Diverse spionkameraer

Diverse spionkameraer
Vis:
Sorter etter:

Bevegelsesaktivert kamera i bilderamme

Dette ser ut som en hvilken som helst bilderamme, men i virkeligheten skjuler den et bevegelsesaktivert kamera som kan filme med lyd. Kameraet kan startes både manuelt og bevegelsesaktivert. Beve..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Bevegelsesaktivert kamera i powerbank

Bevegelsesaktivert kamera er skjult i en powerbank med 3000mAH ladingskapasitet. Kameraet filmer i 1280x720 piksler videooppløsning, og tar opp lyd samtidig. Filmopptak blir lagret til et eksternt min..

Kr 995,00 Eks. Mva: Kr 796,00

Bevegelsesaktivert spionkamera i lysbryter Levering 15-20 dager

Bevegelsesaktivert spionkamera i lysbryter

Dette er en falsk lysbryter som skjuler et bevegesesaktivert spionkamera. Lysbryteren kan enkelt limes eller henges på vegg. Den ser ut som en hvilken som helst lysbryter, men den skjuler et kamera so..

Kr 520,00 Eks. Mva: Kr 416,00

GSM kamera med avlytter

Dette er en multi-funksjonal enhet som inneholder et lite GSM kamera og avlytter. Enheten fjernstyres via SMS fra en mobiltelefon. Enheten bruker et vanlig SIM-kort og GSM nettverk for å kommunisere m..

Kr 1 390,00 Eks. Mva: Kr 1 112,00

Kikkert med kamera

Dette er en kombinasjon av kikkert og kamera. Du kan kikke og filme samtidig. Med 10x zoom og innebygd 1.3 megapixel kikkertkamera kan du se og filme ifra 1000 meter unna. I tillegg kan kameraet ta st..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Klesknagg med skjult kamera

Klesknaggen inneholder et skjult kamera. Den kan henges i baderom, omkledningsrom, soverom, eller hvor som passer til dette. Den ser ut som en hvilken som helst klesknagg. Særlig kult med dette er bev..

Kr 499,00 Eks. Mva: Kr 399,20

Kopp med kamera

Denne koppen med kamera kan  filme med lyd ved bevegelse eller manuelt. Bevegelsesaktiverende opptak (Motion Detection) gir mulighet til å ta opp video når du ikke til stede. Bare sett spionkamer..

Kr 699,00 Eks. Mva: Kr 559,20

Lighter med bevegelsesaktivert spionkamera

Spionkamera skjult i lighter kan filme og lagrer til minnekort. Den fungerer også som vanlig lighter. I tillegg kan den ta stillbilder, og lydopptak. Kameraet har en bevegelsesdetektor som aktiverer v..

Kr 769,00 Eks. Mva: Kr 615,20

Lommelykt med kamera Levering 15-20 dager

Lommelykt med kamera

Lommelykt med kamera kan filme og ta stillbilder i mørke. kameraet tar opp i høy videooppløsningen på 1920 x 1080 piksler som gir meget bra filming i mørke. Lommelykten har en innebygd mikrofon som fa..

Kr 1 350,00 Eks. Mva: Kr 1 080,00

Minnepinne med nattsyn kamera

Minnepinnen med nattsyn kamera kan ligge på bordet, eller puttes inn i en USB-inngang på PCen. Den filmer uten å vise noen lys. Dermed kan ingen legge merke til opptakeren. Den er liten, så du kan skj..

Kr 899,00 Eks. Mva: Kr 719,20

Nattsyn spionkamera i bilnøkkel

Denne ser ut som hvilken som helst bilnøkkel, men i virkeligheten er den utstyrt med et skjult nattsyn spionkamera som tar opp video med lyd. I tillegg kan kameraet også ta stillbilder. Den mest ..

Kr 698,00 Eks. Mva: Kr 558,40

Perm med spionkamera bevegelsessensor

Dette spionkamera med bevegelsessensor er skjult i en perm. Dette er mest kosteffektiv utstyr blant skjulte overvåkningskameraer. Det har kjempelang batteritid på 2 år i hvilemodus. Kameraet er utstyr..

Kr 2 250,00 Eks. Mva: Kr 1 800,00

Skjult kamera i TV fjernkontroll

Dette er et artig spiongadgets, skjult kamera i TV fjernkontroll. Den ser ut hvilken som helst fjernkontroll til TV. Kameraet kan filme i god videokvalitet med lyd. På overflaten ser du vanl..

