GPS tracker til bil

GPS tracker bil

Robust GPS sporingsenhet til bil med magnetfeste - Lang batteritid på 120 dager etter en lading

Denne GPS trackeren til bil er meget robust og vanntett etter IP67 standard. Den er utstyrt med et sterkt magnetfeste, som gjør mulig å feste trackeren på skjulte steder utside av bil, hvor magneter lar seg feste. Bil GPS trackeren inneholder et Li-ion batteri med stor kapasitet på hele 10000 mAh, som holder trackeren i stand-by (hvilemodus) i opptil 120 dager etter en lading. Trackerens strømforbruk blir redusert, når bil ikke kjører. Den har en innebygd bevegelsessensor som sender en varsel på SMS, når bil starter å kjøre. Posisjons-sporing og andre funksjoner kan du få både ved bruk av SMS-kommandoer, en mobilapplikasjon "LKGPS" og gjennom et nettsted. Mobilapplikasjonen kan lastes ned både fra APP Store for iPhone, iPad og fra Play Store for Android enheter. For å bruke GPS trackeren er det IKKE nødvendig å bruke mobilapplikasjonen, dersom du er interessert kun i sanntid sporing, fordi GPS trackeren sender alle viktige sanntid-sporingsinformasjoner til deg på SMS gjennom SMS-kommandoer. I bruksanvisningen står alle SMS-kommandoer for ditt bruk.

Trackeren fungerer med et kontant eller abonnement SIM-kort. Hvis du velger kontant SIM-kort, må du lade opp SIM-kortet med penger. Når du ringer til telefonnummeret til SIM-kortet, eller sender en SMS-kommando, svarer trackeren på SMS med en kartløsning som viser trackerens posisjon. Enheten kan også stilles inn i konternulig posisjonsending, slik at den sender posisjoner i faste intervaller. Gjennom APP-en eller nettportalen får du se historiske sporingsdata tilbake i fortid. Trackeren er utstyrt med Geo-fence funksjonen, noe som kan definere et geografisk avgrenset område i trackeren. Denne funksjonen overvåker om at bil forlater definert område. Den sender en SMS-varsel, når bil kjører utover avgrenset område. Så du kan klikke deg inn på kartløsningen for å se hvor bil befinner seg.

Produktet trenger et vanlig sim-kort. Du kan velge enten abonnement eller kontant sim-kort. Hvis du velger kontant sim-kort, må du fylle opp kortet med penger. Sim-kortet må bli aktivert, og få et eget telefonnummer. Du kan IKKE bruke noen tvillingkort i enheten. PIN-koden til sim-kortet må slås av.

Vi kan tilby deg gratis service for installasjon og oppsett for trackeren. Skriv inn i kommentarfeltet ved bestilling at du ønsker det, og send registrert sim-kort til oss, så vi installerer sim-kortet og setter opp for deg uten noen kostnader.
En norsk bruksanvisning følger med i pakken.Den beskriver alle funksjoner og hvordan trackeren fungerer.

Funksjoner:

 • Sporing og styring av trackeren via SMS-kommando: Du kan spore posisjonering av trackeren enkelt gjennom SMS-kommando, eller du ringer opp trackeren, så får du en SMS som inneholder en lenk til kartløsning som viser posisjonering av bilen i sanntid. Alle funksjoner til trackeren kan settes opp og brukes gjennom SMS-kommandoer. Du må ikke bruke mobilapplikasjonen eller datamaskin.
 • Sporing gjennom mobiltelefon: Du kan bruke en gratis app uten abonnement både fra App Store LKGPS for iOS, og fra Google Play LKGPS for Android enheter. Gjennom mobilapplikasjonen kan du se både direkte posisjoner i sanntid og historiske sporingsdata.
 • Sporing gjennom datamaskin: Du kan bruke et nettsted for å logge deg inn i sporingsdata både i sanntid og historisk posisjonering. Ved bestilling får du informasjonene til innlogging på nettstedet.
 • Registrering av autorisert nummer: Du kan sette opp et autorisert telefonnummer i sporingsenheten slik at enheten kommuniserer bare med det oppsatte telefonnummeret. Den reagerer på SMS-kommando fra et autorisert mobilnummer. Det vil si at en annen person får ingen mulighet til å bruke trackeren. Trackeren utestenger kommunikasjon med uregistrerte numre.
 • Sporing av posisjon i sanntid: Du får se aktuell posisjon ved å sende en SMS-kommando, eller ringe til sim-kort. Du kan også logge deg inn i mobilapplikasjon eller nettsted og se direkte posisjonering.
 • Kontinuerlig posisjonssporing: Trackeren kan settes opp slik at den sender direkte posisjoner ved fast tidsintervall.
 • Bevegelsesvarsling: Trackeren er utstyrt med en bevegelsesensor slik at den kan sende en varsling på SMS med posisjon, snart bil begynner å kjøre.
 • Varsling på fartsgrense: En fartsgrense kan settes opp i enheten slik at trackeren sender en SMS med kartløsning, når bil kjører over den oppsatte fartsgrensen.
 • Geo-fence: Et virtuell område kan registreres i trackeren slik at den sender en SMS, når bli forlater området.
 • Avlytting: Trackeren har en innebygd mikrofon. Den kan brukes også som et avlyttersutstyr som gir mulighet for å avlytte i bil, dersom trackeren er plassert inne i bilen.
 • Kraftig magnet: Tracken har magnetfeste som lar seg feste på metall-overflate slik at du kan feste trackeren utsiden av bilen for eksempel under motoren.
 • Strømsparemodus: Hvis bil har stått stille mer enn 10 minutter, vil trackeren gå inn i hvilemodus. I hvilemodusen er strømforbruk bare 4mah/t. Hvilemodus forlenger batteritid.
 • Varsling på lav batteri: Trackeren vil sende en varsel, hvis kapasitet til batteriet blir mindre enn 3.7V, så du må lade trackeren snarest.
 • Sjokksensor: Trackeren kan sende varsel, hvis den utsettes for slag, støt eller rystelser.
 • Ett år gratis abonnement: Du kan bruke sporingsapplikasjonen på iPhone, iPad, Android og på sporingsnettportalen helt gratis i ett år. Etter ett år gratis abonnement er det bare kr 18 ,- årlig avgift, eller kr 35,- som engangsbeløp for å bruke app-en og sporingsnettportalen gratis hele tid uten årlig avgiften.

Populære bruksområdet:

 • Veldig effektiv utstyr, dersom du mistenker utroskap fra din partner. Du får vite hvor din partner kjører og oppholder seg.
 • Den kan hjelpe deg for å få oversikt over posisjoner av bil til familiemedlem, dersom du er bekymret om sikkerheten til vedkommende.
 • Sporing i yrkesbiler for å dokumentere at bilene ikke blir brukt til private kjøringer

Med i pakken:

 • GPS tracker til bil
 • USB-kabel
 • 1 års abonnement
 • Norsk bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Rask leveranse innen 2-4 dager

Gratis oppsetting. Ta kontakt ved bestilling!

Alle varer sendes i diskré innpakkning med nøytral avsender

TRYGG NETTHANDEL

Telefonsupport  950 17 275 (man-fre 10:00-18:00)

 • Varenummer: LK209B
 • Tilgjengelighet: På lager
 • Kr 1 850,00
 • Eks. Mva: Kr 1 480,00