Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

GSM kamera med avlytter

Lite GSM kamera med integrert avlytting - Kan filme, ta opp lyd og avlytte i rom

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite GSM kamera og avlytter. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort og GSM nettverk for å kommunisere med mobiltelefon. Gjennom mobiltelefon kan du fjernstyre GSM kameraet og avlytteren. Du trenger bare et SIM-kort og et minnekort som du setter inn i enheten.  På grunn av den lille størrelsen kan den skjules overalt. Så det kan fungerer som et spionkamera. For å styre opptakeren sendes SMS som inneholder kommandokoder. Du sender en SMS med innholdkoden "222" til nummeret til SIM-kortet og da starter kameraet å filme. Send en SMS med koden "000" til nummeret, så tar kameraet et bilde. Hvis du sender en SMS med innholdkoden "333", så starter enheten å ta opp bare lyd. Du kan sjekke batteristatus og minnekortstatus til utstyret ved å sende en SMS med koden 666. Da får du svar på SMS som viser batteristatus i prosent og minnekortstatus, hvor mange bytes lagringsplass som er ledig og hvor mange bytes som allerede er brukt . Hvis du sender en SMS med koden "111". Det tar da et bilde, og sender det til mobiltelefonen din på MMS. Forsikre deg om at MMS er aktivert for ditt abonnement på SIM-kortet.

Enheten kan brukes for direkte romavlytting. Avlytteren inneholder en mikrofon som blir aktivert når du ringer nummeret til SIM-kortet, deretter kan du høre samtaler og lyd i rommet. Enheten er også utstyrt med lyd-detektor. GSM avlytteren ringer deg, når detektoren registrerer lyd i rom. Du kan justere sensibiliteten på den slik at den reagerer på svakere lyder også. Den har et innebygd batteri som lades opp ved å koble til strøm gjennom adapteren (følger med), eller den kobles til USB-porten på PCen. Batteriet holder 10 dager i StandBy (hvilemodus), og 3-4 dager ved moderat bruk.    

Opptakene lagres til minekort. Når du vil se og høre på innspillingene, kobler du enheten til USB-inngangen på PCen. Så åpner du mappen til minnekortet. For å avspille opptakene kan du laste ned VLC media player

Bestille denne powerbanken til avlytteren, dersom du ønsker å forlenge batteritid til enheten opptil 2-3 uker.

Noen populære bruksområder:

  • Lydopptak: Enheten kan skjules et sted. Du aktiverer opptak, etter enheten har ringt deg, det vil si at det fins samtale i rom. På denne måten blir samtale tatt opp.
  • Direkte romavlytting: Du kan ringe nummeret til enheten, så kan du avlytte samtaler i rom. 
  • Filming: Du aktiverer GSM kameraet, hvis lyd-detektoren har oppdaget lyd i rom. På denne måten blir rommet filmet og lagret til minnekort.

Pakken inneholder:

  • GSM kamera med avlytter
  • USB kabel
  • Norsk og engelsk bruksanvisning

Teknisk
Batterikapasitet450mAh
OpptakinnspillingStøtter opptil 32GB
Batteritid10 dager i hvilemodus og 5 dager hvis det brukes ofte
Størrelse
L x B x H5,5cm x 4,5cm x 1,4cm

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  950 17 275

  • Varenummer: FSM107
  • Tilgjengelighet: Levering 15-20 dager
  • Kr 1 390,00
  • Eks. Mva: Kr 1 112,00