Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Tastetrykklogger USB

Keylogger USB

Ultra-kompakt Hardware Keylogger som lar deg loggføre hvert tastetrykk

Dette er en veldig liten keylogger Hardware som kan lagre tastetrykk som blir utført på datamaskin. Denne lille USB tastetrykkloggeren gir mulighet å overvåke bruk av datamaskin. Du kobler keyloggeren mellom tastaturs USB-kabel og USB-inngang i datamaskin. Den har en lengde bare på 1cm. Hvert Tastetrykk loggføres til 16MB innebygd minne som lar deg registrere tastetrykk i flere år.

Keyloggeren er mest miniatyriserte tastetrykklogger som er tilgjengelig på markedet. Den er helt kompatibel med alle typer fysiske tastaturer, og kan ikke oppdages av den selve datamaskinen og heller ikke av antivirusprogramvarer. Den etterlater ingen spor på datamaskinen. Den fungerer som en passiv USB enhet, og vises ikke på listen til eksterne disker.

Keyloggeren inneholder en sofistikert chip som gjør det til en utmerket bra keylogger når det gjelder pålitelighet. Du vil ikke miste loggføring av et enste tastetrykk på datamaskin. Den fungerer også med trådløse tastaturer, tastaturer med integrerte hubs, og alle typer strekkodeskannere. Keyloggeren er enkel å brukes. Du behøver ikke noen programvare. Den vil fungere rett ut av boksen ved å bare koble mellom tastatur og datamaskin. For å få tilgang til loggførte data trykker du bare på en forhåndsdefinert tastekombinasjon som er beskrevet i bruksanvisningen. Den forhåndsdefinerte tastekombinasjonen kan du endre, hvis du ønsker det. Keyloggeren støtter flere språk oppsett til tastatur. Oppsett filer følger med på en disk. Ellers du kan ta kontakt med oss, dersom du ikke har disk-player.

Trykk her for å laste ned Quick Start veiledning!

Begrensninger for tastaturkompatibilitet: Tastetrykklogger vil fungere med alle typer fysiske tastaturer med USB-kabel (den fungerer ikke med interne tastaturer til Laptop). Det fungerer også bra med trådløse tastaturer, med unntak av Bluetooth-tastaturer. Det fungerer ikke med noen få typer tastaturer med innebygde høyhastighets USB-hubber (primært Apple A1243 og Dell KB522), som brukes til Mac / MCP-serien. Støtte for spill-tastaturer er ikke fullt garantert.

NB! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: KG001
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr998,00
  • Eks. Mva: Kr798,40

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...