Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Trådløst GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon

-50% GSM-WiFi nattsyn overvåkningskamera med toveiskommunikasjon

Driftssikkert trådløs GSM-WiFi overvåkningskamera - Nattsyn, Bevegelsesdeteksjon, Sky-lagring, Toveis lydoverføring, og mange andre funksjoner

Dette er et trådløst overvåkningskamera med GSM og WiFi med muligheten for flere former for trådløse overføringer av bilder, og toveiskommunikasjon. Kameraet har innebygd mulighet for toveiskommunikasjon med mikrofon og innebygget høyttaler. Kamera kommer både med fot, og muligheten for veggmontasje og krever ingen spesialiserte kunnskaper for tilkoplingen til WiFi, 3G eller GSM-nettet.

Du kan forbinde din egen telefon med kameraet, både gjennom trådløst nettverk, eller gjennom 3G-mobilnettet. Dette er et Kamera med SIM-kort, men om du har en smarttelefon kan du også bruke den skreddersydde appen, som finnes både for iOS og Android OS – telefoner og nettbrett, og samtidig ha en forbindelse via Wi-Fi og Internett, slik at du til enhver tid kan se videoopptakene som kameraet tar.

Bruksområder for 3G GSM overvåkningskamera med bevegelsessensor

Med de tekniske mulighetene som tilbys med 3G GSM overvåkningskamera med bevegelsessensor åpnes det for flere forskjellige bruksområder. Dette er en komplett løsning som er 100 % sikker og fleksibel. Den er brukervennlig og tilpasset mange forskjellige bruksområder, og det hele til en billig penge.

 • Barnepass eller omsorg for eldre slektninger
 • Passe på dine husdyr mens du er ute
 • God beskyttelse mot innbruddstyver
 • Sikre din forretning mot tyveri

Kamera kan brukes som baby-call

Et GSM/WiFi overvåkningskamera egner seg for det første meget bra som en baby-fon som kan brukes til å føre tilsyn med ditt sovende barn, mens dere oppholder dere i andre deler av huset. Mikrofonen og muligheten til toveis kommunikasjon bidrar til å gjøre kameraet til et enda mer nyttig redskap. Siden hele systemet kan integreres med din mobiltelefon unngår du å måtte drasse på sekundære sender/mottakere. Om du ønsker det kan du nemlig ha video-strømmen aktiv på din mobil, slik at du til en hver tid har lyd og bilde.

GSM Kamera til hytte eller til overvåking av egen bolig

Utover dette egner 2G/WiFi kamera seg også for overvåking og hjemme-sikkerhet, i boliger eller på hytta, når du ikke er til stede. Siden det er snakk om et 2G/WiFi kamera vil du kunne varsles tidlig om uvedkommende skulle ta seg inn i din bolig eller på din hytte. Når bevegelsessesensoren til kameraet utløses, så varsles du på telefonen, siden dette er et overvåkingskamera med SIM-kort. Samtidig vil overvåkningskameraet også begynne å gjøre opptak, slik at du raskt kan finne ut av hva som foregår, for så eventuelt å sende et varsel til politiet eller andre sikkerhetsmyndigheter.

Dette egner seg videre godt som GSM kamera til hytte, siden dette leveres med eget batteri, slik at det fortsetter å fungere selv om strømmen i huset eller i hytten skulle koples av. Kameraet kan aktivere GSM funksjonen automatisk, dersom WiFi blir ustabil eller avslått. Så kombinasjonen av GSM og WiFi funksjonene gjør dette overvåkningskameraet meget driftssikker. Med dette kameraet på hytta kan du være trygg på at alt er i orden, selv om du skulle befinne deg tusenvis av kilometer unna.

Smart overvåkningskamera varsler deg når noe skjer

Det smarte overvåkingssystemet med den integrerte IR-bevegelsessensoren og lyddetektor gjør at du har en fullverdig GSM kamera alarm. Du varsles automatisk om sensorene skulle utløses, og mottar da en SMS. Du kan også ringes opp om bevegelsessensoren eller lyddetektoren i videokameraet skulle utløses av bevegelse eller lyd. Utover dette er overvåkingskamearet laget for kontinuerlig drift, og vil streame video til en hver tid, så lenge du har slått kamera på. Kameraet er heller ikke avhengig av at din WiFi fungerer. Systemet kan også strømme video over 2G mobilnettet om det skulle trengs, noe som bidrar til å forbedre driftssikkerheten for dette overvåkingssystemet på betraktelig vis.

Videoen er av høy kvalitet, 720 Pikslers oppløsning, med godt fargespekter for dagslys og fullverdig natt-syn. Dertil er lydopptakene gode. Video-streamen lagres i en ekstern server og kan finnes i skyen. Dette betyr at du også har tilgang på eldre opptak, så vel som live-strømmen, fra hvor enn du måtte være. Det hele styres gjennom en Android eller iOS app fra din mobiltelefon eller fra ditt nettbrett, slik at både bruk og innstillinger blir enkle og oversiktlige.

