Produkter
Your Cart

Motorsykkel GPS Tracker

Dette er et ett års abonnement til sporingsplattformen for våre GPS trackere. Dette abonnementet gir deg full tilgang på sporingsfunksjoner via en gratis app på mobil (iPhone, iPad, Android telefoner/nettbrett) og sporingsnettsiden via nettleser på datamaskin. Dette abonnementet gjelder for følgende..
Kr 1 200
Eks. MVA:Kr 960
Dette er en presis og enkel GPS tracker som kan brukes til sporing av kjøretøy og person. Du kan spore både gjennom tekstmelding, app på mobil og nettleser på datamaskin. Det følger vanntett veske for å beskytte trackeren mot vannsprut og høy fuktighet. Det følger også et magnetisk deksel som lar tr..
Kr 1 290
Eks. MVA:Kr 1 032
Dette er en robust og værbestandig høykvalitets GPS tracker til motorsykkel. Med i pakken får du strømledning for å koble enheten til batteriet. Denne GPS sporingsbrikken viser nøyaktig lokasjon i sanntid på kart, og du kan hente ut 30 dagers sporingshistorikk fra siste 6 måneder. Enheten er liten o..
Kr 800
Eks. MVA:Kr 640
Denne mini GPS trackeren til bil er veldig lett og liten slik at den kan plasseres i kjøretøy veldig enkelt. Den veier bare 26 gram. Trackeren må kobles til bils batteri gjennom den medfølgende ledingen. Trackeren passer perfekt til bilutleie, flåtestyring hvor bileiere ønsker å ha oppsyn på sine bi..
Kr 900
Eks. MVA:Kr 720
Viser 1 til 4 av 4 (1 sider)