Keylogger / Tastetrykklogger programvare

Keylogger / Tastetrykklogger programvare - SpyGadgets

Keylogger eller tastetrykklogger er en programvare som kjører skjult i bakgrunn i Windows datamaskin, og registrerer alle aktiviteter som gjøres på datamaskin, bl.a. loggføring av tastetrykk, e-poster, skjermdumper og mye mer. Programvaren dukker ikke opp på listen av installerte programvarer. Den er også skjult innen oppgavebehandling (Task Manager). Så bruker kommer ikke til å legge merke til spionprogramvaren. Dette er en profesjonell keylogger som ikke kan sammenlignes med halv fungerende software. Den er den perfekte løsningen for overvåkning av bærbare Windows datamaskiner, hvor våre USB keylogger ikke kan fungerer. Den registrerer hvert tastetrykk, nettsted besøk, chat aktiviteter, skrevet epost, webkamera og mye mer. Den kan også ta periodiske skjermdumper. Programvaren kan sende loggene på epost, og lade opp på en FTP-server. Programvaren leveres via USB minnepinnen og kan installeres på alle typer av Windows datamaskiner. Den kan installeres på to datamaskiner. Dette er slik at du kan overvåke en datamaskin og motta og lese loggene på en annen datamaskin. Loggene sendes i kryptert format, og du må ha installert programvaren for å lese loggene på den andre datamaskinen. 

Det finnes mange bruksområder, for eksempel å holde øye med barns aktiviteter på nettet, eller om ansatte sløser bort tid på sosiale medier enn å utføre arbeidsoppgaver. Les vår artikkel om overvåkning av PC.

Funksjoner:

 • Loggføring av tastetrykk
 • Loggføring hvilke programvarer har blitt brukt
 • Periodiske lagring av skjermdumper 
 • Loggføring av bruk på webkamera
 • Loggføring av skrevet e-post
 • Loggføring av chat aktiviteter
 • Registrering av passord som tastes inn på forskjellige nettsteder
 • Støtter Windows XP/Vista/7/8/10


Ta kontakt, dersom du ønsker å overvåke flere datamaskiner, så kan vi avtale en rabattert pris.

NB! Angrerett gjelder ikke programvare som dette.

Hvorfor keylogger?

Keyloggers har noe av en dårlig rykte i teknologien, fordi den blir assosiert med spionering og tyveri av personlige informasjoner på datamaskiner. I virkeligheten kan den brukes til andre mer hensiktsmessige saker. Den kan brukes til å overvåke en som mistankes om å være en ikke-lojal ansatt. Ved å logge aktiviteter på PC kan man sikre bevis. Noen ganger kan keylogger spare bedrifter millioner i skader. Et annet bruksområde kan være overvåkning av barns aktiviteter på nettet. Dette kan bidra til barnets sikkerhet på nettet.

Det finnes ulike typer Keylogger delt inn i 2 hovedgrupper Hardware og Software. Hardware Tastetrykklogger er en elektroniske enhet som er ofte i form av en USB. Den kobles mellom tastatur og PC. Den fanger tastetrykk på en tastatur. Vanligvis har USB keylogger innebygd minne hvor loggene lagres, slik at man får loggene ifra USB minnet. En fordel med denne er at den ikke kan oppdages av antivirus programvare. Software Keyloggers installeres på PC. Fordel med denne typen er de er ofte sofistisk, og kan overvåke og fange en stor del av brukers aktiviteter, og de sender loggene via epost uten at man legger merke til.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  950 17 275 (man-fre 10:00-18:00)

 • Varenummer: KLS
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr 1 690,00
 • Eks. Mva: Kr 1 352,00