Har du noen gang slettet noe fra telefonen din og så angret etterpå? Du har kanskje noen unger du gjerne vil kontrollere telefonaktiviteten til eller du er sjef og lurer på om dine ansatte egentlig bruker jobbtelefonen til bare jobb. Kanskje du til og med er usikker på om din andre halvdel er utro og trenger bevis? I slik sitoasjoner blir vedkommende tekstmeldinger, anropshistorikk slettetet av brukere. Du lurer på hvordan du kan få gjenopprette slettede meldinger, anroppshistorikk, bilder eller andre data på iPhone eller Android telefoner. Løsningen på utfordringen din er iRecovery stick for iPhone og iPad eller Recovery stick for Android. Denne siste støtter Samsung, Huawei, HTC, LG og andre smarttelefoner som bruker Android. Denne sticken er utviklet av et selskap som heter Paraben, og som jobber innen dataetterforskning.

 

Slik fungerer det

Med denne sticken kan du gjenvinne slettede data som er flere måneder gammel. Du kan altså få ut lesbare rapporter om alt fra tekstmeldinger, både sendte og mottatte, inn- og utgående telefonsamtaler, bilder, skype, facebook, messenger og alt annet telefonen er brukt til. Du kobler sticken sammen med telefonen og setter det hele inn i datamaskinen din. Programvaren i sticken vil så skanne telefonen og viser alt den finner. Den lesbare rapporten kan både lagres og skrives ut eller du kan sende den på e-post til andre du mener bør ha informasjonen.

 

Recovery stick er enkel i bruk og den etterlater seg ingen spor. Eieren av telefonen vil dermed ikke få vite at du har vært der og hentet ut slettet informasjon. Avhengig av datamengden vil det ta alt fra 5-20 minutter å få ut all informasjonen som finnes på den aktuelle telefonen. Dersom telefonen er beskyttet med, for eksempel, en pinkode, vil programvaren til Recovery komme seg forbi denne.

 

Ingen flere bekymringer

Uansett hvilken grunn du har til å trenge å sjekke en telefon for slettet data, så har du i Recovery stick et enkelt instrument for å gjøre nettopp dette. Du må dog ha tilgang til telefonen for å kunne benytte deg av programmet, men dersom du har slettet viktige ting ved et uhell kan det jo være godt å vite at det er håp om å få det tilbake igjen. Ved kjøp av 

 

Anmerkning

 

Vær oppmerksom på at metodene som er beskrevet i denne artikkelen informerer om generelle muligheter som teknologien gir til brukeren, og skal ikke oppfattes som oppfordering. De er ikke nødvendigvis i samsvar med lovlige bruksområder i hvert enkelt land. Du som bruker må informere deg om lovverk og lovlige bruksområder i ditt land når du skal bruke denne typen produkter.

 

Følg oss på sosiale medier

 

Ikke gå glipp av nye artikler og produktpresentasjoner. Vi publiserer våre artikler og produktpresentasjoner på Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn. Følg oss på sosiale medier.

Følg oss på sosiale medier

Ikke gå glipp av nye artikler og produktpresentasjoner. Vi publiserer våre artikler og produktpresentasjoner på Facebook, Twitter, Youtube og LinkedIn. Følg oss på sosiale medier.

Følg oss på Instagaram:

instagram logo

Følg oss på Twitter:

Del denne artikkelen med andre og følg oss på Facebook:

Se på våre produktpresentasjoner på YouTube: