Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Ofte stilte spørsmål (FAQ)

Frakt

Vi tilbyr to leveringsmetoder: Hentes på Posten og DHL Express. Du velger en av disse leveringsmetodene i kassen. Hvis du velger Hentes på Posten, vil du få hentemelding på SMS og epost fra ekspeditøren , når pakken kan hentes ut fra hentested. Hvis du velger DHL Express, vil sendingen utleveres på dør.

Vi sender ordren samme dag, hvis bestilling kommer før kl. 11.00 på en virkedag. Du får sendingen som regel innen 2-4 virkedager. Leveringstid på DHL Express er som regel innen 1-2 virkedager. Vær oppmerksom på at DHL har på noen avsidesliggende områder kun en gang i uke levering. Ring oss på 940 99 099 eller send oss epost til post@spygadgets.no, dersom du ønsker å vite nøyaktig leveringstid ved ekspress sending.

Nei. Alle forsendelser fra oss kommer i nøytral emballasje, og avsender på pakken er alltid oppgitt til å være Protech Monitoring AS, og ikke SpyGadgets.no.

Når du har lagt inn en bestilling i vår nettbutikk, vil du få en ordrebekreftelse med ordrenummer på epost. Du vil også få melding på epost fra oss når din bestilling er ferdigbehandlet. Vi sender bestillinger med sporing. Ekspeditøren vil sende deg melding på sms/epost med utleveringinformasjonen, når sendingen er framme. Hvis du ikke har fått noen melding fra ekspeditøren innen 6 dager, send oss en epost til support@spygadgets.no med ordrenummeret til bestillingen.

Generell

Som regel gir vi garantitiden som vi får fra våre leverandører. GPS trackere og Kameraer fra Pro iCam og TinyCam serien har 2 års garanti, mens alle andre produktene har ett års garanti.

Nei, det er ikke mulig. Vi har vårt eget varelager i Norge, og bestillinger blir sendt i Posten. Kjøp av produkter må gjennomføres via bestilling i nettbutikken vår. Vi sender bestillinger raskt med nøytral avsenders navn.

I første omgang må du lese gjennom brukermanual og se tilgjengelig video-instruksjon på produktsiden. Dersom du har forsatt problem, kan du opprette en supporthenvendelse i vårt supportsystem, eller ringe oss på 94099099 man-fre mellom kl. 09.00 og 17.00.

Ja, den kan du gjøre. Du må ta kontakt med oss via kontaktskjema eller på telefon 940 99 099. Husk å skrive ditt fult navn, din postadresse, ditt telefonnummer og navnet til produkt som du ønsker å kjøpe . Frakten for postoppkrav er ca. Kr 200,- som kommer i tillegg til vareprisen. Vi sender deg en bekreftelse på sending. Og du vil få en hentemelding fra ekspeditøren, når sendingen er klar for henting på utleveringssted. Hentefristen er 14 dager. Vær oppmerksom på at du vil bli belastet med 500,-Kr + fraktkostnad, dersom du unnlater å hente postoppkravet innen hentefristen

Reklamasjon

Du har reklamasjonsrett innen 2 fra tidspunktet du overtok produktet. Du må undersøke og teste produktet, snart du har mottatt produktet. 

Vi vil undersøke produktet. Dersom produktet har feil som IKKE er forårsaket av feil bruk, sender vi et nytt produkt fraktfritt. Hvis vare blir funnet i orden etter feilbeskrivelsen som er sendt inn med varen, forbeholder vi oss retten til å fakturere deg for testgebyr og varen returneres for kundes regning. Dersom du reklamerer innen ett år etter du har mottatt varen, og vi kan ikke erstatte varen, vil vi refundere den hele kjøpesummen. Dersom du reklamerer utover ett år etter du har mottatt varen, og vi kan ikke erstatte varen med tilsvarende produktet, vil vi erstatte kjøpesummen med en tilgodelapp som kan innløses på nettbutikken. 

Først må du må opprette en reklamasjon-sak via vårt supportsystem, eller sende oss en epost til support@spygadgets.no med opplysninger om bestillingsnummer og beskrivelsen av feilen. Vi vil informere deg prosedyren. Vær oppmerksom på varen må sendes i retur til oss for å kunne godkjennes reklamasjonen.

Retur

Du har angrerett innen 14 dager etter dagen du mottar produktet. Vi vil kreditere den hele kjøpesummen, hvis vare samt aller tilbehør (lader, kabel, emballasje osv.) blir returnert til oss i skadefri tilstand innen 14 dager. Du må selv betale frakt for retur.

Du må opprette en returhenvendelse i vårt supportsystem , eller send en epost til support@spygadgets.no med ordrenummeret til din bestilling. Vi vil sjekke statusen på ordren, og du vil få en tilbakemelding på epost innen få dager. Når du har fått tilbakemelding om at kjøpet kan oppheves, kan du returnere varen samt alle tilbehør og deler i skadefri tilstand sammen med det signerte returskjemaet. Returadressen er: Protech Monitoring AS, Postboks 206, 4358 Kleppe.

Angrerettskjemaet blir sendt i vedlegg samme med ordrebekreftelse på e-post til e-postadressen som du har registrert ved bestilling. Ordrebekreftelse med skjema sendes umiddelbar rett etter bestilling har gått gjennom. Ellers du kan laste ned Angrerettskjemaet fra her!

Ja. Vi refunderer den hele kjøpesummen, dersom produktet returneres inne 14 dager i skadefri tilstand samt alle tilbehør og deler som var med i pakken.

Vi vil ikke refundere, dersom produktet ble skadet etter du har mottatt det. Så det et er viktig at du undersøker produktet rett etter du har mottatt det.

Du har rett å bytte vare, og få en annen vare innen 14 dager etter du har mottatt den første varen. For å kunne bytte til et annet produkt, må du returnere det første produktet med alle sine deler samt den originale esken. Vi vil fakturere eller kreditere mellomlegg tilsvarende prisdifferansen. Fraktkostnaden vil komme i tillegg. Husk å opprette en bytte-henvendelse i vårt supportsystem før du sender vare i retur.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få 10% rabatt!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: