor du befinner deg. Trådløst spionkameraet sender LIVE video til iPhone, iPad, Android mobiltelefoner, nettbrett og PC. Dermed kan du se direkte på alle enheter trådløst. Vekkerklokken har en mikrofon som gjør det mulig å lytte til lyd og samtale i rommet. Dette er et utmerket produkt til effektiv video-fjernovervåkning. Du kan ta opp video både i din mobil og på minnekort. kameraet kan spille inn opptak til minnekort ved bevegelse. Dette er nyttig, hvis du for eksempel ikke er online, så kan du sjekke opptakene gjennom mobilen din i etter tid. Opptakene kan avspilles både på datamaskin og på mobil. Avspilling av opptak på datamaskin kan gjøres når klokken kobles til PC. Avspilling av opptak på mobil kan gjøres trådløst gjennom en APP (kan lastes ned ifra APP store på iPhone, iPad eller ifra Play Store på Android .  

Kameraet er utstyrt med en bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse, og starter opptak og sender varsler til mobil. I tillegg kan du aktivere epost-varsling slik at kameraet tar et par bilder, og sender bildene på epost, når kameraet registrer bevegelse i rom. Opptil 5 epost-adresser kan registreres som mottakere for epost-varsling. Alle disse funksjonene styres gjennom APP. I tillegg har klokken Infrarøde lamper for nattsyn streaming og opptak. Dermed kan du også overvåke et mørkt rom. Med vekkerklokken følger et 2400mAh batteri. Batteriet holder opptil 24 timer uten å være koblet til strøm. kameraet fungerer hele tid uten begrensning på batteritid, dersom det er koblet til strøm. Med i pakken får du laderen og kabelen.

Kameraet er skjult bak skjermen til vekkerklokken. Det fins ikke noen blinkende lamper på skjermen, så kommer motparten ikke til å legge merke noen ting . Direkte avspillinger og innspillinger har veldig bra oppløsning på 1920x1080, og kameraet har en vidvinkel på 90 grader, stor nok for å dekke hele rom.  Disse funksjonene gjør dette produktet til et utmerket valg hvis du vil video-fjernovervåke et rom på en effektiv måte. Vær oppmerksom på at den skal plasseres i et rom med god WiFi dekning. Selvsagt fungerer den akkurat som en vanlig vekkerklokke som viser klokke og dato på skjermen. 

Populære bruksområder:

 • Skjult LIVE videoovervåkning hjemmet, hytta, kontor, butikk

Funksjonene:

 • Fjernovervåking: sender direkte avspilling med lyd til alle enheter (iPhone, iPad, Android, PC) over nettet. 
 • Bevegelsesdetektor: sender bilder på epost, og lagrer video til minnekort, når noen beveger seg foran vekkerklokken innen 6 meters avstand. Denne funksjonen kan også laste opp bilder på en FTP-server.
 • Nattsyn: De automatiske IR-lampene for nattsyn avspilling og innspilling, når rommet blir mørkt. Dermed trenger du ikke å sette på nattsyn modus manuelt (IR-lampene lyser ikke).

Pakken inneholder:

 • Vekkerklokke
 • Lader
 • USB-kabel
 • CD
 • Bruksanvisning

Se videoen vår på WiFi kameraet!

Se videoen hvordan kameraet settes opp

Teknisk
BevegelsesaktivertJa
NattsynJa

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  950 17 275

 • Varenummer: SWK067
 • Tilgjengelighet: Utsolgt
 • Kr 1 495,00
 • Eks. Mva: Kr 1 196,00