Funksjoner:

 • Enkel å montere og å bruke: Du bruker kun få minutter på å sette opp overvåkningskameraet der du vil ha det, og det er enkelt å koble det til routeren, uten at du trenger å knote med innstillinger. Foten til kamera er magnetisk, men kan også enkelt monteres på andre flater.

 • GSM og WiFi Tilgang: Kameraet er kompatibelt med nyeste GSM og WiFi teknologi som lar deg se live-stream video fra kameraet. Med GSM funksjonen kan kameraet også sende video fra steder hvor det ikke finnes WiFi, men dekning på GSM-nettet til Telenor eller Telia.

 • Gratis lagring av alle opptak i skyen: Ved kjøp av overvåkningskameraet får du samtidig tilgang på ekstern lagring av opptakene. Du har tilgang på video-stream og eldre opptak i sky-lagringen fra hvor som helst, og til enhver tid. Tilgang til skylagring er med i prisen. Skylagrings server vil oppbevare alle opptak i 7 dager slik at du kan se og laste ned eventuelle viktige alarm-videoer.

 • 720 P Videokvalitet tilgjengelig via egen app: Se og hør med høy kvalitet. Fargekvalitet og oppløsning er god og lydkvaliteten lar deg høre og forstå alt som blir sagt.

 • Nattsyn og Infrarød bevegelsessensor: Også når det er mørkt vil kameraet fortsette å sende deg gode bilder takket være moderne IR-teknologi integrert i enheten. Bevegelsessensoren er også infrarød, og snapper opp enhver bevegelse, selv om det skulle være mørkt. I tillegg kan du plassere en ekstern IR-enhet i nærheten av overvåkningskameraet for å få henda bedre nattbilde. IR (infrarød) er usynlig for det menneskelige øyet. Du kan bestille IR-tilleggsutstyret ved å velge "Med eksternt IR" under "Tilgjengelig valg".  

 • Toveis lydoverføring: Kameraet har innebygget høyttaler som lar deg ringe opp enheten om du skulle trenge å snakke til den som står ved kameraet.

 • Varsling via SMS (sim kort må være installert i kameraet):Sensoren utløser en stille alarm per SMS. Skulle noe eller noen bevege seg foran kamera, eller mikrofonen registrerer lyd i rommet, utløser dette en varsling, og du varsles øyeblikkelig via SMS, og kan koble deg inn for å se hva som har skjedd.

 • Push-varsling: Skulle noe eller noen bevege seg foran kamera, eller mikrofonen registrerer lyd i rommet, utløser dette en push-varsling som sendes til app-en på mobilen din, så du kan koble deg inn for å se hva som har skjedd i rommet.

 • Telefonvarsling (sim kort må være installert i kameraet): Skulle noe eller noen bevege seg foran kamera, eller mikrofonen registrerer lyd i rommet, kan du bli oppringt, så kan du høre og se hva som har skjedd.

 • Integrert batteri gir 4 timer ekstra sendetid: Om strømmen forsvinner vil kameraet fortsette å fungere i opptil 4 timer, og fortsette med å gjøre opptak, så vel som at de sender video til skyen, eller som live stream.

 • Mulighet for opptak til minnekort: Kameraet støtter minnekort opptil 64GB. Det kan lagre opptak til minnekort. Et 64GB minnekort lar deg lagre mer enn 70 timer med opptak i enheten selv. Alle fotografier og alarm-videoer vil også lagres på kortet. Det støtter såkalt Loop Recording.  De fleste kameraer stopper å lagre opptak, når minnekort blir fult. Med Loop Recording blir tidligere opptak overskrevet av nye opptak, når minnekort er fult.  

OBS! Sjekk alltid lovlige bruksområder før du tar produktet i bruk. Det er kundens ansvar å bruke utstyr innenfor lovlige bruksområder.3G og WiFi overføring av bilder til mobiltelefonFleksible montering av JH09 3G/WiFi overvåkningskamera

Pakken inneholder:

 • GSM/WiFi overvåkningskamera
 • Magnetisk fot
 • USB-lader
 • 3 meter lang ladekabel/strømkabel
 • 2 stk skruer for å feste brakett
 • Justerbar veggfester brakett
 • Bruksanvisning

3G GSM og WiFi overvåkningskamera med flere varslingmulighet

3G GSM og WiFi overvåkningskamera med bevegelsesvarsling3G GSM og WiFi overvåkningskamera med nattsyn
3G GSM og WiFi overvåkningskamera kompatibel med iOS og Android enheter3G GSM og WiFi overvåkningskamera med fleksible vinkeljustering

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Restlager

Trygg netthandel med kortbetaling, vips, faktura, PayPal

 • Varenummer: JH09
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.300,00
 • Kr650,00
 • Eks. Mva: Kr520,00
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...