Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

180° roterende WiFi spionkamera i bluetooth høyttaler

Motorisert 180° Pan roterende WiFi spionkamera i bluetooth høyttaler

Se LIVE video på hele rommet mens Bluetooth høyttaleren spiller musikk - 180° Pan roterende kameralinsen

Dette er mest artig spionkamera noensinne. Det er et WiFi-IP kamera med roterende kameralinsen skjult i en trådløs bluetooth høyttaler. Kameraet har motorisert Pan styring i 180°. Rotering av kameralinsen styres via en app (Pro iCam) på smarttelefon eller nettbrett. Pro iCam kan lastes ned gratis fra APP store for iPhone, iPad, eller fra Google Play for Android mobiltelefoner eller nettbrett. Siden kameraet er trådløs, kan det streame direkte LIVE video til din mobil, slik at du kan se LIVE video med lyd gjennom mobiltelefon eller nettbrett.

Kameralinsen er skjult bak en mørk skjerm, så det er ikke mulig å legge merke til kameralinsen med det blotte øye. I tillegg er det veldig uvanlig å skjule kamera i en høyttaler. På overflaten ser det ut som en hvilken som helst høyttaler, og fungerer også som en fullverdig bluetooth høyttaler, som kan spiller musikk, mens du ser på direkte video-streamen og lagrer opptak.

Skjult WiFi-IP spionkamera i en høyttaler, som gir mulighet å se LIVE video med lyd ifra hvor som helst i verden. WiFi spionkameraet har mange funksjoner bl.a. kan filme kontinuerlig eller ved bevegelse, sende epost med bilde, når bevegelsessensoren oppdager aktiviteter i rommet.

Direkte LIVE video

Siden dette kameraet er utstyrt med en innbygdde WiFi-enhet, kan det sende direkte bilder gjennom nettet. Kameraet kobler seg trådløst til en WiFi-router, og videre til Internett, så du kan se direkte LIVE video gjennom App-en (Pro iCam) på mobilen din, uansett hvor du er i verden. En trådløs WiFi-router må være tilgjengelig, hvor spionkamera høyttaleren står.

Få varsel når det fins aktiviteter i rommet

Kameraet er utstyr med bevegelsesdetektor som reagerer på bevegelse i rommet. Ved bevegelse får du push varsling på smarttelefon og nettbrett, så du kan åpne app-en og se hva som skjer i rommet.

Få epost med bilde når det fins aktiviteter i rommet

Kameraet kan også sende e-post med bilde til opptil 5 epost adresser. Spionkameraet tar et bilde, snart det registrer bevegelse i rommet, og sender e-posten med bildet i vedlegg.

Se på opptak i etter tid

Spionkameraet er utstyrt med egen opptaker. Opptakeren støtter eksternt minnekort opptil hele 128GB. Det holder også med 64GB, 32GB eller 16GB. Du kan velge opptak enten ved bevegelse eller kontinuerlig, eller heller ved planlagt tidsperiode. Du kan laste inn opptakene i smarttelefonen din trådløst. Så du kan se gjennom opptakene hva som skjedde i rommet i perioden når du ikke var online.

Ingen bekymring om at minnekortet blir fullt opp

Kameraet støtter såkalt Loop Recording, noe som er overskrive funksjone. Med denne funksjonen blid det eldste opptak slettet, slik at det skal alltid være ledig minne til nye opptak. Dersom du bruker opptaksfunksjonen ofte, er denne funksjonen svært nyttig, for at opptak forsetter å fungere om at minnekort blir fult opp.

Fjernstyring gjennom App-en

Kameraet støtter Pro iCam som har vist seg som en stabil app for iPhone, iPad og Android mobiltelefoner og nettbrett. Pro iCam kan lastes ned gratis fra App Store eller Google Play. Pro iCam tilbyr mange smarte funksjoner som funksjonen for opptak, bevegelse, osv. Funksjonene kan du slå av og på til enhver tid samme hvor du er. Hvis du ønsker å utvide med flere smarte WiFi spionkameraer, kan opptil 50 kameraet fra våre Pro iCam serien legges inn i app-en. Det er lurt å plassere et kamera i hvert rom, så du har full kontroll i hele huset ditt eller hytta.

