Denne nettsiden bruker cookies. Les mer om cookies!

Esonic MQ-U300 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid

Utsolgt Lydaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid

Høykvalitets lydopptaker med 25 dager batterilevetid- Kan skjules overalt

Esonic MQ-U300 er en stemmeaktivert lydopptaker med en sensibel lyddetektor som kan registrerer lyd eller stemme i et rom. Opptakeren starter opptak snart den detekterer lyd eller stemme i rommet. Opptakeren går inn i hvilemodus (Stand By), når det blir stille i rommet. På denne måten slipper du å høre på timevis av stillheter i lydfilene, og batteriet holder mye lenger enn vanlig opptaker. MQ-U300 lydopptakeren kan ta opp i 25 dager i lydaktivert opptaksmodusen. Du kan også sette på kontinuerlig opptaksmodus, slik at den tar opp uansett om det fins lyd i rommet. Opptakeren ser ut og fungerer som en hvilken som helst USB-minnepinne. Den kan kobles til datamaskin, og opptakene kan kopieres over til datamaskin.

25 dager opptak

Lydopptakeren er utstyrt med et spesielt lite litium batteri som kan lades opp. Det lades enkelt ved å koble til en USB-inngang på datamaskin. Med fulladet batteri tar den opp i 25 dager i lydaktivert opptaksmodus. Batteritid er på 15 timer ved kontinuerlig opptak.

Ingen kommer til å mistenke på denne lille opptakeren

Denne lille lydopptakeren har bare en lengde på 6cm og en vekt på 14 gram. Du kan legge den på en pult, inn i en skuff, eller ta med i lomma Det er helt vanlig å ha minnepinne liggende i rommet, dermed vekker den ikke oppsikt. Dette produktet er en genial løsning for skjult opptak.

Fleksibel bruk overalt

Takket være den lille størrelsen kan den skjules overalt til og med i bil, veske, koffert, ryggsekk, osv.

Enkelt bruk

Opptakeren er veldig enkelt å brukes. Alt du må gjør er lading, og sette på. Når du vil lytte til opptakene, kobler du minnepinnen til datamaskin. Opptakeren lagrer MP3 filer til minnet. Du kan avspille både på PC og Mac. Du kan også koble opptakeren til mobiltelefon, og kopier MP3 filene til telefonen for å avspille på mobiltelefon.

Ta opp med flott lydkvalitet innen 10 meter avstand

MQ-U300 er utstyrt med en sensibel mikrofon, slik at den fanger opp lyd og samtale innenfor en radius på 10 meter, noe som gjør mulig å ta opp i et stort rom.

Extra High Quality lydopptak

MQ-U300 tar opp i Extra High Quality 128Kbps, noes om gir en flott lydkvalitet.

Lagringsplass for 144 timer lydopptak

Minnepinnen har 4GB minne. På 4GB kan opptakeren spille inn 144 timer lydopptak.

Skjult lydopptak i møter

Dette produkter er en perfekt løsning, dersom du vil ta opp møter i skjul. Legg minnepinnen på pult, eller putte inn i lomma og ta opp samtale i skjul.

Skjult lydopptak på kropp

Du setter på opptakeren med et enkelt knappetrykk, og putter opptakeren inn i lomma eller vesken. Takket være den sensible mikrofonen får du bra lydkvalitet selv om den ligger i lommen eller vesken.

Skjult lydopptak i rommet når du ikke er til stede

Noen ønsker å vite hva man snakker på kontor eller hjemmet, hvor du ikke til stede. Plasser opptakeren noensteds i rommet, så opptakeren tar opp når det fins lyd eller samtale.

Skjult lydopptak i bil

Lydopptakeren kan også skjules lett i en bil for å ta opp hemmelige telefonsamtaler som ofte skjer i bil, hvor vedkommende er alene.

Norsk bruksanvisning

Vi har skrevet bruksanvisning på norsk for dette produktet. Så du får komplett bruksanvisning på norsk, når du bestiller produkter hos oss. 

Funksjoner:

  • 25 dager batterilevetid i lydaktivert opptak.
  • 144 timer opptak til internt 4GB minnet.
  • 14 timer ved Kontinuerlig opptak.

Med i pakken:

  • Esonic MQ-U300 - Stemmeaktivert lydopptaker med 25 dager batterilevetid
  • Norsk og engelsk bruksanvisning

Skriv en vurdering

OBS: HTML er ikke oversatt!
    Ikke bra           Bra

Captcha

Rask leveranse - Vi sender ordren samme dag

  • Varenummer: MQU300
  • Tilgjengelighet: Utsolgt
  • Kr1.595,00
  • Eks. Mva: Kr1.276,00

Tilbakemeldinger fra våre kunder