Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

GSM Spy Bug - Romavlytter med 60 dager batterilevetid

GSM Spy Bug - Romavlytting

Romavlytter med lyd og vibrasjon deteksjon - 60 dager batteritid på en lading

Med denne GSM Spy Bug har du anledning til å avlytte et hvert rom eller område fra mobiltelefonen din. Batteritid er opptil 60 dager på en lading.  Dette er en praktisk enhet som benytter et sim-kort for å overføre lyd via GSM mobilnettverk. Den inneholder en lyddetektor som kan detektere samtale og lyd i rommet. Du blir oppringt av romavlytteren umiddelbart når lyd registreres i området rundt enheten. Med denne typen enhet vil du også kan bli varslet om enheten flyttes på slik at du kan ta nødvendige grep for å sikre at du til en hver tid kan lytte til området rundt enheten og at den befinner seg der du forventer at den er. Avlyttingssystemet benytter standard 2G GSM mobilnett, og du kan kommunisere med den uansett hvor du befinner deg i verden. 2G-dekning finnes i dag over hele Europa, og nye 3G- og 4G-mobilceller støtter også denne protokollen slik at dette er en enhet som støttes selv med videre utbygging av raskere mobilnettverk. Avlytteren inneholder en kraftig ladbar batteri. Med dette batteriet vil du ha inntil 60 dagers drift før den trenger å lades. Romavlytter med sim-kort passer for alle som har behov for avlytting av et område når man ikke er til stede. GSM Spy bug-en er laget av materialer av høy kvalitet med klar lyd. Dette produktet er mest effektiv avlyttingsutstyr som gir resultat.

Lyd-sensor

Du vil selv kunne bestemme hvordan du ønsker å benytte denne enheten. Du registrerer ditt eget telefonnummer som admin-nummer på enheten, og avhengig av hvilken kommando du sender til enheten, så kan den kontakte deg når den fanger opp lyd eller vibrasjonsføleren fanger opp at den blir flyttet på. Du kan også velge å aktivere den slik at du bestemmer når du vil høre lyden rundt avlytteren og når du vil stoppe. Denne modellen har sensorer og aktiveres av lyd rundt enheten samt at den i tillegg har bevegelses-sensor som fanger opp om den flyttes på. Disse to funksjonene kan du slå av og på fra din mobiltelefon etter behov. Dette er en fordel slik at du kan velge om avlytteren skal kontakte deg når det er lyd i rommet eller noen har flyttet avlytteren. Utenom dette kan du ringe til nummeret til sim-kortet, og avlytte til enhver tid når du ønsker det.

Vibrasjons-sensor

Denne modellen er utstyrt med en vibrasjons sensor som kan registeret om at enheten beveges. Du vil bli varslet om enheten er blitt flyttet på. På denne måten vil du vite til enhver tid om enheten leverer avlytting fra det stedet du ønsker, eller om enheten er fjernet. Avlytteren vil ringe deg opp snart den blir flyttet på. Du kan slå av og på denne bevegelsesensoren etter behov.

Styring via SMS-kommando

Du kan enkel sette på lyd- og vibrasjon-deteksjonen via enkle SMS-kommandoer som du sender til telefonnummeret til SIM-kortet. Du kan også deaktivere detektorene igjen via SMS-kommandoer. Ved bestilling får du den komplette listen av SMS-kommandoene.

Lang batteritid opptil 60 dager

De fleste Spy bug har begrenset batterilevetid på noen få dager. Denne modellen inneholder et oppladningsbar batteri med stor kapasitet som gir lang batterilevetid i opptil 60 dager på en lading. For lengre avlytting utover 60 dager kan du koble enheten til stikkontakt via en USB-lader og USB-ledningen.

Sikkerhet

Den største fordelen på dette avlyttingsutstyret er det at ingen utenom deg kan høre lyd. Når du legger inn ditt eget telefonnummer som administrasjons nummer i enheten, vil den kommunisere bare med deg. På denne måten kan andre personer ikke kontakte enheten. Den gir en stor sikkerhet slik at ikke noen andre kan høre når de ringer til sim-korts telefonnummeret. Billige modeller har ikke denne sikkerheten.

Bruksområder

Dette kan være en nyttig enhet i mange tilfeller:

 • benytt den til å få varslet hvis det skjer noe uventet i din sommerbolig eller hytta når du ikke er der. For eksempel kan man benytte seg av denne for å avsløre innbrudd eller at andre benytter boligen som man ikke var klar over.
 • Avslør bedrag i forhold til partner eller ektefelle.
 • Avlytting i kontoret og møterommet

Egenskaper

 • Utmerket bra lydkvalitet
 • Lang batterilevetid i opptil 60 dager på en lading
 • Lyd og vibrasjon detektor
 • Høy sikkerhet gjennom innstilling av admin-nummer

Med i pakken:

 • GSM Spy Bug
 • Ladekabel
 • Bruksanvisning på norsk

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  940 99 099

 • Varenummer: AM480
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr1.490,00
 • Eks. Mva: Kr1.192,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...