Produkter
Your Cart

SECUREEE

SECUREEE er en produsent med innovasjonen for å utvikle utsyr innen overvåkning. SECUREEE har spesialisert seg på produksjon av skjulte lydopptakere, GSM og WiFi avlyttingsutstyr (Spy Bug) for diskret avlytting. SECUREEE lager produkter i høy kvalitet. Vi i SpyGadgets.no er overbevist om høy kvalitet på produktene fra SECUREEE.

Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200 Avlytter med sporing og lydopptak - BURAN 1200
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
BURAN 1200 er et avlyttingsutstyr med tre unike funksjoner som gjør produktet til et mest effektiv overvåkningsutstyr hvis du ønsker å avlytte et rom eller en bil direkte, få vite hvor vedkommende befinner seg, og få lydopptak. Produktet er laget med komponenter i høy kvalitet. BURAN 1200 har et kom..
Kr 5480
Eks. MVA:Kr 4384
WiFi Romavlytter-Lydopptaker i skjøteledning - SALYUT
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
SALYUT er et WiFi avlyttingsutstyr som er skjult i en skjøteledning. Produktet er et profesjonelt lytteutstyr for direkte romavlytting og skjult lydopptak. SALYUT fungerer med WiFi og kan sende lyd til mobil. Du kan avlytte rom og høre på lydopptak helt trådløst via en app på mobil. Appen kan l..
Kr 6990
Eks. MVA:Kr 5592
WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader - MRIYA WiFi WiFi Romavlytter-Lydopptaker i USB-Lader - MRIYA WiFi
Nyhet
Varemerke: SECUREEE
MRIYA WiFi er et diskret og trådløst romavlyttings utstyr med mulighet for lydopptak. Avlyttingsenheten er godt skjult i en velfungerende 5V USB-lader. Avlyttingsutstyret benytter seg av et lokalt WiFi-nettverk for å sende lyd over nettet. Romavlytteren inneholder også lydopptaker med 32GB minne hvo..
Kr 4600
Eks. MVA:Kr 3680
Viser 1 til 3 av 3 (1 sider)