Diverse

Vis:
Sorter etter:
BaoFeng dual band Walkie Talkie - Toveis radiokommunikasjon Nyhet

BaoFeng dual band Walkie Talkie - Toveis radiokommunikasjon

Detter er en profesjonell dual band walkie talkie med toveis radiokommunikasjon som passer til bruk i byggeplasser, til vektere og idrettslag. BaoFeng har klar lyd, lang rekkevidde og lang driftstid t..

Kr 1 500,00 Eks. Mva: Kr 1 200,00

Data gjenoppretting minnepinne for PC - data recovery stick

Data Recovery Stick er laget for å gjenopprette slettet data fra Windows-datamaskiner og kan skanne hele harddisker og gjenopprette store mengder data. Den kan også gjenopprette data fra eksterne hard..

Kr 1 690,00 Eks. Mva: Kr 1 352,00

Dirkesett med 12 deler og øvelseslås Nyhet

Dirkesett med 12 deler og øvelseslås

Dette dirkesett har 12 dirker og 3 stk vridere. I tillegg får du med i pakken en gjennomsiktig øvelseslås. Gjennom øvelseslåsen kan du lære hvordan en lås fungerer og øve på dirking. Med i pakken følg..

Kr 340,00 Eks. Mva: Kr 272,00

Dirkesett med 24 deler og øvelseslås

Med dette dirkesett med 24 deler kan du dirke norske og europeiske låser. Settet består av 20 dirker og 4 stk vridere, og kommer i lærtaske. I tillegg får du en gjennomsiktig øvelseslås. Med øvelseslå..

Kr 680,00 Eks. Mva: Kr 544,00

Håndholdt UV-lampe Nyhet

Håndholdt UV-lampe

Med denne håndholdt UV-lampen kan du avdekke falske pengesedler, bank- og kredittkort, passer, førerkort og andre ID-er. Dette UV lyset gjør mulig å se usynlige detaljer på ekte utgaver, mens falske u..

Kr 180,00 Eks. Mva: Kr 144,00

Kameraovervåkning varsling klistremerke

Klistremerket viser og varsler at område kameraovervåkes. Den skremmer bort tyver og en som ikke er velkommen. I tillegg er det et krav i loven at videoovervåkning skal varsles tydelig slik at det er ..

Kr 49,00 Eks. Mva: Kr 39,20

Keylogger / Tastetrykklogger programvare

Keylogger eller tastetrykklogger er en programvare som kjører skjult i bakgrunn i Windows datamaskin, og registrerer alle aktiviteter som gjøres på datamaskin, bl.a. loggføring av tastetrykk, e-p..

Kr 1 690,00 Eks. Mva: Kr 1 352,00

Kingston minnekort / minnebrikke

Høy kvalitet Kingston minnekort (minnebrikke) i 16GB, 32GB og 64GB. Det passer til alle typer av spionkameraer, vanlige kameraer, mobiltelefoner og nettbrett. Bilder og videoer kan åpnes direkte ..

Kr 229,00 Eks. Mva: Kr 183,20

Powerbank BlitzWolf 3350mAh

Kvalitativ powerbank fra merkenavnet BlitzWolf med 3350mAh kapasitet. Denne mini powerbanken med liten størrelse på bare 10cm lengde og en vekt på 80 gram og en stor kapasitet på 3350mAh er et ideal t..

Kr 375,00 Eks. Mva: Kr 300,00

Profesjonell dirkepistol - elektrisk Levering 15-20 dager

Profesjonell dirkepistol - elektrisk

Profesjonell dirkepistol som fungerer med oppladbar batteri uten noen kabel. Batteriet lades opp via en lader som følger med pakken. Dette gjør dirking mye lettere enn manuell dirk. Dirkesett med 29 d..

Kr 995,00 Eks. Mva: Kr 796,00

Profesjonell stemmeforvrenger

Med denne Profesjonelle stemmeforvrengeren kan du endre stemmen din til 14 forskjellige toneinnstillinger. Din stemme blir fordreid slik at stemmen blir ugjenkjennelig. Enheten passer til deg, hvis du..

Kr 1 690,00 Eks. Mva: Kr 1 352,00

Promillemåler Nyhet

Promillemåler

Dette er en nyttig promillemåler når du skal teste hvor mye promille du har. Den har en skjerm som viser promille. Du kan henge din bilnøkkel på nøkkelringen til alkoholmåleren, så den er en god advar..

Kr 350,00 Eks. Mva: Kr 280,00

Semen Spy Deluxe - Sæd detektor sett

Semen Spy Deluxe sett har alt du trenger for å avdekke usynlige sæd flekker på undertøy, klær, laken eller på andre overflater. Dette blir brukt av etterforskningstjenester for å avdekke seksuell..

Kr 1 200,00 Eks. Mva: Kr 960,00

Skjult oppbevaringsboks i veggklokke

På baksiden av denne veggklokken er en hemmelig oppbevaringsboks plassert. Boksen er stor nok for å legge inn diverse verdisaker som smykker, kontanter, kredittkort, etc. På overflaten av veggklokken ..

Kr 395,00 Eks. Mva: Kr 316,00

Diverse produkter innen spionutstyr og sikkerhet. Få tak i spennende og effektive produkter for prosjektet ditt!


Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer