Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Installasjon service mobilovervåkning

Installasjon service mobilovervåkning - SpyGadgets

Har du ingen tid, eller konfigurasjon av mobilen (Rotting, Jailbreaking) og installasjon av programvaren er komplisert for deg? Vi kan hjelpe med konfigurasjon, installasjon og oppsetting av programvaren for avlytting av mobiltelefon.  For å installere og aktivere den fullversjonen trenger iPhone og Android "Jailbreaking" eller "Rooting". For å gjøre dette må du ha teknisk kunnskap. Installasjons bistand vil gjøres via LIVE-Chat på nettleser på PC. Du må ha et gyldig lisensnummer til programvaren og full tilgang på mobilen. 

Slik fungerer steg for steg:

  1. Du må ha full fysisk tilgang til mobiltelefonen, og du kjenner enhver pin- og sikkerhetskoder til mobiltelefonen. 
  2. Du må ha bestilt abonnement på fullversjonen av programvaren her, og du har allerede fått gyldig lisensnummer og tilgangsinformasjonen til nettportalen. 
  3. Du bestiller denne installasjons servicen. Ved bestillingen skriv inn disse informasjonene til mobiltelefonen i kommentarfeltet: Lisensnummeret til programvaren, telefon (for eksempel Samsung NOTE 10) , modell (for eksempel SMN75F), operativsystem versjon (for eksempel Android 10.0) og Build Number. Alle disse informasjonene finner du under mobil sin innstilling.  
  4. Du vil få en kode og instruksjonen fra oss via epost etter bestillingen. 

Programvaren støtter Android versjoner 4 - 10 , og iOS 6.0 - 13

Anmerkning: I Norge er det lov å avlytte så lenge man selv er deltaker i samtalen, men det skal også være et formål med avlytting. Det er lov å overvåke sin egen mobiltelefon. Vi selger alle våre varer og tjenester med krav med at du følger gjelde lover. Det er ulovlig å installere programvaren på en telefon som du ikke eier eller har ikke tillatelse til å installere. Du er selv ansvar å overholde alle gjelde lover i ditt land angående bruk av programvaren og tjenesten. Vi i Spygadgets.no påtar oss ikke noen ansvar for enhver tap eller skade ifølge av installasjonen eller ulovlig bruk av programvaren.

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Alle varer sendes raskt i diskré innpakkning med nøytral avsender

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

  • Varenummer: SM22
  • Tilgjengelighet: På lager
  • Kr800,00
  • Eks. Mva: Kr640,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...

Nyhetsbrev!

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

* Epostadresse:

* Fornavn:

* Etternavn:

Velg dine interesser

SpyGadgets.no: