Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

LawMate PV-RC200HD2 - Spionkamera i bilnøkkel

Spionkamera skjult i bilnøkkel

Høykvalitets spionkamera skjult i bilnøkkel - Utmerket bildekvalitet med lyd

Dette spionkameraet er en klassiker og et populært skjult kamera blant spy cameras. Kameraet har smart kamuflasje som en bilnøkkel. Kameraet tar opp video i Full HD video på høy videooppløsning i1920 x 1080 piksler. Spionkameraet er godt skjult i en falsk bilnøkkel. På overflater ser du ikke noen ting mer enn vanlig bilnøkkel, men den skjuler et full HD kamera. Bilnøkkelen har et vanlig design som ikke killer seg fra andre ekte bilnøkler, så er den svært vanskelig å oppdages. LawMate PV-RC200HD2 er perfekt skjult kamera til detektivarbeid, spaning, innsamling av bevis eller dokumentere hendelser som overgrep, trakassering. I tillegg kan det brukes i alle situasjoner der du trenger å ta opp video uten at andre legger merker til. Opptakene lagres til en minnebrikke, og kan hentes ut enkelt ved å koble bilnøkkelen til en datamaskin. Med i pakken følger ett 16GB minnekort som gir deg ca. 2,5 timers videoopptak i høy videooppløsning. Opptaksfilene kan åpnes og avspilles via en hvilken som helst video-spiller på datamaskinen.

Spionkamera forkledd som bilnøkkel er perfekt til en rekke situasjoner:

 • Detektivarbeid, der du har behov for å dokumentere hendelser og innsamling av bevis
 • Skjult spaning på personer
 • Dokumentasjon av grove hendelser som overgrep, trakassering ol.
 • Når du ønsker å dokumentere møter uten at den andre parten vet om det.

Diskre med høy kvalitet

IKKE forveksle dette med billige etterligninger med dårlig kvalitet fra Kina. Dette er produsert av LawMate som er verdens mest kjent selskap som produserer skjulte kameraer av høy kvalitet. Kameraet i bilnøkkelen tar opp klare og tydelige videoer i Full HD med lyd. For å kunne dokumentere ting hva som har skjedd og hva som ble sagt, er bra video og lyd kvalitet avgjørende om at hendelse blir dokumentert best mulig. LawMate PV-RC200HD2 leverer resultatet som du treger for skjult filming. Kameraet har stor sensorstørrelsen på 5MP (5 mega piksler), noe som gjør mulig å fange mer lys, og dermed gir det høyere bildekvalitet også i dårlig lysforhold. Dette lar deg ta opptak i meget bra kvalitet samtidig som kameralinsen er liten nok til å ikke bli oppdaget. Kameralinsen er skjult inne i et bitte lite hull.

Hemmelig oppbevaring av sensitive data

Enheten fungerer også som en USB minnepinne, og du kan lagre dokumenter på den. Det er perfekt for situasjoner der du har behov for å lagre sensitive data uten at de blir oppdaget. Kameraet kan enkelt kobles til en datamaskin for å hente ut opptakene, og det er ikke noe behov for ekstra drivere eller programvare. Bare plugg nøkkelen inn i USB-port på din datamaskin, så er du klar til å hente ut video-filer fra spionkameraet.

Opp til 75 minutters opptak

Takket være det innebygde og oppladbare batteriet kan du ta opp inntil 75 minutters video etter en full ladning. Dette gjør at du ikke trenger å bekymre deg for at enheten går tom for strøm med det første. Batteritid er imponerende for en sånn liten og diskret kamera. Det tar ca. 3 timer å lade batteriet opp til fullt nivå igjen. For å lade enheten fjerner du dekselet som skjuler USB-kontakten. Koble bilnøkkelen til en vanlig 5V mobillader eller datamaskin via den medfølgende USB-kabelen til en PC , så vil et grønt lys bli tent for å indikere at batteriet lader. Når lyset slukkes er batteriet fulladet.

Vanskelig å oppdage

Når du bruker et skjult kamera er det viktig at du ikke blir avslørt. Dette spionkameraet er godt skjult meget og vanskelig å bli oppdaget. Enheten ser ut som en helt vanlig bilnøkkel, og vekker derfor ikke mistanke når du bruker det. Bilnøkkelen kan ligger på bord eller tas med i hånd mens det filmer.

Slik bruker du LawMate PV-RC200HD2

 1. Ta av dekselet og koble bilnøkkelen til datamaskin ved bruk av den medfølgende USB-ladekabelen. Indikatorlampen lyser grønt under lading. Indikatorlampen slukker når enheten er ferdig ladet. 
 2. Putt inn minnekortet i enheten og format minnekort (Les i brukermanualen hvordan kortet kan formateres).
 3. Når formatering er fullført, trykk på knappen 3 (se bildet nederst) for å slå på enheten.
 4. Velg ønsket oppløsning på videoopptak ved å sette knappen 13 (se bildet nederst) enten på HD eller VGA (VGA er lav videooppløsning og bruker mindre strøm og minnekort).
 5. Trykk på knappen 3 for å starte opptak. For å stoppe opptak trykk på knappen 3 igjen.
 6. Hvis du vil ta stillbilder, trykk på knappen 5. 
 7. Trykk på knappen 4 for å slå av enheten.
 8. For å hente ut opptaks filer kan du enten ta ut minnekortet og sette på en datamaskin, eller koble bilnøkkelen direkte til datamaskin via den medfølgende USB-ladekabelen.
 9. For videre oppsetting les i brukermanualen!

Beskrivelse av knappene på skjult kamera i bilnøkkel

Klikk her for å laste ned bruksanvisningen!

Klikk her for å laste ned spesifikasjonen!

Spesifikasjoner:

 • Vidvinkel: 66 grader
 • Videooppløsning: 1920 x 1080 piksler
 • Video format: MOV
 • Stillbilde format: JPEG
 • Ladetid: 3 timer
 • Batteritid: 75 minutter
 • Opptak-lagring: På eksternt minnekort opptil 32GB
 • Dimensjon: 7cm x 3,5cm x 1,6cm
 • Vekt: 32g

Med i pakken:

 • Spionkamera i bilnøkkel
 • 16GB minnekort
 • USB kabel
 • Brukermanual

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Merke: LawMate
 • Varenummer: 200HD2
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr2.490,00
 • Eks. Mva: Kr1.992,00
Loading...
Loading...
Loading...