Produkter
Your Cart

Liten GPS Tracker

Liten GPS Tracker
Liten GPS Tracker
Trygg netthandel med Vipps, Kortbetaling, Faktura
Bestillinger kommer i nøytrale emballasjer uten logo
Fri frakt for bestilling over 2000,- Kr
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Varenummer: AM480
Kr 700
Eks. MVA: Kr 560

Liten GPS Sporingsenhet

Denne lille GPS-sporingsenheten tilbyr en kompakt og effektiv metode for å lokalisere personer og gjenstander i sanntid. Den minimale størrelsen gjør den ideell for ulike bruksområder; den kan enkelt skjules i en bil, plasseres i en veske, ryggsekk, koffert eller til og med i en lommebok uten å være synlig.

For å fungere krever enheten et nano-SIM-kort, som kobler den til mobilnettverk og muliggjør daglig bruk av omtrent 50MB data. Dette er essensielt for å overføre lokasjonsdata til den tilknyttede appen "Zero GPS", som er tilgjengelig for gratis nedlasting fra App Store eller Google Play. Det er ingen ekstra kostnader forbundet med bruk av appen.

Enhetens standardinnstilling sender posisjonsdata hvert 10. sekund, men brukerne kan justere dette intervallet gjennom appen for å forlenge batteriets levetid. Dette er særlig nyttig når kontinuerlig oppdatering ikke er nødvendig. Enheten har en batterikapasitet som varer mellom 2 og 3 dager per lading.

Med dimensjoner på kun 4 cm i lengde, 2,5 cm i bredde og 1,5 cm i høyde, tilbyr denne sporingsenheten en brukervennlig og kostnadseffektiv løsning for alle som trenger å overvåke posisjonen til personer eller eiendeler i sanntid.

Med i pakken:

  • Sporingsenhet
  • Ladekabel
  • Bruksanvisning

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke produktet innenfor lovlige bruksområder.

Anmeldelser

Skriv en omtale!

Husk: HTML blir ikke oversatt.
Dårlig God
Captcha