Se LIVE video uten WiFi-router

Kameraet støtter P2P funksjonen, noe som gjør mulig til å koble mobilen til kameraet trådløst uten noen WiFi-router. Hvis det fins ikke noen trådløs WiFi-router, har du mulighet å se på direkte LIVE video, dersom du er innen 10 meter fra kameraet.

Oppløsningen kan stilles inn fleksibelt

Du kan stille inn oppløsningen både på LIVE avspilling og opptak i opptil 1920x1080P Full HD. Oppløsningen kan justeres også ned på 720P eller 640P, dersom bredbånd til din WiFi-router ikke er bra nok til overføring av høy videooppløsning. Oppløsningen stilles inn gjennom app-en på mobilen din.

Kameraet kan fungerer med oppladbar batteri uten strøm

WiFi-IP kameraet leveres med et oppladbart Lithium batteri på hele 3000mAh. Batteriet sørger for at kameraet forsetter å fungere opp til hele 5 timer, dersom strøm blir brudd. Ellers stikkontakt er ikke tilgjengelig hvor høyttaleren skal stå, så holder batteriet kameraet i drift i hele 5 timer uten strømtilkobling. Med vedvarende tilkobling til strøm gjennom medfølgende USB-lader/ladekabel fungerer WiFi kameraet hele tiden, så høyttaleren kan stå på et fast sted i rommet, så du kan se LIVE video, uansett hvor du er i verden til enhver tid.

Bluetooth høyttaler med sylinder design

Spionkameraet er skjult bakk en mørk skjerm på høyttaleren med sylinder design. Sylinder formen gir mulighet slik kameralinsen kan rotere hele 180 grader, så du får komplett utsikt over hele rommet. Bluetooth musikkstrømming skjer uavhengig av kamera sine funksjoner. Det fins ikke noen tegn på skjult kamera når man setter på musikk, dermed er det trådløse kameraet 100% skjult. Det betyr at en annen person kan sette på musikk uten å mistenke på noen. Dermed kan du se hva skjer i rommet etter vedkommende har satt på musikk.

Funksjoner:

 • Direkte LIVE video: Du kan se LIVE direkte bilder gjennom iPhone, iPad, Android mobiltelefoner og nettbrett.
 • 180 grader Pan: Kameraet roterer innen 180 grader vannrett. Dette styres trådløst gjennom app-en på mobiltelefon/nettbrett eller PC.
 • Opptak ved bevegelse: Kameraet kan lagre opptak til minnekort ved bevegelse.
 • Opptak ved manuell opptak: Du kan ta opp video eller bilde via app-en når som helst.
 • Kontinuerlig opptak: Du kan sette opp kameraet i kontinuerlig filmopptak, så spiller kameraet inn kontinuerlig.
 • Planlagt opptak: Du kan stille inn et klokkeslett for opptaksstart og et klokkeslett for opptakstopp.
 • Sending av bilde på epost: Du kan stille inn flere epost adresser som skal få epost med bilde når kameraet registrer bevegelse i rommet.
 • Loop Recording: Det eldste opptak slettes for å gjøre ledig plass til nye opptak, når minnekort blir fullt opp.
 • Opplasting på FTP server: Kameraet kan laste noen bilder opp på en FTP server, når det registrerer aktiviteter i rommet.
 • P2P: Du kan koble mobilen din trådløst direkte til spionkameraet uten WiFi-router, dersom du er i nærheten av kameraet.
 • Oppladbart backup-batteri: Batteriet sørger for at kameraet forsetter å fungere i 5 timer, dersom høyttaleren blir koblet fra strøm.

Populære bruksområder:

 • Direkte kameraovervåkning på hele rommet i huset, hytta, kontor eller hvo som helst du har tilgang til en trådløs WiFi-router.
 • Driver ektefelle/samboer hemmelige ting i ditt fravær?
 • Holder barna på med å feste i huset i ditt fravær uten å gi beskjed?
 • Holder øye med barnevakt eller hushjelper
 • Dokumentere innbrudd, hærverk, utroskap
 • Dokumentere overgrep med forskjellige karakterer
 • Overvåkning av dine eiendeler

Med i pakken:

 • Motorisert med roterende WiFi spionkamera i bluetooth høyttaler
 • 3000 mAh oppladbart Lithium batteri
 • USB lader / ladekabel
 • AUX lydkabel
 • Bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

 • Varenummer: BCAM20
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr2.495,00
 • Eks. Mva: Kr1.996,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...