Produkter
Your Cart

Motorsykkel GPS Tracker

Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker Abonnement til sporingsplattform for GPS tracker
Nyhet
Dette er et ett års abonnement til sporingsplattformen for våre GPS trackere. Dette abonnementet gir deg full tilgang på sporingsfunksjoner via en gratis app på mobil (iPhone, iPad, Android telefoner/nettbrett) og sporingsnettsiden via nettleser på datamaskin. Dette abonnementet gjelder for følgende..
Kr 1200
Eks. MVA:Kr 960
Dette er en presis og enkel GPS tracker som kan brukes til sporing av kjøretøy og person. Du kan spore både gjennom tekstmelding, app på mobil og nettleser på datamaskin. Det følger vanntett veske for å beskytte trackeren mot vannsprut og høy fuktighet. Det følger også et magnetisk deksel som lar tr..
Kr 1190
Eks. MVA:Kr 952
Dette er en robust og værbestandig høykvalitets GPS tracker til motorsykkel. Med i pakken får du strømledning for å koble enheten til batteriet. Denne GPS sporingsbrikken viser nøyaktig lokasjon i sanntid på kart, og du kan hente ut 30 dagers sporingshistorikk fra siste 6 måneder. Enheten er liten o..
Kr 800
Eks. MVA:Kr 640
Denne mini GPS trackeren til bil er veldig lett og liten slik at den kan plasseres i kjøretøy veldig enkelt. Den veier bare 26 gram. Trackeren må kobles til bils batteri gjennom den medfølgende ledingen. Trackeren passer perfekt til bilutleie, flåtestyring hvor bileiere ønsker å ha oppsyn på sine bi..
Kr 900
Eks. MVA:Kr 720
Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid Vanntett GPS tracker til bil - MC - båt med lang batteritid
Utsolgt
Denne GPS trackeren inneholder et ladbar batteri med stor kapasitet på hele 10000mAh, som gir ekstra lang batterilevetid på 30 dager ved 2 timers kjøring hver dag. Trackeren vil varsle deg i god tid, før batteriet går tomt. Trackeren inneholder avanserte sensorer som kan registrere forskjellige situ..
Kr 1700
Eks. MVA:Kr 1360
Viser 1 til 5 av 5 (1 sider)