Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Mini GSM kamera med lydopptaker

UTGÅTT Mini GSM kamera med lydopptaker

Dette produktet har utgått, og er ikke på lager lenger. Du kan gjerne ta kontakt med oss, dersom du ønsker et alternativ produkt. Sjekk våre GSM avlyttingsutstyr her!

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite Mini GSM kamera og lydopptaker. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort for å kommunisere med mobiltelefon. Gjennom mobiltelefon kan du fjernstyre GSM enheten. Du trenger bare et SIM-kort og et minnekort som du setter inn i enheten.  På grunn av den lille størrelsen kan den skjules overalt. Så det kan fungerer som et spionkamera. For å styre opptakeren sender du SMS som inneholder kommandokoder. Du sender en SMS kommando "222" til nummeret til SIM-kortet, så starter kameraet å filme. Sender du en SMS kommando "000" til nummeret, så tar kameraet et bilde, og lagrer til minnekortet. Hvis du sender en SMS kommando "333", så starter enheten å ta opp lyd, og lagrer til minnekort. Du kan sjekke batteristatus og minnekortstatus til enheten ved å sende en SMS kommandoen 666. Da får du svar på SMS som viser batteristatus i prosent og minnekortstatus, hvor mange bytes lagringsplass som er ledig og hvor mange bytes som allerede er brukt . Hvis du sender en SMS kommando "111", så tar det da et bilde, og sender det på MMS tilbake til deg. Forsikre deg om at MMS er aktivert for ditt abonnement på SIM-kortet.

Enheten kan også overfører lyd gjennom mobiltelefonnettverk , når du ringer til enheten. Så du kan høre samtale fra rommet direkte. Enheten er også utstyrt med lyd-detektor. GSM avlytteren ringer deg, når detektoren registrerer lyd i rom. Du kan justere sensibiliteten på den slik at den reagerer på svakere lyder også. Den har et innebygd batteri som lades opp ved å koble til strøm via en vanlig USB-lader, eller den kobles til USB-porten på PCen.    

Opptakene lagres til minekort. Når du vil se og høre på innspillingene, kobler du enheten til USB-inngangen på PCen. Så åpner du mappen til minnekortet. For å avspille opptakene kan du laste ned VLC media player

Populære bruksområder:

  • Lydopptak: Enheten ringer deg opp, hvis den registrerer lyd eller samtale i rommet, så kan du sende SMS kommando for å aktivere lydopptak.
  • Filming: Enheten ringer deg opp, hvis den registrerer lyd eller samtale i rommet, så kan du sende SMS kommando for å aktivere videoopptak.

Pakken inneholder:

  • GSM kamera med avlytter
  • USB kabel
  • Norsk og engelsk bruksanvisning
Teknisk
Batterikapasitet450mAh
OpptakinnspillingStøtter opptil 32GB
Batteritid10 dager i hvilemodus og 5 dager hvis det brukes ofte
Størrelse
L x B x H5,5cm x 4,5cm x 1,4cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

På grunn av ferie sendes bestillinger tidligst den 10.08.2020

  • Varenummer: FSM107
  • Tilgjengelighet: UTGÅTT
  • Kr1.390,00
  • Eks. Mva: Kr1.112,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder

Loading...
Loading...