Kr 950,00 Eks. Mva: Kr 760,00

Skjult spionkamera i powerbank

Skjult spionkamera i en powerbank med 5000mAh kapasitet kan ta stillbilder og filme med lyd. I tillegg har spionkameraet 2 stk. IR (infrarøde lamper) for nattopptak, så kan kameraet filme og..

Kr 950,00 Eks. Mva: Kr 760,00

Spionkamera i slips

Dette spionkameraet skjult i et slips er en av de mest effektive løsningene for skjult videoopptak på kroppen. Med denne pakken trenger du ikke å tenke på hvordan du skal skjule et kamera i klær. Oppt..

Kr 620,00 Eks. Mva: Kr 496,00

Spionkamera spy cam i USB lader

Dette spionkamera spy cam er skjult i en USB lader. Dette er mest effektivt og enkelt å bruke. Kameralinsen er plassert bak det mørke dekselet. Det er umulig å avsløre kameraet. Alt du trenger å ..

Kr 950,00 Eks. Mva: Kr 760,00

USB minnepinne med minikamera Utsolgt

USB minnepinne med minikamera

Dette er det nyest minikameraet skjult i USB minnepinne i marked. Det kan filmer med lyd, og ta stilbilder. Det ser ut en hvilken som helst minnepinne, men den skjuler et lite kamera. Du kan..

Kr 399,00 Eks. Mva: Kr 319,20

Værstasjon med skjult kamera

Dette er den artigste måten som man har funnet på for å filme i skjul. En værstasjon med skjult kamera med bevegelsesaktivert videoopptak med bra videokvalitet. Det tar opp video med lyd, og lagrer ti..

Kr 1 400,00 Eks. Mva: Kr 1 120,00

Spionkameraer kan skjules i forskjellige dagligdagse dingser som kan fange alle bevegelser. De er meget effektive for skjult videoopptak. Kameraer skjules i hverdagslige ting som hvilken som helst. Vi har et bredt utvalg av slik spionkamera dingser. Vi har spionkameraer skjult i bilderamme, i lysbryter, i værstasjon, kikkert, i knapp, i lighter, i kopp, i USB minnepinne, i lader, i bilnøkkel, i røykvarsler, i TV-fjernkontroll, i klesknagg, osv.


Blog om spionutstyr
Hva er gps sporing?

Hva er gps sporing?

developer 27. Oct 2017 0
GPS eller Global Positioning System som det heter på engelsk, er en svært nyttig teknologi. De aller fleste av oss har sett eller brukt en gps tracker...
Les mer
Spionasje under den kalde krigen

Spionasje under den kalde krigen

developer 18. Sep 2017 0
Da den kalde krigen var på sitt verste var spionvirksomheten på sitt beste. Selv Norge ble infiltrert av spioner med uhyggelige motiver. Det var spesi...
Les mer
Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

Tegn på utroskap og hvordan avsløre utro partner

developer 10. Aug 2017 0
Hva er utroskap? Utroskap er et brudd på forpliktelse og løfte mellom et par. Man definerer utroskap som et brudd i henhold til den subjektive følelse...
Les mer
Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

Hvordan fungerer avlytting av mobiltelefon?

developer 14. Jul 2017 0
De tekniske gjennombruddene som har fulgt utviklingen av smarte telefoner, har også gjort det enklere for privatpersoner å bedrive telefonavlytting. G...
Les mer
Hvordan og hvorfor PC overvåking

Hvordan og hvorfor PC overvåking

developer 01. Jun 2017 0
Hvorfor PC overvåking? I dag har datamaskinen blitt et alt-mulig-verktøy som vi bruker til arbeidsoppgaver, kommunisere med venner, kolleger og famili...
Les mer
Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

Hvordan gjenopprettes slettede meldinger, anropshistorikk på iPhone og Android

TheDoors 03. May 2017 0
Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller ...
Les mer
Romavlytting med GSM

Romavlytting med GSM

TheDoors 09. Apr 2017 0
Romavlytting har aldri vært enklere og rimeligere enn det er i dag. Den teknologiske utviklingen har gått ekstremt fort de siste årene, og det finnes ...
Les mer