Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Erfaringer, historier og vurderinger

Her kan du lese erfaringer, historier og vurderinger som våre kunder sendte oss.

Vurderinger: 10 Total vurdering: 10 Vurdering:
Vis:
Sortere:

Enkel bestilling

Tom A.

Godt fornøyd med produktet jeg kjøpte her. Enkel bestilling, rask levering og god service.

Kristiansen

Kjøpte en opptaker her fra spygadgets.no. Er fornøyd med produktet og den raske leveringen.

God service

Eugen

jeg kjøpte et mini wifi kamera her, og er ganske fornøyd med det, men bruksanvisningen var på engelsk og ikke klare instruksjoner, så det var utfordring på oppsetting, men jeg fikk god hjelp på telefon

Administrators kommentar

Oppsetting for WiFi kameraer kan være litt vanskelig for noen brukere som ikke har installert slike WiFi kameraer fra før. Produsenter av slike kameraer leverer produktene kun med standard manualer på engelsk. Vi har skrevet skreddersydde bruksanvisninger på norsk for flere produkter. Det er fint at du er fornøyd med produktet.     

Kjempe service

Erik K.

Jeg har bestilt spionkamera i pennen (Esonic CAM-3HD). Fikk pakken en dag etter bestillingen. Produktet fungerer utmerket bra. Helt rått!

Feilsøking uten problem

Lasse Gjone

Det var enkelt å få support som jeg trengte ved produktet "WiFi modul kameraet", rask respons og meget profesjonell hjelp. Kameraet fungerer uten noen problem. Veldig fornøyd med kjøpet

Bra butikk

Magnus Vangen

Nylig kjøpte jeg to stk. av GPS tracker til våre lastebiler. Det var litt komplisert å konfigurere enhetene. Men vi fikk veiledning via telefon. Nå fungerer trackerne veldig bra. Det beste tinget med trackerne er gratis bruk av sporings plattformen uten faste avgifter. Her er bra butikk med flott service. Vi er fornøyd med kjøpet.

Bra service

Malek

Jeg bestilte et wifi kamera. Det kom dagen etter bestilling, men dessverre var det feil modell i pakken. Jeg sendte epost , så fikk jeg svar etter noen timer. Så jeg fikk den riktig varen neste dag. Veldig bra oppfølging med rask levering. Jeg kommer til å handle mer her.

Veldig rask levering og hyggelig support

Thomas Hansen

Jeg har handlet her på denne butikken flere ganger, og ble aldri skuffet. De leverte rask, og hjalp meg når jeg trengte hjelp med produktene. Lett å kontakte, og de svarer innen kort tid. jeg er en veldig glad kunde:-)

Fikk utmerket bra lydopptaker fra spygadgets.no

Svein Erik

På grunn av jobben min som daglig leder må jeg dokumentere stadige mye ting i møter som foregår enten med kunder eller internt. Tidligere brukte jeg en vanlig diktafon, men jeg fikk inntrykk at samtaler med motparter ble ofte hemmet når de fikk vite om diktafonen. Så jeg bestemte meg å prøve en skjult tale-opptaker. Så jeg fant denne butikken med mange spennende produkter innen lydopptak. Spygadgets anbefalt meg sånn lydopptaker skjult i kulepenn. Kjøpte 3 stk av penn lydopptakeren. De fungerer utmerket bra med supper bra lydkvalitet. Jeg kan gi denne butikken 5 stjerner.

Super bra kundeservice

Aria

Det skjede noen hærverk både i hagen og på bilen min. Jeg måtte fange gjerningsmannen på ferske. Så har jeg skaffet meg 4 små skjulte kameraer her fra SpyGadgets. De ga meg super bra veiledning hvilke kameraer passer til området, og hvordan kameraer kan settes opp. Sånne smarte produkter ble en utfordring for meg når det gjaldt tekniske installasjoner. Jeg ringte support flere ganger, og de hjalp meg å sette opp kameraene.Det tok litt tid og små justeringer for å få produktene i gang. Jeg er ganske fornøyd, og vil komme til å handle videre her.

Gi oss en vurdering

Vennligst logg inn eller lag en konto til å gi oss en vurdering
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...